הירשם כעת לתכנית של מאסטרינג בירה של UW (שלושה מיקומים)

 
 
 
 

 

 

מעודכן 3/17/2020 – שיעורים אלה בוטלו אך יוסדרו מחדש. הנה ההודעה:

 

עם הודעתו של הנגיד Inslee כי כל ההוראה האישית באוניברסיטאות מבוטלת עד ה- 24 באפריל, אנו בעמדה שנצטרך לקבל החלטות מאתגרות. עם ההוראות הנוספות בנושא בריאות הציבור לסגירת בר ומסעדות ברחבי המדינה, הדבר מקשה במיוחד על קורס אישי כמו מאסטרינג סגנונות בירה. מכיוון שאין לנו סוף ברור להגבלות אלה, אנו מבטלים את כל קורסי טעימות הבירה לטווח המיידי. אנו מסתכלים לתאם מחדש שיעורים בהקדם האפשרי. כולנו נצטרך לגדל חצי ליטר כשזה ייגמר!

 

ברצוננו להודות לשותפינו במבשלות הבירה במתחם 7 סיז, קטנות וברדסלי. אנא המשך להתנשא על עסקים קטנים חשובים אלה בכל דרך אפשרית.

 

באשר להצעות עתידיות של הקורס, אנו עובדים על לוח הזמנים שלנו לשנה האקדמית הבאה – כולל הצעות פוטנציאליות בקיץ הקרוב. זה יהיה נהדר לשמוע ממך אם אתה מעוניין בקורסי קיץ. המשך לעקוב!

 

שוב תודה על הגמישות והסבלנות שלך בתקופה יוצאת דופן זו.

 

היו בטוחים והישארו קשר איתנו.

 

פוסט מקורי

 

ההרשמה פתוחה כעת לתכניות באוניברסיטת וושינגטון לשלוט בסגנונות בירה . השיעורים מוצעים בשלושה מוקדים: סיאטל, בטל וטקומה. השיעורים מתחילים בקרוב, אז תירשמו עכשיו. השיעורים מוצעים בשיתוף פעולה עם 7 Seas Brewing , Brewing Letters , בית הציבורי Beardslee ] .

 

תוכנית השליטה בסגנונות בירה היא רק אחת מתוכניות ההסמכה של באר UW. למידע נוסף על כל התוכניות כאן .

 

בנוסף למידע בסקירת התוכנית שלהלן, הנה כמה חדשות:

 

חוג סגנונות הבירה בסיאטל המאסטרינג נלמד עתה על ידי אריאל קליין מכוכב החוץ והבירה הקטנה. הנה שאלות ותשובות עמה . ישיבת הלשכה של בותל בבית הציבורי של בירדסלי נלמדת עדיין על ידי דין פריבה מבית ברזל קרח . כל מדריכי ה- MBS משלבים את התאמת Cicerone ובירה, אך דין נרגש במיוחד מהבניית המשך החוצה ומבלה זמן טוב על תחומי הידע העיקריים הללו.

 

"התפתחות מגניבה בטקומה היא שהתקנו" גן הכשות "כחלק מגן הענקת טקומה UW, המספק תוצרת טרייה למקלטים ובנקים מזון מקומיים, כולל המזווה ב- UW טקומה," אומר כריסטופר סלרס , מנהל תכנית במרכז לפיתוח מקצועי, UW טקומה. "הוא משמש גם כמעבדת הוראה של המחלקה לביולוגיה. כריסטופר קלארק מ- 7 Seas Brewing מוביל את פרויקט Hops Garden עם קני שורש שנתרמו על ידי Double R Ranch. בסתיו שעבר היה לנו הקציר הראשון שלנו שהוא חלק עם תלמידיו לתואר שני בסגנונות בירה. אנו נציע סדנת Mastering Hops סביב זמן הקציר שוב בסתיו הקרוב. "

 

סקירה כללית על תוכנית סגנונות הבירה

 

