חברת הבישול של הלברנט מציגה:
שחרור סטאוט הקוקוס הגדול ביג איילנד
23 בינואר 2019 12:00
מידע נוסף על האירוע:
https://www.facebook.com/events/733423537028777/
חברת Brewing Hellbent
13035 דרך לייק סיטי NE
סיאטל WA 98125
Hellbent Brewing משחרר את מקבץ ה- Big Island Toasting Coconut Stout לשנת 2019 בשלוש גרסאות. סטוק קוקוס העשיר, הקרמי, המשיי, החלק והשמח וטעם קוקוס שכולנו אוהבים. גרסת ניטרו (כדי להפוך את הקטיפה עוד יותר) וגרסת ה- Cold Brew קפה של Cutter's Point Cold Brew שתפיל את הגרביים! שלושתם יהיו ברזים במבשלת הבירה ב -23. חפש את אלה ברחבי העיר בברים והמסעדות הטובים ביותר. להלן תיאור קצר של הבירה:
טעם מאלט עשיר קלוי, עם זאת חלק ושתה, Big Island Coconut Stout הוא סטאוט שיבולת שועל מסורתי המיושן על קוקוס קלוי, ויוצר בירה עם טעם וארומה שמימיים.
הופס: בראבו, סוראצ'י אייס
מאלטים: Male Pale, קארה 20, קארה 45, דבש דבש, ביסקוויט מאלט, malt שוקולד, שעורה צלויה
תוספות: שיבולת שועל מגולגלת, קוקוס קלוי
ABV 6.4%
IBU 20
פוסטים קשורים:
[ 19459014]
[ 19459008]