הלילה, צומת הבאר מברך על תסיסת נתיב גן

 
 
 
 

 

 

האנשים מ- תסיסה בנתיב הגן מבורלינגטון, וושינגטון ביקורים צומת הבאר במערב סיאטל הלילה (חמישי, 18 באפריל, 18 באפריל) ) והם מביאים מבחר בירות (ואחו) להנאת הטעימה שלך. בשנת קיומה, מבשלה זו זכתה במהירות לשמצה בזכות הבירות המותססות בר שלה.

 

תסיסה לנתיב הגן קצת שונה. בניגוד לרוב המבשלות הבירות, הבירות מתוססות בקואליצ'יפ באמצעות "תרבות השמרים הילידים שלהן המעובדות מהאוויר, הפרחים והפירות של עמק סקגיט." כל מה שהם עושים מיושנים בחביות עץ אלון או במערכות עץ אלון.

 

רואה למה אני מתכוון? אפילו המילים שונות.

 

ככל האפשר, נתיב גן משתמש במרכיבים שמקורם בעמק סקגיט. בנוסף לבירה, הם מכינים דשא ומתכוונים לשחרר בסופו של דבר מעט סיידר ויין. לפיכך, המילה מתבשל אינה מופיעה בשמם מכיוון שהמאמץ כרוך יותר מאשר בירה.

 

רון ואמבר, הבעלים של תסיסה בגן הדרך, עבדו בעבר במבשלת ג'סטר קינג באוסטין, טקסס. מבשלת בירה זו מוכרת לאנשים שנהנים בהתלהבות מבירות מותססים בר, תרבות מעורבת וחמוצים. רון ואמבר הם גופני ידע כשמדובר בבירה מהסוג הזה, אז אל תפחדו לשאול שאלות כמו "מה מסדר (מבוטא אוכל )?" ו- "מה זה קולשצ'יפ (קור רוח מבוטא)?

 

אירוע טעימת נתיב הגן
יום חמישי, 18 באפריל (18-18 בערב)
(נסה את כל חמשת הדברים הבאים מהשעה 18 בערב עבור 5 $ בלבד!)

 

1. הדייג המפשף את הים: תערובת חבית בצבע ענבר, מחוסמת עם כמה שמרי הבית הפונקיים שלנו לפני מיזוג הבקבוקים. (6.4%)

 

2. גיל החביות הפרימיום: תערובת אוסרת בקפידה של כמה גרסאות שונות של שמרים מקוריים מותססים ובירה מיושנת בחבית. (7.2%)

 

3. שדרות הגנים הועמסו לפרוח: אייל בלונדיני הופי התסס בגבעה, מעורבב עם בירה בוגרת, חבית, ומייבש. (7.0%)

 

4. המשקה הקל: טארט קל וחסר גינה, קופץ באל בעדינות, מותסס בחושן, מיושן בעץ אלון ואל חלד. (4.4%)

 

5. כף השולחן היבש: כריך יבש, קל וחזק צנוע, מותסס בעץ אלון עם שמרי הילידים שלנו ודבש הכבד של סקגיט מ"באז העמק ". (5.6%)

 

 

פוסטים קשורים:

תירס וארלי מכריזים על ארוחות מבשלות חודשיות, החל מה -9 בפברואר [19459008 ]
פאב Watershed – חגיגת השנה השלישית של Black & Brew של הקיסרי סטאוט

[ 19459028] בוטל – מבשלת רוכלים חוגגת 7 שנים לציון ב- 7 במרץ


]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה