בארי צ'אן ממגדלת המעטפות המאושרות מקבלת מלגה של גילדת הברוקרים האמריקאית

בארי צ'אן ממגדלת המעטפות המאושרות מקבלת מלגה של גילדת הברוקרים האמריקאית_5e8da907d283e.jpeg
 
 
 
 

 

 

בכל שנה מעניקה קרן Falconer מלגה למקבל ראוי בענף הבישול. בעבודה עם גילדת הברוקרים האמריקאית, קרן פאלקונר מציעה למקבל מלגה של לימוד שכר לימוד מלא לתכנית מדע והנדסה אינטנסיבית של הגילדה. השנה המלגה הוענקה לבארי צ’אן, מנהל הבירה והמייסד המשותף ב- Lucky Envelope Brewing בסיאטל, וושינגטון.

 

אגדת הבריקים האמריקאית הינה תוכנית חינוכית מובילה לתעשיית בירה מלאכה, המתמקדת במתן חינוך בהיבטים הטכניים, המדעיים והתפעוליים של עסק חליטת מלאכה.

 

בארי מצטרף לרשימת המבשלים המקומיים שזכו להבחנה זו בהיסטוריה של התוכנית. הרשימה כוללת אנשים כמו דייב פנדלטון מ- 19459014] Dick’s Brewing , Adam Frantz או Sound to Summit Brewing, דין פריבה מ- Icicle Brewing ואחרים.

 

בהענקת המלגה לבארי, ציינה הקרן כי בין היתר, המבשלה שהקים יחד (Lucky Envelope Brewing) זכתה במדלייה בפסטיבל הבירה האמריקאי הגדול בשנה הפעילה הראשונה של המבשלה. זו רק אחת משבחות רבות שזכתה במבשלה עד כה.

 

להלן הודעה לעיתונות של קרן פלקונר:

 

מקבוצה מצטיינת של מועמדים מוכשרים, בארי צ’אן ממגדלי המעטפות המפוארות (סיאטל, וושינגטון) נבחר למקבל מלגה של גילדת אמריקה של ברוארס לשנת 2019. בארי ישתתף בקורס מדעי הנדסה והנדסה אינטנסיבית של ABG הנמשך מינואר עד יוני 2019. קורס מדעי הנדסה והנדסה אינטנסיבית הוא תוכנית לימודים למרחקים מרחוק של 22 שבועות עם שבוע סופי של הוראת מגורים במידברי, VT. הקורס מכסה את כל היסודות בייצור בירה ואבטחת איכות עם דגש מיוחד על סוגיות מעשיות.

 

בארי צ’אן משמש כיום כראש בירה / מייסד משותף במבנה המעטפות לאקי. בעוד בארי החל לעסוק בקריירה בהנדסה, הוא מהר מאוד שקוע בזירת הביוב הביתית בוושינגטון. בארי מצא תחושה עמוקה של קהילה ולמידה משותפת, בארי עודד את מלאכתו בכך שהפך לשופט הסמכה לשופט בירה (BJCP) וזכה בציון לאומי במבחן הטעימות הראשון שלו.

 

תשוקתו ומסירותו תורגמו עד מהרה לרצון לעבור לחליטה מקצועית עם ייסוד מבשלת המעטפות לאקי. בשנה הראשונה ממש זכה ברוש ​​המעטפות מבשלת במדלייה בתחרות GABF לשנת 2015, שהיא כיום אחד מהפרסים הלאומיים והאזוריים הרבים שנצברו עד כה.

 

על בארי, חברי ועדת הבחירה הדגישו את “תחושת הלמידה שלו לאורך החיים ופתיחות לשיתוף ידע שנמצא בליבת הבישול הביתי ובבישול מלאכה מקצועי”, והדגישו את “נקודת המבט שלו כי ההתבוננות קדימה כוללת מבט לאחור שעשה בארי עם בילוי מודרני של בירה בת 5000 שנה מצפון סין. ” “בארי מתבסס במדע הבישול ואז מתחדש במרץ, ברוח ואפילו בהומור.” באופן כה ראוי, סיכמה ועדת בחירה כי בארי הוא הזמן המושלם של הקריירה שלו ליהנות מקורס ABG. הוא יפיץ את הידע הזה לרחבה, מכיוון שהוא מורה לטבע. בארי הוא שגריר אמיתי של המקצוע והתעשייה שלנו. ”

 

אגודת הבשלות האמריקאית הינה בית ספר מוביל לתעשיית חליטת מלאכה המוקדש לספק חווית למידה מקיפה המתמקדת בעניינים טכניים, מדעיים ותפעוליים ובעיות המתמודדות עם מבשלים בסביבת מבשלת מלאכה. השנה מציינת את השנה העשירית לשיתוף פעולה בין קרן פלקונר וגילדת הברוקרים האמריקאית. אנו מכירים את הכרת התודה העמוקה ביותר ל ABG על התמיכה הוותיקה והמתמשכת שלה בתוכנית המלגות לחינוך מבשלת.

 

הצטרף אלינו להודות לוועדת הבחירה של פול ברגמן, ראש בירה ובעלים של ברוד ברוד ברוד, רודגר דייוויס, בעלים ומגדל בירה של סיעת, ג’יימי פלויד, בעלים ומייסד בירה של נינקסי בישול, אלן מואן, סופר בכיר ו בעל טור בכתב העת American Brewer Magazine, וסטיב פארקס, הבעלים והמדריך הראשי של גילדת הבריקים האמריקאית שקיבלו את ההחלטה הקשה לבחור מקבל יחיד מתוך קבוצה עמוקה ומוכשרת של מועמדים ראויים.

 

קרן פלקונר העניקה 41 מלגות מאז 2004 והיא מוקדשת לקידום ידע ומומחיות בענף מתבשלות המלאכה לזכרו ולכבודו של גלן היי פלקונר. למידע נוסף על קרן גלן היי פלקונר בקר באתר www.glenfalconerfoundation.org ופעל אחרינו ב- בפייסבוק .

 

 


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה