בירות חדשות וחדשות אחרות מפייק ברוינג

 
 
 
 

 

 

יש לנו חדשות לחלוק מ- חברת פייק ברוקינג . השיאים כוללים שתי מבשלות חדשות, טלטלה במטבח והזדמנות עבורך לקבל עסקה באיזה גריבה טעימה.

 

הנה החדשות היישר מהמבשלת הבירה:

 

הופעות בירה מתקרבות

 

IPA של פייק ביטר לייק זמין כעת בדראפט ובפחיות בגודל 12oz. אייק פייר ביטר IPA, המוצג עלים של המאה המאה וחצי יבש עם אקואנות ומפל, מציע תווים של מנדרינה, ליים, ברי כהה ואורן בגימור מתמשך. בסיס מאלט קל מאפשר לכשות לזרוח.

 

Pike Morning After Pale יהיה זמין בדראפט ובפחיות 12oz במאי. מבושל מדי שנה על ידי נשות חברת Pike Brewing, לפייק בוקר לאחר פייל יש בסיס מאלט קליל וקרמי ואופי הופ מרענן ומואר מרוב כשות של סיטרה. Pike Morning After Pale חוגג את התפקידים הנוכחיים וההיסטוריים של נשים בבירת מלאכה ומיטיב עם חברינו ב- ההורות המתוכננת של האיים הגדולים בצפון-מערב הוואי .

 

השף רייס לוקח את המעטפת של השף גייב בטנקארד ותון

 

השף רייס נונלי תופס את המעטפת של השף גייב שפיל במסעדת הצדפות של חברת פייק ברוגינג ומסעדה ממוקדת פירות ים, Tankard & Tun. שפיל, שזכה לשבחים על התמקדותו במיקור מקומי, עוזב את החברה. נונלי, כוכב עולה בסצינת האוכל של סיאטל ושף סוס לשעבר ב- Tankard & Tun, יתפוס את מקומו.

 

"קידום מבפנים הוא חלק חשוב מהפילוסופיה שלנו בפייק. אנו עובדים קשה כדי לזהות ולתמוך באנשים מוכשרים בכדי שיוכלו לצמוח כאן ", אומר נשיא הפייק, דרו גילספי." השף גייב היה דוגמא לכך – הוא עבד בפייק במשך ארבע עשרה מתוך עשרים השנים האחרונות – החל בפאב הפייק, באותה השנה שעשיתי, שנינו עובדים בתור בזמן שהיינו בבית הספר לקולינריה. וכך גם רייס – לאחר שהצטרף לצוות שלנו בתור שף סוס ב- Tankard & Tun, רייס החל לפקח על המסיבות הפרטיות של טנקארד זמן קצר אחר כך, ועכשיו הוא מוכן להצטרף לתפקיד ראש השף ואנחנו מוכנים לתמוך בו. "

 

כמו כן, גילספי חלק את תמיכתו במעבר של שפיל, "פייק גאה שעבד עם השף גייב ומודה על עזרתו בפתיחת טנקארד וטון. אנו מאחלים לו בהצלחה כאשר הוא יתקדם. "

 

לאחר שסיים את לימודיו בבית הספר לקולינריה, השף רייס בילה בישול באלסקה לפני שנחת בסיאטל בשולחן הקצב. משם הצטרף לצוות Tankard & Tun. "רציתי להתמקד בפירות ים מקומיים – תוך הדגשת כל מה שיש לסאונד פוג 'להציע", אומר השף רייס. הוא מצפה לשכלל תפריט שמציג את המועדפים על מעריצים כמו "פייק פלייס" של טנקרד וטון פלייס, עם צ'יפס ופירות ים חבוטים של עלי, ותוך כדי לדחוף את התפריט קדימה כדי ללכוד את ליבם של סועדים נוספים – "יש לנו כמה תוכניות מהנות לעסוק יותר מבקרי שוק ומקומיים כאחד. "

 

שבוע המסעדות בסיאטל ב- Tankard & Tun

 

שבוע המסעדות בסיאטל ב Tankard & Tun בעיצומו! האורחים יכולים לחוות שלוש מנות במחיר של 35 דולר בארוחת הערב, או ארוחת צהריים דו-מנות של 20 דולר בלבד.

 

 

פוסטים קשורים:

שחרור באר – שיעור היסטוריה, ממבשלת Boundary Bay

[ 19459008]

שחרור באר – שניים ממבשלת אנקורטס

מבשלת צ'אקנוט מציגה חצי מחצית בקבוקי ליטר ברחבי ה- PNW


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest