חברת Pike Brewing Company הודיעה ממש על מינויו של נשיא חדש. מדברים על קידום מבפנים? מדברים על לעבוד בדרך במעלה הסולם? דרו גילספי הוא דוגמה לשניהם. דרו החל לעבוד בחברה לפני 20 שנה כטבח קו במטבח של הפאב, הפך לסגן נשיא תפעול בשנת 2011, הפך לבעלים משותף בשנת 2015 ( קרא את הסיפור הזה ), ועכשיו קידם אותו לנשיא.
ב -19 בדצמבר אירחה המבשלה מסיבה לחגיגת 20 שנה לדרו בפייק ברוינג והודיעה רשמית על קידומו. אחרי שצ'רלס ורוז אן פינקל פרסמו את ההכרזה הרשמית, דרו לקח את המיקרופון ושיתף את מחשבותיו על העתיד. "בשנה הבאה אנו חוגגים 30 שנה ל [פייק ברוינג"], אמר. "התוכנית היא להגיע למאה שנה; התפקיד שלי הוא להביא אותנו ל 50. "
הוא הבטיח לקהל כי חגיגות ה -30 יהיה אירוע לזכור. אירוע זה אמור להיות מיועד לאוקטובר 2019 ואנחנו נשתף פרטים ככל שהאירוע יתקרב.
צ'רלס ורוז אן פינקל אומרים שהקידום של דרו הוא התפתחות טבעית, הצעד הבא ברור במסלול של פייק ברוינג כשהם מתקדמים לקראת המטרה הסופית להפוך למבשלת מלאכה עצמאית בת 100 שנה.
עוד בשנת 2015 דיווחנו כי פייק ברוינג, במילים שלנו, "נמכר בשנת במקום למכור את ." בסיפור ההוא הסברנו שצ'רלס ורוז אן הרחיבו את הבעלות על החברה כך שיכללו שלושה עובדים ותיקים. כלומר, הם הפכו שלושה עובדים ותיקים לבעלים, והעניקו להם חלק ניכר מהבעלות. דרו היה אחד מאותם אנשים.
"פייק הוא עסק משפחתי עצמאי ודרו הוא חלק מהמשפחה," אומרת רוז אן. "הוא אינדיבידואלי אכפתי, יושר."
"ראינו מיד את ההתלהבות והדבקות של דרו מפייק, את הצלחתו ואת דבקותו בפילוסופיה של איכות וקיימות," אומר צ'ארלס. "זה כולל תשוקה להחזיר לקהילה. הוא אדם עסקי מעולה, שממחיש כמעט שבע שנותיו כסגן נשיא למבצעים, וחלק מרכזי בתוכניתו של פייק לאריכות ימים שנכנסת לשנה 30. רוז אן ואני נרגשים מכך שדרו עזרה להדריך את פייק לעתיד ואנחנו מרוצים להציג לו את הכותרת שתתאים לתרומותיו. "
צ'רלס ורוז אן ימשיכו להיות חברים פעילים בצוות הניהול של פייק כיושבי ראש.
על פי הודעה לעיתונות של החברה, בתקופת כהונתו של דרו כסגן נשיא תפעול, חברת Pike Brewing שגשגה, כשראה גידול מכירות קבוע בפייק פאב, גידול בייצור מבשלות של 30 אחוז, ותוספת של החברה בר צדפות חדש והמסעדה הממוקדת בצפון-מערב Tankard & Tun. ראו את סיפורנו הקודם על פתיחת Tankard & Tun
מאז פתיחתה בשנה שעברה: אוכל סיאטל כינה את "הכתר הנוצץ" של Tankard & Tun Pike, אחת המסעדות היפות ביותר של השנה. סיף צפון-מערב הכריז על כך, "קפיצת ענק אחת אל עבר בית מלאכה מהמאה ה -21." מגזין סיאטל הגדיר אותה כ"המרכז העיר החדש ". סיאטל מט הבטיחה שהמסעדה הייתה "מחויבת לבירה טובה כתמיד." בלוג הבירה בוושינגטון (זה אנחנו) הכריז שהוא "חווית שתייה ואוכל מוגבה".
עם מבט לעתיד, דרו אומר, "מה שמפריד בין פייק הוא שאנחנו תמיד מסתכלים קדימה. בעוד אנו גאים בעבר, פייק הוקמה על ידי חשיבה קדימה, וככה אנו מקבלים החלטות כיום. איזו בירה חדשה, איזה פרוייקט חדש נמצא מעבר לפינה – זה מה שמלהיב אותי מהעבודה שלי. "
מזל טוב, דרו! אנו מצפים לראות אותך מביא את חברת Pike Brewing Bearing המוערכת לעתיד.
פוסטים קשורים:
[ 19459038]