לא מזמן שיתפנו חדשות כי Fair Isle Brewing מסיאטל חיפש להתרחב ומציע לכם דרך להסתבך באמצעות קמפיין מימון המונים. אתה יכול לקרוא את הסיפור הזה כאן , ואני מעודד אותך לעשות זאת. כעת יש לנו חדשות נוספות לחלוק על התקדמות החברה. זה מגיע אלינו דרך הבלוג של Fair Isle Brewing .
הבירה של האי הוגן רוצה שתשתלב בבירה שלך
סיפור מאת הולי רגן * עם תמונות מאת אנדרו פוג
סיפור זה הופיע במקור ב הבלוג של הבירה של האי האי .
זה אחר הצהריים של נובמבר קריר ומעורפל, ואני משוטט ב"מחוז המבשלה "בשכונת באלארד בסיאטל, ומציץ לחלונות בשורה של מבני תעשייה ללא תאר. אני מתעכב מול דלת פתוחה וקול קורא אליי עמוק בתוך מעי מבנה לבנים אפור חלול. אנדרו פוג וג'פרי בארקר, יוצרים משותפים של Fair Isle Brewing , פוסעים לעברי בחיוכים מסבירי פנים.
אני עוקב אחריהם לתוך הבניין, שהוא הבית העתידי של חדר הבירה והטעם הראשון של הבירה והטעם של Fair Isle. החלל נחפר, שרידי קרש ובטון ונסורת פזורים סביב הפינות; זה בתהליך של הפיכה מחנות רכב ומכונות למתקן יפהפה, שבא קיץ 2019, ישכן ייצור, בקבוק והנאה מהבירה של Fair Isle.
פינת החדר מונחת שולחן, בין ערימות לוחות ויריעות פלסטיק, עם שלוש גביעים עדינים, ממותגים ושני בקבוקים של מתכוני הבית של פוג וברקר, ייחודיים כמו חזון הזוג. בעוד התפאורה מחוספסת, העצמות שם – וההתרגשות שלהן מהיזם החדש מוחשית.
החתיכה החסרה
בשעה שהשכונה לא חסרה למבשלות מבשלות בירה, פוג וברקר רואים את Fair Isle כממלאת נישה ייחודית ומוגבלת: "קטע מפאזל בירה מלאכה גדול שחשנו שחסר בסיאטל," אומר פוג.
Fair Isle מייצרת בירה בחווה – שאינה סגנון רשמי, על פי הנחיות איגוד הבירה. במקום זאת, זהו מונח תופס שמתאר את אופן הייצור של בירה בעידן הבישול הפרה-מסחרי. זה כרוך בהשארת בירה לא מחוסמת חשופה לסביבה הסובבת אותה ולהחדיר אותה עם המרחב והזמן שבהם היא נוצרת, ולא שליטה על התהליך במתקן ייצור סטרילי.
פוג ובארקר מתנגדים לסווג את מרקביהם לפי סגנון ככל האפשר, במקום זאת לתאר אותם לפי טעמם ותכונותיהם: קפה, הדרים, כשות, תבלין; אדמתיות, חומציות, חמיצות, פאנק. בירות אלה דורשות הזדקנות ארוכה יותר מאשר Stout או IPA טיפוסי. הם נוצרים על ידי בחירת המרכיבים הנכונים ממקורות עונתיים ומקומיים; לדמיין את מה שהם יתפתחו עם הזמן; ולדעת כמה זמן לתת להם לתחתית, להתמזג לטעם לחלוטין של הרגע.
"בירה לחקלאות היא קטע הצומח במהירות בשוק הלאומי, והיא כרגע מאוד מיוצגת … מבחינת הייצור במדינת וושינגטון. בעוד שקיימות חברות מקומיות אחרות שמוסיפות גרסאות נהדרות של סגנון זה לתיק העבודות שלהן, התגובה הלאומית לבירה של משק בית משקפת כי יש עדיין ביקוש גדול וממוסגר בשוק המקומי. אנו מחפשים לעמוד בדרישה הזו, "אומר ברקר. "זה סוג הבירה שאנחנו אוהבים, ואנחנו חושבים שאנשים אחרים יאהבו גם את זה."
זה המקום בו המודל העסקי פוגש את המודל המתבשל: בכך שהוא מקבל אישי. צוות ה- Fair Isle לוקח את חומרי הגלם שלו, מכשות ודגנים למרחב הפיזי והקהילה עצמה; להשרות אותם בדיוק ברגע הנכון; ויצירת חוויות ייחודיות לזמן ולמקום.
מבשלת Ballard, Reimagined
כשאנחנו מפטפטים ולוגמים מהבירה שלנו, אנו הולכים מחדר לחדר במרחב של כ -7,500 מטרים רבועים שהם בחרו, שיכלול את הכל החל מבישול דרך טעימות וזיווג אוכל – ומספק את המקבילה לחווה חווית בירה לשולחן ". הוא יצטרף לשלושה מבנים ישנים מהתקופה התעשייתית של באלארד יחד; השומן והאבק מנקים את הקירות, הזבל התפנה.
"היה לנו חשוב למצוא מבנה שלא היה חדש … וזה אומר שצריך להיות לך חזון," אומר פוג.
אכן, גישתם לבניית המבשלה מתאימה לאופן בו מבשלים את הבירה שלהם. הם מתחילים עם בד ריק; חזון שבימים הראשונים, אולי רק הם יכולים לראות. התבונן סביב הבניין הקרוע, או נטעם את הבירה כמה שבועות מוקדם מדי, וזו לא החוויה הכי טעימה. אבל פוג וברקר יודעים שעם הזמן הנכון, והשילוב הנכון של מרכיבים מקומיים, הוא יהפוך למשהו ייחודי ויפה.
