חברת Farmstrong Brewing מייצרת כעת כלום מלבד בירה "מקומית באמת"

 
 
 
 

 

 

כעת, מרבית חובבי הבירה יודעים כי חקלאים בצפון מערב האוקיאנוס השקט מגדלים כמעט את כל הכשות של האומה; עם זאת, מקור הדגנים המשמשים בבירות האהובות עלינו הוא משהו של תעלומה. רוב, אך לא כולם, מהבירות שאנו שותים כאן מיוצרים עם שעורה שגדלה במקומות שונים ברחבי צפון אמריקה, כמו מונטנה, מינסוטה, דקוטה הצפונית, ויומינג וכן הלאה. כן, גם חקלאי וושינגטון מגדלים שעורה, אך לא בכמויות אדירות כמו כמה מדינות אחרות. בכל מקום בו מגדלים את השעורה, רובו מעובד (מעותת) על ידי חברות מלטות גדולות שמוכרות את השעורה המורססת המתקבלת למבשלות הבירה של המדינה. ( למדו על תהליך המלטה .]

 

מבשלת בירה לא בהכרח יודעת, או אכפת לה, מה מקורה של השעורה מעבר למי שעיבד וסיפק אותה. אחרי הכל, כמה שונה שעורה בשתי שורות שגדלה במונטנה משעורה בשתי שורות שגדלה בוושינגטון? כמה מבשלות בירה מאוד חשובות למקור ולעיבוד התבואה, חלקן אינן. מבחינת הצרכנים, זה לא באמת משהו שאנחנו חושבים עליו יותר מדי.

 

Farmstrong Brewing של הר ורנון, וושינגטון עובד עם Skagit Valley Malting ומתריס נגד הרעיון שכל הדגן הוא אותו גרגר. Malting Skagit Valley הוא יצרנית שעורה מותכת קטנה יחסית בבורלינגטון, וושינגטון, המתמקדת במלגני גרגרים מקומיים שגדלו במקום. מבשלות מבשלות רבות משתמשות בקושי במלטות ממעמק Skagit Valley, אך אינני מודע לאף מבשלות בירה (בגודל משמעותי) שמשתמשות ב אלא ב שעורה מותכת מ Skalt עמק מאלטינג. כלומר, עד עכשיו. לאחרונה הודיעה Farmstrong Brewing כי היא אינה משתמשת בשום דבר מלבד שעורה שגדלה מקומית ומותכת מקומית.

 

"לפני שלוש שנים פתחה פרמסטרונג את דלתותיה בהר ורנון, וושינגטון," אומר קליי כריסטופרסון מ"פארמסטרונג ברוינג ". "בתוך אותה תקופה ראינו צמיחה מדהימה, הן בענף שאנחנו אוהבים והן המקום שאנחנו מכנים אותו הביתה. עמק סקגיט הוא ביתם של לא רק חלק מהאדמות הפוריות ביותר במדינה, אלא גם קהילה מדהימה. ההתמקדות שלנו נותרה תמיד בלהראות את השפע של המחוז שלנו ולהשתמש בכמה שיותר מרכיבים מקומיים. במשך שנים שאפנו ליצור בירה "מקומית באמת", ובעוד שרוב היצירות שלנו יכלו להחזיק בתואר הזה, לא הצלחנו להביא את שתי ספינות הדגל שלנו תחת אותו דגל … עד עכשיו. "

 

"החל מה -1 במרץ 2019, כל הבירה שלנו מיוצרת כעת מדגן מקומי," מסביר כריסטופרסון. "בילינו את השנה האחרונה בעבודה יד ביד עם חקלאים ומלטסטרים מקומיים כדי להעביר את מכלול המתכונים שלנו למלט עמק סקגיט. כל כוס בירה של פארמסטרונג מגיעה כעת מדגן שגדל, הועלה ונבשל ברדיוס של 10 מייל. "

 

על פי כריסטופרסון, גישה זו "מבשלת נחלות" מאפשרת לפארמסטרונג לעשות משהו מאוד לא שכיח בענף הבירה: להציג את הטרואר של הארץ בה מבשלים את הבירה.

 

"יצירת בירה עטורת פרסים תוך שמירה על עצמאית חקלאית היא כבר לא חלום, אלא מציאות," הוא אומר.

 

מבשלת הראש תאיין טופר בילתה את החודשים האחרונים בעיבוד חוזר של מתכוני Farmstrong Brewing לשילוב מוצרי הסלטה של ​​עמק Skagit. את מאמציו ניהל הניסיון שלו בבישול ב- Mac & Jack's Brewing, Elysian Brewing ו- pFriem Brewers Family. החוכמה היא להעביר לדגנים החדשים תוך שמירה על פרופילי הטעם המוכרים והצפויים.

 

ברוארים תיארו שעורה מותכת המיוצרת על ידי Skagit Valley Malting כעזה ועשירה לעומת השעורה הטיפוסית שסיפקו היצרנים הגדולים יותר. זה לא דבר רע בכלל, אבל זה בהחלט שיקול וזה משפיע על טעם הבירה, ולכן מתכונים קיימים לבירות מוכרות דורשים ניסוח מחדש זהיר.

 

"זה היה הרבה עבודה אבל זה היה שווה את זה," אומר טופר. "בתור בירה, אני נרגש מהאתגרים החדשים וזה היה חשוב לי מאוד ולשאר הצוות."

 

כאשר תאיין הצטרף לקבוצה עוד בשנת 2017, Farmstrong Brewing היה מותג מוכר שמבוסס במידה רבה על ההצלחה של שתי בירות: Cold Beer Pilsner ו- La Raza Ambar. הבירות היו פופולריות, אך הן היו הבירות היחידות של המבשלה שלא השתמשו בשעורה מותכת מקומית. כשהחברה שימרה ושחררה את Valley Valley Lager, זו הייתה הבירה המשומרת הראשונה של Farmstrong אשר יצרה את " שגדל כאן. נמס כאן. מתבשל כאן. "סיסמא. באותה תקופה הם החליטו שכל הבירות שלהם צריכות לעמוד במנטרה ההיא ופעלו להגשמת התוכנית הזו. עכשיו יש להם.

 

"בפעם הבאה שתטעם בירה של פרמסטרונג, דעי שהיא הבירה הכי טרייה," מקומית באמת "שנוכל לחלוט," אומר כריסטופרסון. "אנו גאים בכך, ומקווים שגם אתם."

 

 


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest