קשה להאמין ש Chainline Brewing קיים רק ארבע שנים. הם השגו הרבה באותה תקופה, בוודאות. ביום שבת הקרוב, 20 באפריל, חוגגת המבשלה את יום השנה הרביעי עם מסיבה במבשלת הבירה ובמרכז הקיר בקירקלנד. החגיגות כוללות שחרור של ארבע בירות בגילאי חבית יחד עם מתנות ברזל, סיורי מבשלות בירה, והפסקות ממשאית המזון של פקוס בור.
הנה ההודעה של המבשלה, כולל מידע על ארבע הבירות:
אנו שמחים לחגוג איתך את יום הולדתנו הרביעי בשבת הקרובה, 20 באפריל. השנה האחרונה אנו מכינים מיזם בירה חדש ומהנה שיעלה לראשונה בשבת בשם "סדרת חבית הצמיחה הישנה". יש לנו חבית המיושנת בסזון מסורתי בארבעה סגנונות שונים ונשחרר את אלה על טיוטה ובקבוקים במסיבה שלנו. בנוסף, יש לנו המון בירות שיעשו ביקורים קצרים בברזים כולל בארלינויין מוגבלת ביותר, Double Cerne, שטיינבייר האחרון שלנו, והחזרת ה- IP של Flowtron.
Old Growth Saison 1-4 הוא האיטרציה הראשונה של סדרת החבית המסתובבת החדשה הזו מ- Chainline. בירות בהירות ועדינות אלה כוללות שני סוגים שונים של שמרים ושני סוגים שונים של חביות יין. Saison Saison הוא הבסיס שלנו Saison שהתיישן במשך שנה בחבית יין אדום נקי. סזון שתיים הוא הבסיס של Saison בגיל
בחבית גרנאש. סיזון שלוש הוא הבסיס סיסן שהתיישן בחבית יין אדום ועבר תסיסה משנית על Brettanoymyces Bruxellensis. לבסוף, סעיזון פור היא בירת הבסיס המיושנת בחבית גרנאש עם ברט ברוקס.
7.2-7.4% ABV
מלטים: פילסנר, וינה, חיטה
הופס: מגנום, הרבסברוקר, סאז
שמרים: נפוליאון, Brettanomyces Bruxellensis
פוסטים קשורים:
[ 19459025] Brewing Postdoc – חגיגה בת שבוע של 5 שנים של בירה נהדרת
[ 19459033]