בירות אמצע הקיץ ממבשלת צ'וקנוט

 
 
 
 

 

 

מבשלת צ’וקנווט מכריזה על מערך של בירות באמצע הקיץ. להלן פרטי השחרור מהמבשלה.

 

עכשיו שהקיץ הגיע ובעיצומו, למבשלת צ’וקנווט יש כמה בירות חדשות לשחרר. דינקל לאגר החדש נמצא כעת בכניסה לנורת ‘אגוז בבלינגהאם ובקרוב גם בסאות’ נוט. זה לא איות שגוי של דונקל! דינקל הוא גרמני מכוסמין, גרגר עתיק. צ’וקנוט דינקל לאגר משתמש בכישוף מלט של 50% המעניק לאגר הזה תחושת פה קרמית וטעמים שמזכירים לחם אפוי טרי. השימוש בכוסמין בשילוב הופ חדש “ניסיוני הופ” מס ‘04190 מגיע לשיא בבירה מלוחה ופירותית עם סיומת שמנת!

 

אגוז לעתיד הוא שיתוף פעולה עם המבשלה החדשה בסיאטל העתיד פרימיטיב שנעשתה לאירוע באר פרום בבלינגהאם. בירת תאריך נשף זה היא נפוצה בקליפורניה עם טוויסט גרמני. באמצעות שמרים לאגר אך מותססים בטמפרטורות גבוהות יותר, אגוז לעתיד הוא בעל אופי קלאסי של קליפורניה נפוצה. אבל כל שטרות המלט הגרמניים של הפילסנר, מינכן ווינה, שעשויים עם הכשות הגרמניות בעידן החדש, מעניקים לג’וינט הגרמני הזה גוון ענברי וטעם מעט מתוק.

 

ה- Scarlet Ale (הידוע בעבר כ- Ruby Ale) חזר לסוף הקיץ לעונת הסתיו. נחשב לא נדיר בעולם הבירות כיום צ’וקנואוט נרגש לגלות מחדש את הסגנון האנגלי הישן הזה, בעל הישיבות. גופו הבינוני מודגש על ידי טעמי מאלט קלויים המאוזנים עם כשות, מה שהופך את צ’וקאנוט סקרלט אֵל לטיפוח מספק בכל עת!

 

פסט ביר 2019 ישוחרר באוגוסט כדי להכין את כולם לקראת בוא האוקטוברפסט (באגוז הצפון של צ’וקנוט, 14 בספטמבר). לאגר זהוב זה מדגיש את השימוש במלטים של וינה לבירת אור בירה אוקטוברפסט חלקה וניתנת להפוגה, ממש כמו במינכן, גרמניה. הארומה והטעמים מתוקים קלות עם שמץ של כשות נובל שהופכים את הלאגר בעל גוף בינוני לפריך וחלק, מושלם בכמויות ספל ליטר!

 

פוסטים קשורים:

שחרור בירה – Elliot Bay Brewing’s Spontaneous Cabernet ’17

[ 19459008]

טריצרטופס מתבשל טבעות באביב עם שתי בירות ממוצא אירי

שחרור בירה – מחפש חוכמה IPA כפול, מבושל עורב שחור


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה