איגוד המבקשים מייצר הנחיות לשמירה על צרכנים

 
 
 
 

 

 

ארגון הבשלות למבשלנים כלל לאחרונה בירה מקומית באזור סיאטל כחלק מצוות של שלושה אנשים של אנשי מקצוע בתעשייה, אשר ייצרו הנחיות שנועדו לעזור למבשלות בירה ברחבי המדינה להגן על לקוחותיהם. דאג הינדמן, מנהל תפעול מבשלות הבירה ב אליוט ביי ברוינג , הוא אחד משלושה אנשים שהתואר הראשון התאם לפתח משאב שיסייע למבשלות מלאכה בכל הגדלים לביסוס יעיל למניעת בטיחות מזון. בכל ההיבטים של פעילות המבשלה שלהם.

 

אמצעי מניעה לבטיחות מזון הם בדיוק איך שהם נשמעים: סטנדרטים ושיטות עבודה מומלצות לייצור מוצרים מתכלים שבטוחים לציבור לאכילה ושתייה.

 

הצוות מורכב ממרי פלטיירי, גארי ניקולאס ודאג הינדמן. יחד הם יפעלו לביסוס הנחיות ברורות ומובנות בנושא בטיחות מזון עבור מבשלות מלאכה, בדגש ספציפי על יצרנים קטנים. המטרה היא פיתוח משאב המשמש כ”סטנדרט בתעשייה “המקובל, העוסק ביישום תוכנית בקרה מונעת מקיפה במבשלות בירה.

 

נדרש, לא נדרש בהכרח

 

על פי איגוד הבשלנים, “הנחיות מקיפות ליישום בקרות מניעה זמינות עבור תעשיות רבות אך אינן חלות על התהליכים הייחודיים המשמשים בבישול ותסיסה של בירה.”

 

במילים אחרות, אם אתם מייצרים רוטב ספגטי או חמוצים שמיר, קיימות הנחיות בנושא בטיחות מזון, העשויות אפילו להיות ספציפיות למוצר הספציפי שלכם, אך אם אתם מבשלים בירה אין מידע כזה זמין כרגע.

 

ברוב המקרים, יישום שליטה מונעת כזו אינה דרישה המנדטורית עבור מבשלות בירה ומפיקים אחרים של משקאות אלכוהוליים. עם זאת, על פי איגוד הבשלנים, יותר ויותר צרכני בירה מצפים שבמבשלות הבנייה יהיו תוכניות מקיפות בנושא בטיחות מזון כתנאי לביצוע עסקים. כלומר, אנו מייצרים שלצרכני בירה דואגים לחומר מסוג זה, כך שאם מבשלה מבקשת להשאיר לקוחות מאושרים, הם זקוקים להנחיות בנושא בטיחות מזון בין אם הם מוסדרים או לא. מטרת תוכנית זו היא לספק הנחיות כיצד ומדוע על מבשלות בירה לנקוט צעדים להגנת הצרכן.

 

Pellettieri, Nicholas, and Hindman הם בעלי ידע נרחב בנושא תאימות בטיחות המזון הפדרלית והמדינה, והם מנוסים בשיטות העבודה המומלצות לתעשיית מבשלות המלאכה. הינדמן, למשל, היה חלק אינסטרומנטלי בצוות בחברת מבשלות אליוט ביי, כאשר המבשלה זכתה למעמד אורגני מוסמך USDA, וזה לא דבר קל.

 

הפרויקט אמור להסתיים בקיץ 2019.

 

להלן הביואים של שלושת חברי הצוות, כפי שסופק על ידי ארגון הבשלות.

 

מרי פלטיירי היא נשיאה ומייסדת חברת La Pavia Beverage LLC, שם היא מפקחת על ציות לתקנות. הכותב של ניהול איכות, תכנון חיוני למבשלות בירה, פלטיירי שימש גם כמדריך הראשי לסדנאות BA של סדנת איכות בירה. פלטיירי משמש כיועץ עם דגש על בטיחות מזון, הערכת סיכונים, תכניות לבקרת סכנות ופרוטוקולי תברואה מבוקרים. בעבר, מרי מילאה תפקידים העוסקים בנושאי איכות ותאימות עבור מילרקורס, אווז האווז ומכון סיבל.

 

גארי ניקולס הוא הבעלים והמייסד של חברת ניקולס Brewing Projects LLC, המתמחה בשירותי ייעוץ וביקורת העוסקים בתוכניות בטיחות, איכות, בטיחות מזון והדרכות. ניקולס הוא מדריך עבור התאחדות בוגרי המורים של קורס טכנולוגיית האריזה של אמריקה – מודול מערכות ניהול איכות. הוא בעל ניסיון רחב במגוון מבשלות בירה בגדלים שונים, כולל חברת Surly Brewing, Bell’s Brewery ו- Goose Island Beer Company.

 

דאג הינדמן הוא מנהל פעולות המבשלות של חברת מבשלות הבירה מבית Elliot Bay בסיאטל, וושינגטון, שם הוא אחראי על כל תחומי ניהול הייצור בשלושה שפפי בירה באזור סיאטל, וכן מתקן לייצור בירה מיושנת בחבית. . ניסיון קודם כולל תפקיד ניהול ייצור אצל חברת Maritime Pacific Brewing Company. הינדמן פעיל גם באיגוד המאמנים למבשלות בשרים של הוועדה לבטיחות המזון ביבשת אמריקה ובגילדת הברוקרים בוושינגטון.

 

 

פוסטים קשורים:

זה סקסי שיכול לזכות אותך בטיול בוועידת מבשרי הבריכה ב 1945 סן אנטוניו

התקבלו הרשמות לפרסי שיווק בירה מלאכה

[ 19459027] מבשלת מפל של פורטלנד נמכרה

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה