בישול פרימיטיבי עתידי נפתח מחר במרכז הלבן

 
 
 
 

 

 

אני לא חושב שזה חתיכה לומר שזו המבשלה הכי צפויה שנפתחה כאן מזה זמן רב. למעשה, חלקנו מסוחררים בחיוב! מבשלים פרימיטיביים עתידיים פתוחים כעת במרכז הלבן.

 

Upstairs, their is another bar and windows overlooking the brewery.
למעלה, בר נוסף וחלונות המשקיפים על המבשלה.

המיקום מוכר לחובבי הבירה המקומיים; זה הבית לשעבר של ביג אל ברינג הסגור כעת, אם כי כמעט ולא תכיר את המקום. מתיחת פנים כוללת, ציוד חליטה חדש ומואר ומבריק. טרנספורמציה רצינית.

 

Still some work to be done on what will be a great beer garden.
עדיין יש לבצע עבודות כלשהן על מה שיהיה סיפון וגינה בירה גדולה, מקורה בחלקה.

חלק מהפרצופים והשמות שמאחורי מבשלים פרימיטיביים עתידיים עשויים להיראות גם מוכרים לחובבי הבירה המקומיים. קבוצת הבעלות כוללת כמה אנשים ידועים מזירת הבירה בסיאטל: מייק בייקר, דין הודגינס, איאן רוברטס, קווין ווטסון ולארי סולומן. הצוות מביא הרבה ניסיון וידע לשולחן. למשל, הודג’ינס ורוברטס הם בבעלותם The Pine Box בשכונת קפיטול היל בסיאטל, ווטסון התבשל במשך כמה שנים לצד דיק קנטוול באליסיאן מבשלת, ובייקר עובד עם יבוא אומנותי , חברה מקומית שמייבאת כמה בירות משובחות לעזאזל מרחבי העולם. וזה באמת רק מגרד את פני השטח של ניסיון של למעלה מ 70 שנות התעשייה שהצוות מביא לבישול פרימיטיבי העתיד.

 

Entering the taproom. Ground level bar. Standing room.
נכנסים לחדר ההלבשה מהדלת הקדמית. בקומת הקרקע יש בר וחדר עומד, עם חלונות המשקיפים אל המבשלה המשגע.

יחד עם מבשלה ובית תפאורה וגן בירה לכל הגילאים, בסופו של דבר תציע Future Primitive Brewing אוכל ממשאית המזון שלה, החונה ליד גן הבירה. הם עדיין מחכים להיתרים ומחפשים להעסיק שף. השף יעזור לקבוע את הכיוון אליו הם הולכים עם המטבח.

 

 Upstairs, the taproom includes a designated play space for kids.
בקומה העליונה אולם ההקמה כולל חלל משחק ייעודי לילדים. ריצה מותרת באזור הילד.

בכל הנוגע לסגנונות בירה, צפו למגוון רחב של אפשרויות. יש להם תריסר ברזים ומערכת לחלוקה של 20 חביות עבור קווין ווטסון כדי להגמיש את היצירתיות והמיומנות שלו. כמו כן, לשותפיו יש הרבה מבפנים בכל הקשור לעיצוב בירות. מבשלים פרימיטיביים עתידיים מתכננים לשרת סגנון פופולרי מאוד כמו IPA ופילסנר, כמו גם סגנונות הרפתקניים יותר כמו Saison ו Imperial Stout.

 

Upstairs, another bar and table seating.
בקומה העליונה, בר נוסף וישיבה לשולחן.

לקראת הפתיחה הם מוזגים בירה שולחן, חיוור עלה, שתי IPAs שונות, סטאוט שיבולת שועל ובלונד בסגנון בלגי. כולם מצטיינים. ה- IPA של הנהר הירוק הוא נסיגה מוחלטת וכנראה החביב עלי על המגרש, עם טעמי אורן מונעים על ידי הופ וכמות מרירה מושלמת. Stout שיבולת שועל חלקה, שוקולדית, עבה ועשירה להפליא. ה- Pale Ale הוא Pale Ale אמיתי ובמובנים מסוימים מזכיר את סיירה נוואדה Pale Ale.

 

The steam-fired, 20-bbl brewhouse was built to Kevin Watson's exacting specifications.
מבשלת הבירה שהייתה 20 קילו-אדים נבנתה על פי המפרט המדויק של קווין ווטסון – מערכת עדכנית.

עבור אחד הבעלים, מבשלים עתיד פרימיטיביים מייצג משהו מהביתה. קווין ווטסון הוא יליד ווייט סנטר, אשר מתיישב יפה עם ניסיונו בעבודה כמבשלת החידושים המובילים באליסיאן ברוינג.

 

future-primitive-005

 

כאשר ביג אל ברוינג נסגר בינואר 2017 הוא השאיר חור בלב המרכז הלבן. כל כך הרבה תושבים מקומיים התאבלו על אובדן מה שחשבו עליו כ”מבשלת הבירה שלהם “. החמצה קשה של ביג אל-ביג וזו רק אחת הסיבות הרבות שבידי העתיקה פרימיטיב ברואינג היא תוספת כל כך מבורכת לשכונה.

 

future-primitive-0013

 

בקיץ האחרון ב כתבה למגזין סיאטל , כשדיברתי על “ווייט סנטר”, כתבתי, “אם מחוז עסקי ארוך ומבעית עומד לממש את ההבטחה של ג’נטריפיקציה, להקים בירה טובה ויוקרתית. משותף, במיוחד כזה שמקבל את פני הילדים כמו גם את הוריהם הצמאים, הוא התחלה טובה. ”

 

מבשלת בירה מהשורה הראשונה היא יותר מהתחלה, זו דרישה. לכל הפחות זה סימן לדברים הטובים שיבואו.

 

מבשלים פרימיטיביים עתידיים
9832 Ave 14 SW.
סיאטל, WA 98106
MAP

 

רביעי 2-8
2-8 של יום חמישי
יום שני 2-10
11-10 של יום שבת
11-8 של יום ראשון

 

 


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה