בישול קרחונים מגדיל את טביעת הרגל הפיזית שלו תוך הפחתת טביעת הרגל הפחמית שלה

בישול קרחונים מגדיל את טביעת הרגל הפיזית שלו תוך הפחתת טביעת הרגל הפחמית שלה

 
 
 
 

 

 

בשבוע שעבר עצרתי ליד מפעל הייצור החדש Icicle Brewing Company בליוונוורת ‘. אתם מוזמנים לעשות זאת גם ביום חמישי, 13 ביוני. אירוע הבית הפתוח הגדול והקהילה נמשך משעות הצהריים עד 9:00, עם מוזיקה חיה, בירה ואוכל. נוסף על כך, תוכלו לסייר במבשלת הבירה החדשה, הגדולה והמתקדמת ביותר. עיין בדף האירוע בפייסבוק לפרטים נוספים.

 

The new, larger brewery.
המבשלה החדשה והגדולה יותר.

פתיחת המתקן החדש מאפשרת לבישול קרח להרחיב את טביעת הרגל הפיזית שלו, או לפחות לשרת באופן מלא יותר את השווקים אליהם היא כבר מפיצה בירה, על ידי מתן גידול פי ארבעה יכולת יצור. זה גם מאפשר לחברה להכפיל את מחויבותה לסביבה.

 

אז איך בירה של קרח הגידול מגדילה את טביעת הרגל שלה ובו בזמן היא מצמצמת את טביעת הרגל הפחמית שלה? הם עושים זאת בעזרת מערכת התאוששות CO2 מ- Labs Earthly . מה, אולי אתה שואל, מערכת התאוששות CO2? הרשו לי להסביר. אני אנסה להיות קצר.

 

Capturing CO2 off the primary fermenter.
לכידת CO2 מהמתסס העיקרי.

ראשית, עליך לדעת ש- CO2 הוא אחד מתוצרי הלוואי של התסיסה. שנית, אתה צריך לדעת ש- CO2 משמש להחמצת הבירה שמסתיימת בקבצים, בקבוקים ופחים. מבשלת בירה יוצרת CO2 וגם צורכת CO2.

 

הנה הניתוק. ככל שהבירה מתסמסת, היא מכסה CO2 לאטמוספרה. זה פשוט “נעלם” באוויר. אם ביקרת במבשלת בירה, יתכן ששמת לב לצינורות שיוצאים ממסס התוססים ולדלי מים מבעבעים. זה CO2 בורח לאטמוספירה. זה החלק היוצר CO2 של הסיפור.

 

New canning line at Icicle Brewing. One of the places where CO2 is used.
קו שימורים חדש בבניית קרח. אחד המקומות בהם נעשה שימוש ב- CO2.

ואז, למטרות אריזה, מבשלות בירה מבשלת CO2 שיוצרו. בדרך כלל, הוא נקצר כתוצר לוואי של תהליך ייצור האמוניה. זהו החלק הצורך CO2 של הסיפור. ה- CO2 המיוצר במהלך תהליך הבישול לא נעשה בשימוש. במצבו הגולמי, זה ממש לא ניתן לשימוש. מה שגרוע יותר, פליטת CO2 אינה בדיוק ההיבט הידידותי לסביבה בתהליך הבישול. בעולם מושלם, נוכל להכין בירה בלי להוסיף CO2 לאווירה שלנו.

 

Where the magic happens.
היכן שקורה הקסם.

המעבדות הארציות של אוסטין, טקסס הציגו לאחרונה מערכת התאוששות CO2 המאפשרת למבשלות בירה לתפוס את ה- CO2 שנוצר במהלך התסיסה. המערכת מעבדת את ה- CO2 ומאפשרת למבשלת הבירה להשתמש בהמשך הקו. זו לא בהכרח טכנולוגיה חדשה; מערכות התאוששות CO2 כאלה השתמשו זה מכבר במבשלות בירה גדולות, אך מעולם לא הוגדלה הטכנולוגיה לשימוש במבשלות מלאכה קטנות יותר. (כאשר היא עדיין הייתה פתוחה, המתקן הגדול של Redhook בוודינוויל השתמש במערכת התאוששות CO2).

 

התקנת מערכת התאוששות CO2 זה כמו לשתול יער חדש. עצים סופגים CO2 מהאטמוספרה ומייצרים חמצן. (זוכרים את הביולוגיה של התיכון?) המערכת שהקימה רקמת Icicle Brew, מסוגלת להפחית את פליטת CO2 השווה ל- 400-1600 עצים הנטועים בשנה.

 

בכל הנוגע לטעם, יש שיגידו שכל CO2 (אטום פחמן הקשור לשני אטומי חמצן) זהה ללא קשר למקורו. אחרים מציעים ש- CO2 המיוצר על ידי תסיסה אכן טעים יותר. בכל מקרה, אני לא יכול לדמיין איך זה יכול להיות טעים יותר.

 

אין זה מפתיע ש- Icicle Brewing הייתה המבשלה הראשונה בוושינגטון שאימצה טכנולוגיה חדשה זו. ביולי האחרון הפכה Icicle Brewing למבשלת הבירה בוושינגטון הראשונה שהצטרפה ל- 1% לכוכב הלכת , תוך התחייבות לתרום 1% ממכירות ההפצה לתמיכה בארגונים ללא מטרות רווח המתמקדים בסביבה.

 

בינתיים, במקום הבישול של איסייקוס במרכז העיר ליוונוורת ‘, ציוד הבישול הוסר. הם עובדים כרגע על הרחבה נחוצה לחדר ההלבשה. לא עבר זמן רב, הם יתקנו מערכת מבשלות חדשה שתייצר בירות קטנות קטנות יותר, בעיקר כדי להזין את הביקוש בחדר ההקלטה עצמו.

 

הפתיחה הגדולה של בית הברזל של Icicle Brewing וקהילה פתוחה
יום חמישי, 13 ביוני, 2019
בצהריים – 21 בערב
חברת Brewing Icicle (מבשלת ייצור)
10259 דרך שופ קאונטי
Leavenworth וושינגטון 98826

 

 

פוסטים קשורים:

Bale Breaker מבשלות כשות ברכבת העמומה

סטיב לוק ו Cloudburst Brewing זוכים למועמדות של ג’יימס בירד

Hopheads Taproom and Kitchen ב- Woodinville – תפריט חדש, זהות חדשה


 
 
 
 

כתיבת תגובה