ביום חמישי, ה -5 במרץ, הופילס Taproom, בר בירה מלאכה, השיק את תפריט האוכל החדש שלו והציג את עצמו מחדש כ Hopheads Taproom and Kitchen . שימו לב לתוספת “מטבח” ללוגו שלמעלה. הנה ההצהרה הרשמית שלהם.
וודינוויל, וושינגטון (25 בפברואר 2020) – ביום חמישי, 5 במרץ בשעה 11:30 בבוקר, Hopheads Taproom, מלאכה
באר הבירה, ישיקו את תפריט האוכל החדש שלהם ויהפכו למקלחת HOPHEADS & amp; מטבח.
מזה כמעט שנתיים מוזג Tapoph Tapers בירה מלאכה, יין וסיידר ממבשלות בירה מקומיות וגלובליות באווירה מודרנית ומשפחתית. בתוספת מטבח חדש לאחור בבר, Hopheads תציע כעת מבחר של כריכים בהזמנה מראש, סלטים טריים וחלוקי חלוקות. הדגשים יכללו את כריך הקובנו המתובל במרינדה, עם תבלינים עם תבלינים, סלט הקוזין ויני בהשראה איטלקית וסלט נאצ'ו פלאטרים עם פיקו דה גאלו ביתי וגואקמולה שאורחים יוכלו לחלוק.
Hopheads Taproom & Kitchen מוקדש לקהילות בהן אנו עובדים וגרים. בקר https://www.hopheads-taproom.com/
פוסטים קשורים:
[ 19459013]