חברת Hellbent Brewing משחררת את סטאוט הקוקוס של ביג איילנד ב- 23 בינואר

 
 
 
 

 

 

חברת הבישול של הלברנט מציגה:

 

שחרור סטאוט הקוקוס הגדול ביג איילנד

 

23 בינואר 2019 12:00

 

מידע נוסף על האירוע:
https://www.facebook.com/events/733423537028777/

 

חברת Brewing Hellbent
13035 דרך לייק סיטי NE
סיאטל WA 98125

 

Hellbent Brewing משחרר את מקבץ ה- Big Island Toasting Coconut Stout לשנת 2019 בשלוש גרסאות. סטוק קוקוס העשיר, הקרמי, המשיי, החלק והשמח וטעם קוקוס שכולנו אוהבים. גרסת ניטרו (כדי להפוך את הקטיפה עוד יותר) וגרסת ה- Cold Brew קפה של Cutter’s Point Cold Brew שתפיל את הגרביים! שלושתם יהיו ברזים במבשלת הבירה ב -23. חפש את אלה ברחבי העיר בברים והמסעדות הטובים ביותר. להלן תיאור קצר של הבירה:

 

טעם מאלט עשיר קלוי, עם זאת חלק ושתה, Big Island Coconut Stout הוא סטאוט שיבולת שועל מסורתי המיושן על קוקוס קלוי, ויוצר בירה עם טעם וארומה שמימיים.

 

הופס: בראבו, סוראצ’י אייס

 

מאלטים: Male Pale, קארה 20, קארה 45, דבש דבש, ביסקוויט מאלט, malt שוקולד, שעורה צלויה

 

תוספות: שיבולת שועל מגולגלת, קוקוס קלוי

 

ABV 6.4%

 

IBU 20

 

 

פוסטים קשורים:

שחרור באר – שניים מבשלת הבירה Anacortes

[ 19459014]

מומבי ברוזינג חסר ראש שמשחרר בירה לחגיגת יום השנה לבישול של Airway Brewing

Elysian Brewing משחרר את בירה רולינג סטון משותפת הראשונה במיתוג


[ 19459008]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה