איך הופכים למגדלי מלאכה – תובנה מעשרה פנימי תעשייה

 
 
 
 

 

 

פוסט אורח מאת מורגן ווקר קלארק

 

במהלך 10 עד 15 השנים האחרונות העולם סביב ענף הבירה השתנה באופן דרמטי. עם דור חדש של אלפי בני אלף שנה אמנותיים וחובבי אלכוהול שנהנים מאוד להפוך את הכל לחוויה רגשית ייחודית, הדרישה לשתיית בירה תואם את התפיסה הפכה לעדיפות גבוהה בתרבות.

 

איפה שימשו ימי ראשון פחים המיוצרים על ידי המוני שש חבילות של בירה כביכול וקערות-על, שהיו הדרכים העיקריות ליהנות מבירה מבחינה חברתית, מבשלות מלאכה נלהבות קמו מהצללים ושנו את האופן בו אנו רואים וחווים את הנאה משקה ענבר. אם אתם אוהבים בירה ואת הרעיון לעבוד איתה, אתם כבר לא חייבים למצוא עבודה בבר או במפעל מסחרי ענק. עכשיו תוכלו למצוא בירות מוזרות בצפיפות בירה עם מבשלות מלאכה עובדות קשה, שמוכנות להוטות לעזור לכם להבין איך בירה נהדרת צריכה לטעום ואיך תוכלו ליצור בירה נהדרת זו.

 

morgan-walker-clarke-2

 

מבשלות מלאכה מתלהבות ממה שהם עושים ועל הצמיחה של שוק מבשלות הבירה. הנה מה שיש לעשרה מבפנים לומר על מה שנדרש כדי להפוך למבשלת מלאכה.

 

1. קודי מוריס (לשעבר מבית Epic Ales and Mollusk Brewing)

 

יזם צעיר זה התאהב בבירה כסטודנט במכללה ולקח עבודה במבשלת בירה גדולה ועבודה צדדית בחנות יין קמעונאית בסיאטל, וושינגטון, לאחר שסיים את לימודיו בקולג '. לא לקח לו זמן להבין שהוא רוצה לשלב רעיונות מהמבשלת וחנות היין ליצירת מבשלת מלאכה משלו. מדוע הוא לא יכול להכין בירות יצירת מופת ולהזמין אנשים לטעום ולחוות את התהליך ממש כמו בתעשיית היין?

 

למרות שהרעיון טוב, הוא גילה מהר מאוד שפתיחת המבשלה המצליחה שלך לא הייתה קלה. לקח לו קצת זמן להצליח – להתנסות בטעם ואווירה ונכשל לעיתים קרובות – אבל הוא מעולם לא ויתר. לדברי מוריס, הדבר החשוב ביותר שאתה צריך לדעת כשמקדמים קריירה כמבשלת מלאכה הוא להיות בעל תוכנית מוצקה ולהיות גמישים ועמלים במיוחד בכל מה שקשור לביצוע התוכנית.

 

2. דסטין הייזר מחברת מבשלות אגן הליו

 

דסטין הייזר מחברת מבשלות הבשלות Helio Basin אומר שכאשר רודפים אחר הרעיון להיות מבשלת מלאכה, אתה באמת צריך להחליט אם זה משהו שאתה רוצה עמוק בעצמות שלך או אם זה רק עניין חולף. הוא מסביר שאתה צריך לקבל שחליטת מלאכה היא אורח חיים ולא רק עבודה בענף. אתה באמת צריך לאהוב את זה כדי לסבול את שעות הארוכות של עבודה פיזית קשה שעוברות לחלוט מלאכה עם מה שפעמים רבות הוא פיצוי נמוך בתמורה, במיוחד כשאתה רק מתחיל לצאת לדרך. לדבריו, אם אתה אוהב את זה, כל חתיכה מהעבודה הזו שווה את זה.

 

3. דני ברוקרט מ- Circa Brewing Co.

 

מבשלות מלאכה הן מעגל סרוג הדוק, ואם אתה יכול להכנס עם אחד כזה, אתה יכול לרוב לרשת עם השאר. דני ברוקרט ממשרד Circa Brewing Co. אומר שדרך נהדרת ללמוד כיצד להיות מבשלת מלאכה ומה שנדרש כדי להצליח בעסק היא להתנדב במבשלת מלאכה.

 

4. אריק לארס מאיירס מחברת מבשלת המסתורין

 

אם אינך מוכן לדחוף לצד היצירתי של העסק ולנסות דברים חדשים, יכול להיות קשה מאוד להתחיל את עצמך בעולם חליטת המלאכה. זו הסיבה שאריק לארס מאיירס מחברת Mystery Brewing מדגיש את החשיבות של להיות מוכן לקחת סיכון בעזרת רעיונות חדשניים. תביני שמה שאתה נכנס אליו הוא תחום שצומח בתחרותיות, ולכן עליך להביא משהו ייחודי לשולחן.