קורס זה בן 10 שבועות נועד לקחת סטודנטים לחקירה ברחבי עולם הבירה. התוכנית מספקת את הידע הליבה סביב ההיסטוריה, המינוח ומאפייני הסגנון של הבירות. תכנית הלימודים מבוססת על המידע המכוסה בהסמכות בחינות סטנדרטיות בתעשייה, כגון תוכנית הסמכת שופט באר (BJCP) ו- Cicerone. עם סיום תכנית זו יוכלו המשתתפים:

 

  • השתמש בידע, הבנה והערכה של סגנונות הבירה המגוונים בעולם.
  •  

  • הבנת המינוחים הבסיסיים ושיטות הבישול.
  •  

  • לקדם, להכיר ולקדם טעימות בירה והערכה.
  •  

  • הבנת הכלים, השיטות והתהליכים הסטנדרטיים להערכה, דירוג ומשוב מובנים של בירה.
  •  

  • להפגין את הכישורים להעברת ידע על סגנונות בירה ומאפיינים לאחרים.
  •  

  • היה לך בסיס ידע לגשת לבחינות הסמכה בענף הבירה.
  •  

מי ייהנה מתכנית זו?

 

בין אם אתה רק מתחיל עם ערכת הבישול הביתית הראשונה שלך או שאתה רוצה להגדיל את מכירות הבירה במקום שאתה עובד, אנו שמחים להרים כוס עם כולם! אפשר לתאר רבים מתלמידינו כך:

 

  • חובבים
  •  

  • ברוארים לבית
  •  

  • שירות אוכל ומגישי בירה
  •  

  • צוות העובדים והניהול של חזית הבית
  •  

  • מפיצים ומכירות בתעשיית המשקאות
  •  

לוח הזמנים והמיקומים של התוכנית (תקופת האביב 2020)

 

חדר הרחצה של מבשלה בסיאטל / אותיות קטנות –
יום שלישי 03/16/2020 – 06/01/2020
18:00 בערב – 9:00 בלילה.

 

הבית הציבורי של Bothell / Beardslee
יום ג '03/24/2020 – 05/26/2020
18:00 בערב – 9:00 בלילה.

 

טאקומה / מבשלת 7 סיזים
יום שני 04/13/2020 – 06/22/2020
18:00 בערב – 9:00 בלילה.

 

כישורים מומלצים

 

  • לא נדרש בקשה.
  •  

  • התלמידים חייבים להיות בני 21 לפחות. תעודת הזהות תיבדק.
  •  

שותפות

 

אנו גאים לשתף פעולה עם 7 Seas Brewing למנה ראשונה זו במה שאנחנו מקווים שמתפתחת לתוכנית מבשלת מלאכה גדולה יותר. התלמידים ישתתפו בשיעורים ובסיורי מבשלה באתר ההיסטורי של מבשלת היידלברג, בו שוכנים כיום 7 מבשלות הים וחדר הברז. {הערה היסטורית: היידלברג נהג לספק מעל 750,000 חביות בירה בשנה ברחבי צפון-מערב מהבאר המקצועי שלה באתר.} הזדמנויות לסיור במתקן 80,000 הרובע ולשבת עם 7 בעלי-ים / מבשלות-ים-ים מייק רוניון וטרוויס. גוטרסון ואנשי מקצוע אחרים בתחום הבישול האזורי הם נקודות השיא של התוכנית.

 

מאסטרינג סגנונות בירה ותוכניות בירה מלאכה אחרות שלנו מפותחות בשיתוף עם אנשי מקצוע בתעשייה מ: Icicle Brewing, Briess Malt & Ingredients Co., Counterbalance Brewing, Farallon Consulting, Georgetown Brewing, Miller Nash Graham & Dunn, Odom Corporation, Pacific Brewing & Malting, PicoBrew, Portland Kettle Works, Skagit Valley Malting, WA Brewers Guild, WA State Board and Liquor and Cannabis Board, Wingman Brewers ורבים נוספים.

 

למד עוד והרשם כאן

 

 

פוסטים קשורים:

Going INCOGNITO – מוצר הופ חדשני חדש מוצא את דרכו לזכוכית הפינטה שלך

תעשיית הבירה המקומית מתייצבת לפני צל של COVID-19

[19459042 ]

מבשלות קשב: כללים למסירת מוצר ישירות לצרכנים


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest