כאשר ברובס של ראובן נפתח לראשונה לפני שבע שנים, אחד הדברים שהבדילו אותו מבשלות בירה מקומיות אחרות היה השימוש בו בשיפון בבירות שלו. בטח, מבשלות מבשלות אחרות השתמשו בשיפון מדי פעם, אבל ברובס של ראובן השתמשו בה באופן קבוע ונדיב. לא בכל בירה, כמובן, אלא בכמה מהבירות שתפסו לראשונה את תשומת ליבם של אנשים. הם מעולם לא נסוגו והמשיכו לחבק את השיפון.
בשבת זו, 19 באוקטובר, ראובן ברוס מארח את פסטון השיפון השביעי . האירוע הוא חגיגה של בירות שיפון וחגיגה של השימוש והבירה של המבשלה במלט שיפון, כשהוא חוזר לראשיתו הצנועה של ראובן בשנת 2012.
האירוע של יום שבת הוא בחינם ומתגאה ברשימת ברז הכוללת למעלה מ 20 בירות שיפון.
המתן. מה? עשרים בירות שיפון? מי עושה את זה? מבשלות ראובן, זה מי.
בנוסף לכל הבירות בברז, הן ישחררו שתי בירות משומר: Hazy Harvest, IPA ערמומי של 6% שנבשל עם מעט שיפון לתבלין קל, ו- IPA צלוי, IPA חורף חם יותר. המועדפים האחרונים על שיפון ברשימת הקלטות כוללים את Roggenbier, American Brown ו- American Rye. לרשימת הברז המלאה ולמידע נוסף על Rye Fest 2019 בקר ב: https://reubensbrews.com/event/rye-fest/ .
מתי: יום שבת, 19 באוקטובר, 11:00 – 22:00
היכן: אולם הרחובות של ראובן, רחוב 5010 14 NW, סיאטל וושינגטון
פוסטים קשורים:
[ 19459008]
[ 19459035]