אוהבי הבירה יודעים את היתרונות וההנאות של בירה עונתית. לפעמים סגנונות בירה עונתיים מנצלים את החומרים הטריים, כמו בבירה טרייה בהירה ומפוצצת של כולם. או בצד ההפוך, בירות חורף לעיתים קרובות עשירות ומחממות, נוחות כמו מזג אוויר בסוודר. בירה, כמו תוצרת, נצרכת לרוב בצורה הטובה ביותר כשהיא טרייה ועונתית, מה שמייצר מושג טבעי לספר בישול לזיווג בירה.
חדש לגמרי במתחם ספרי הבישול, Lush: חגיגה בעונה אחרונה של בירה ומוצרי בירה הוא המהדורה החדשה ביותר של ג'קלין של סיאטל " The Beeroness " Dodd. ספר הבישול האטרקטיבי לכריכה קשה מכיל 80 מתכונים (עם תמונות בצבעים מלאים שצולמו על ידי דוד), ומשדך בירה מלאכתית עם מיטב התוצרת העונה. מאורגנת על ידי העונה, לוש מכילה מתכונים ממוצרי אפיה למנות ראשונות ועד קדירות. (המשך לקרוא, יש מתכון לדוגמא מהספר שלהלן.)
דוגמאות למתכונים כוללים טארט עגבניות ירושה עם מסקארפונה עם קצפת אייל הקצפת, דלעת בוטרוט קלויה וחמאת סטואט פילה בצל מכושמל וחלב דופלוק רוטבגה עם חמאת לימון קונפי. באירוע השחרור של ספרי הבישול, דגמתי את Scones Beer Gones, והייתי מרים את ספר הבישול רק כדי להכין אותם בבית – הם היו כל כך טובים, עם טעם ג'ינג'ר בולט וטפטוף של זיגוג מתוק.
לדוד יש כמה צלעות רצינות כשמדובר במתכונים הכוללים בירה. היא נראתה בתכנית היום ובפרסומים כמו אוכל ויין, אימביבה, מצעד, 1889 ודראפט. זה ספר הבישול השלישי שלה.
אם כבר מדברים על דברים עונתיים, ספר הבישול הזה צנח בדיוק בזמן לעונת הקניות בחג. כמה שימושי! אתה יכול למצוא אותו ב- Amazon.com או Barnes and Noble , או לבקש זאת אצל מוכר הספרים העצמאי המקומי שלך.
לקוראינו, הנה מתכון לדוגמא מהספר – טבילה שתעבוד טוב במסיבת כדורגל או קופסת חג:
שטוט כרישה של כרישה מקורמלת
2 כרישות גדולות
4 כפות חמאה לא מלוחה
1 כף סוכר חום
½ כפית מלח
¼ כוס בירה סטאוטית
גבינת שמנת 16 גרם, שהתרככה
1 כוס (260 גרם) שמנת חמוצה
3 גרם גאודה מעושנת, גרוסה
כפית מלח (6 גרם) מלח
1 כפית (3 גרם) אבקת שום
צ'יפס או לחם להגשה
פורסים דק את הכרישה, זורקים את החלק הירוק. מוסיפים את הכרישה והחמאה לסיר על אש בינונית מפזרים סוכר חום. מבשלים עד שמתחילים להתרכך, מערבבים פנימה את המלח והבירה. ממשיכים לבשל עד שהכרישה מתקרמל, בערך 20 דקות.
מוסיפים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הגאודה, המלח והפלפל לבלנדר או מעבד מזון, מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסף את הכרישה, הדופק לשילוב.
הגישו את טמפרטורת החדר עם צ'יפס או לחם. ניתן להכין עד שלושה ימים מראש, טבילה היא הטובה ביותר יום אחרי ההכנה.
פוסטים קשורים:
[ 19459008]