אנו עומדים בחלל הייצור העתידי, ויש אזור ייעודי לבקבוקי בקבוק, אריזה ואריזה של בירה מאחור. פוג וברקר מצביעים על סימני גיר ברצפת החדר שאליו שוטטנו, שם בקרוב ישבו כמה טנקים בנפח גדול.
בצד הרחוב של הבניין יהיה חדר הטעימות. הם רואים זאת כמרחב מסביר פנים , עם בר גדול, שפע שולחנות וקיר זכוכית אקורדיון הנפתח אל גן בירה מקורה / חיצוני – המספק מחסה בחודשי החורף הקפואים, וחלל פטיו שטוף שמש הקיץ.
אבל אחד התמורות החדשניות ביותר הוא מטבח ואזור האוכל, שלוקח את הרעיון של משאיות מזון מבשלות בירה ובועט בו חריץ. במקום מסעדה פנימית, היא תארח צוות סיבוב של מסעדות קופצות המופעלות על ידי שפים מקומיים.
"מבשלות בירה אחרות עושות גם דברים כאלה, אך בדרך כלל במיקום המסעדה", אומר פוג. "פשוט רצינו להעיף את המיקוד ולהפוך אותו קודם לבירה, ואחר כך לאוכל – או לפחות להניח אותו."
Fair Isle עדיין ישתתף בהשתלטות ברז ובתאומים באתר, וימכור בירה בבקבוקים במפעלים קמעונאיים מקומיים. כאשר הם מתארים את המבשלה הטיפולית בסיאטל כמתמקדים יותר בהפצה מאשר בפיתוח חווית חדר הטעימות שלהם, אומרים פוג וברקר כי פייר אי מתכוון להעיף את הרעיון על ראשו.
"לבירה שלנו לוקח זמן רב יותר לייצר, וכל כך הרבה יורד מהקודקוד עם מודל ההפצה עד שקשה לנו מאוד להרוויח כסף על סוג הנפח שאנחנו יכולים לייצר", מסביר בארקר. "אז אנחנו משקיעים בחדר הטעימות כדי ליצור [מקום] שאנשים רוצים להגיע אליו, לא רק בשביל הבירה, אלא בגלל שזו סביבה מגניבה."
"אנו מנסים להשתמש במרחב שלנו כדי לספר את כל הסיפור של הבירות האלה", מאשר פוג. "מרבית הצרכנים, ובצדק, לא יודעים מה זה פאצ'ון או צוננת. אז על ידי שיש לך חדר טעימות שבו אתה שותה את הבירה שלך, ומרחק של 20 מטרים, יש את הספינה, ויש את הפשקש – אז אתה יכול להשלים את הסיפור. "
פוג וברקר רוצים שהצוות שלהם יוכלו לספר את הסיפור הזה בצורה משמעותית, ומתכננים לחנך אותם ליצור חוויות אלה עבור פטרונים. Fair Isle שואפת להיות יותר מסתם מקום ליהנות ממנה חצי ליטר עם חבריך. הם רואים את זה כיעד בו אוהבי הבירה יוכלו ליהנות מסגנון חדש, ללמוד על התהליך שהביא אותו לכוס שלהם ולחוות את השינוי ההדדי שמתרחש כשזווג אותו עם אוכל מקומי.
דלק חלומות באמצעות קרנות המימון
הפתיחה העתידית של Fair Isle Brewing התאפשרה על ידי קמפיין מימון המונים המוצלח ביותר על ידי קהל . תוך חודשיים בלבד, פוג וברקר עברו ליד יעד הגיוס המינימלי שלהם, 200,000 דולר, וסיפקו חלק ניכר מההון הדרוש בכדי להפוך את חלומם למציאות. הקמפיין מנוהל באמצעות NextSeed: פורטל המימון הראשון שאושר על ידי נציבות ניירות ערך האמריקאית (SEC). זה מסתיים ב -30 בנובמבר, אולם Fair Isle ממליץ לכל מי שרוצה להשתתף להירשם עד ה -27 בנובמבר כדי להבטיח עיבוד בזמן.
בעוד פורטלי מימון קהל אחרים מבוססים על עסקות, נקסטסיד מעסיק מודל חלוקת הכנסות, בו תומכים הופכים למשקיעים בעסק תמורת 100 דולר בלבד. לאחר שהמבשלה תפעל, תשולם דיבידנדים לחלוקת הכנסות חודשיים, יחד עם תגמולים בונוס מיוחדים עבור רמות השקעה מסוימות.
בארקר ופוג עשויים להראות יראת כבוד מהשפכת התמיכה הכספית, ומשקפים עד כמה הם הגיעו מאז שנפגשו לפני ארבע שנים במועדון הבירה הצפוני בסיאטל (שם התחילו הרבה בעלי מבשלות מבשלת Ballard). החזון שלהם לשלב הבא כבר מצא קהל נלהב וזו רק ההתחלה.
בין אם תרצו להפוך למשקיע, או סתם תרצו לנסות סגנון בירה חדש, Fair Isle יציע משהו ייחודי לכולם. לפאג ולבארקר בדים מוכנים; הישאר מעודכן לראות איזה סוג של יצירות אמנות הם יוצרים.
* אנו שמחים לחלוק את הסיפור הזה מהולי רגן, סופרת ועורכת פרילנסר ותושבת סיאטל. היא מתמחה בכתיבת אוכל ומשקאות, הן באופן מקצועי והן בבלוג האישי שלה ( www.praiseseitan.com ). היא בעלת ניסיון של למעלה מעשור, והתפרסמה במאמר הניו יורק טיימס וב"הפינגטון פוסט ".
פוסטים קשורים:
[19459050 ]