 

5. אנדרו הוד ממבשלת סאן קינג

 

אנדרו הוד החל לעשות עבודות רטט בחברת מבשלות גדולה שדחפה את דרכו אליו בזמן שלמד במכון סיבל, בית ספר לבישול בשיקגו. החלום שלו היה להפוך למבשלת מאסטר, והוא הבין מהר מאוד את החשיבות של לא רק לצבור ניסיון בעבודה לצד מבשלות אחרות, אלא גם לקבל את ההשכלה ולברר מה עובד בשוק מתבניות המלאכה התחרותיות. עליכם להיות מוכנים להתחיל מלמטה, לפלס את דרככם ולעשות את המחקר הדרוש לכם בכדי ללמוד להיות הטובים ביותר. זה עשוי לכלול בית ספר, מפגשי בישול ביתיים ועוד.

 

6. כריס קרמר מקרל שטראוס מתבשל

 

הון הוא מכשול שכל בעל עסק חדש צריך להתמודד איתו. כריס קרמר מקרל שטראוס מתבשל מדגיש את הצורך לדעת כמה יקר יכול להיות המאמץ להפוך למבשל יצירה מצליח ולגייס הון רב ממה שאתה חושב שתצטרך לפני שתתחיל.

 

7. מיכאל קיין מחברת מבשלות קיין

 

היו מציאותיים, היו כרית הון והיו סבלניים, מייעץ מייקל קיין מחברת מבשלת קיין, המזהיר כי "הקמת מבשלת בירה מהתחלה היא זמן רב ויקר מאוד." יהיה עליכם לקנות את כל הציוד והמרכיבים הדרושים לבישול, למצוא מרחב לעבוד ולהיפתח ולמלא הרבה ניירת עסקית לפני שתוכלו אפילו להתחיל ליצור בירה מלאכה ולהגיש את הציבור.

 

8. ג'וליה הרץ ממחלקת הבירה למלאכת בירה של התאחדות הבריקים

 

ג'וליה הרץ, מנהלת התוכנית של תוכנית בירה למלאכת האגודה למוצרי בירה, מייעצת כי "המיזמים המצליחים ביותר מאורגנים מאוד הן בחזית העסקית והן באיכות החזית." היא מזהירה כי "אינך יכול פשוט להכין בירה ואנשים מקווים שאנשים יעופו דרך הדלתות." עליכם לוודא כי מה שאתם מבצעים הוא באיכות גבוהה ולהיות חכמים באשר אתם מתקדמים בשיווק ותקצוב העלויות שלכם. אל תקנו סתם ציוד ותפסיקו את תפקידכם ללא תוכנית פעולה קונקרטית וחישוב הסיכון הכרוך בכך.

 

9. סטיב פארקס מאגדת הבריקים האמריקאית

 

סטיב פארקס הוא הבעלים והמדריך הראשי של גילדת הבשלות האמריקאית, אחד מבתי הספר המתקדמים בבישול במדינה לתעשיית חליטת מלאכה. אם אתה רוצה להסתבב בבירת מלאכה אבל לא יודע איפה להתחיל, הוא יכול לעזור לך ללמוד את מה שאתה צריך לדעת כדי לשרוד בשטח. הוא ראה את הצורך בענף בחינוך למדעי הבישול והעסקים, ולכן הוא יצר כמה שיעורים למגדלי בירה שואפים, כולל תכנית חניכות קרפט לברושים. אם אינך מכיר את המדע שמאחורי הבישול – כמו אילו אנזימי תסיסה משמשים לפירוק השמרים בבירה שלך – ואתה לא מכיר את העסק, פארקס מרגיש שלא תגיע רחוק.

 

מורגן ווקר קלארק הוא סופר ואוהד מזון מדאלאס, טקסס. יש לו ניסיון של למעלה מ- 10 שנים במסעדות ובעלי מלאכה וכן רקע נרחב במדעי המזון. בזמנו הפנוי הוא נהנה ליצור מתכונים משלו שחבריו ובני משפחתו יוכלו ליהנות ממנו! הוא תורם לעתים קרובות לבלוג מדעי המזון בשנת 19459014] אנזים חדשנות .

 

פוסטים קשורים:

זה סקסי שיכול לזכות אותך בטיול בוועידת הברוטרים ב Craft Brewers ב- סן אנטוניו

Kulshan Brewing מסכים לפגוש שתיי סלצר באמצע

[19459029 ]

הרשומות התקבלו לטקס פרסי שיווק בירה מלאכה


[19459035 ]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה