חוגגים יום ראשון מבשלת בירה קטנה ב -1 בדצמבר

 
 
 
 

 

 

התאחדות הבריקים (BA) מכנה זאת “חג חדש”. יום ראשון שלאחר חג ההודיה ייקרא מעתה בשם יום ראשון של מבשלה קטנה, יום לחגיגת מבשלות המלאכה של ארה”ב. המטרה היא לעודד שותי בירה לתמוך במבשלני הבירה המקומיים, הקטנים והעצמאיים שלהם. התואר הראשון מעודד אנשים “לחפש את החותם” ולהתנשא על מבשלות בירה העונות על הגדרתן * קטנה ועצמאית.

 

This seal indicates that a brewery meets the standard the Brewers Assocciation has set for "small and independent," but not every independent brewery displays the seal.

 

החותם שמוצג לעיל מצביע על כך שמבשלת בירה עומדת בתקן של איגוד הבשלות ל”קטן ועצמאי “, אך לא כל מבשלה עצמאית מציגה את החותם. למען האמת, וכדי להיות יסודי, יש כמה מבשלות בירה עצמאיות שלא אכפת להם מה התואר הראשון חושב. (גילוי נאות, אני חבר בוגר התואר הראשון).

 

בוושינגטון כמעט כל מבשלות הבירה שלנו מתאימות כעצמאיות וכל אחת מהן נחשבת כקטנה, כך שסביר להניח שכל המבשלה שתבקר ביום ראשון. אני חושב שיש רק ארבע מבשלות בירה לא עצמאיות בוושינגטון – אליזיאן, פירמידה, שתי בירות ורדוק (Redhook עדיין מפעיל את הברולב שלה בסיאטל) – אבל לא הקדשתי לזה יותר מדי מחשבה.

 

מדוע לחגוג את המבשלות המקומיות שלנו? למה לא? על פי דוח על השפעה כלכלית שפורסם על ידי ועדת באר בוושינגטון , מבשלות הבירה של 400 פלוס במדינה מייצרות 6,300 משרות ישירות, כאשר ההשפעה הכלכלית הכוללת נמדדת ב -1.4 מיליארד דולר. בעשר השנים האחרונות מספר משרות הייצור של מבשלות בירה בוושינגטון פי שלושה. לא מרופט מדי, אה?

 

על פי דוח ההשפעות הכלכליות לשנת 2018 שפרסם איגוד הבשלנים, ענף מבשלות המלאכה תרם 79.1 מיליארד דולר לכלכלה האמריקאית וסיפק 559,545 מקומות עבודה בסך הכל. בנוסף למתן מקומות עבודה ומרחב לבניית קהילה, מגדלי יצירה תומכים גם בעשרות אלפי עמותות וארגוני צדקה. על פי איגוד הבשלנים, מגדלי מלאכה העניקו מוערך של 92.6 מיליון דולר לארגוני צדקה בשנת 2018.

 

“כל דולר שחובב בירה מוציא במבשלת מלאכה וקונה את בירת המלאכה שלהם בחנויות ובמסעדות, מתדלק עסק קטן ותומך בבריאות הכלכלית של הקהילה המקומית שלה,” אמרה ג’וליה הרץ, מנהלת תוכנית בירה למלאכה, התאחדות ברוארס. . “יום ראשון של מבשלת בירה קטנה נותנת לנו לאוהבי הבירה תזכורת רשמית שכאשר אנו קונים נוהם, מגדל, שישה חבילות או חצי ליטר, אנו תומכים בעסקי מבשלות בירה קטנות ועוזרים להם לשמור על דלתות פתוחות, אורות דולקים ומכלי תסיסה מלאים.”

 

אני יודע שזה משהו שקוראי הבלוג הזה עושים באופן קבוע, ולכן ביקור במבשלת בירה קטנה ומקומית איננה שאלה גדולה, אבל אם אתם שם בחוץ ביום ראשון, ה -1 בדצמבר, עקבו אחריכם ושתפו את החוויה שלכם של מבשלת בירה קטנה באמצעות חשיפות #SmallBrewerySunday ו- #SeektheSeal.

 

* איגוד הבשלנים הוא ארגון המסחר ללא מטרות רווח המייצג את המבשלות הקטנות והעצמאיות של המדינה. כיצד הם מגדירים בירה קטנה ועצמאית? קטן: ייצור שנתי של 6 מיליון חביות בירה או פחות. ייצור בירה מיוחס למבשלת בירה על פי כללים של בעלי קנייני מיתוג לסירוגין. עצמאי: פחות מ- 25 אחוז ממבשלת המלאכה הוא בבעלות או בשליטה (או אינטרס כלכלי שווה ערך) על ידי חבר בתעשיית אלכוהול המשקאות שאינו עצמו מבשלת מלאכה. בירה: יש הודעה על מבשל TTB ועושה בירה.

 

 

פוסטים קשורים:

זה סקסי שיכול לזכות אותך בטיול בוועידת הברוטרים ב Craft Brewers ב- סן אנטוניו

BeerAdvocate ו- Untappd המאוחדים כעת על ידי חברות משותפות, 19459008]
[19459029 ]

תעשיית הבירה המקומית מזדיינת לפני צל של COVID-19


[ 19459034]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה