אוקיי, אני יודע שזה די נמוך ברשימת סדר העדיפויות, אבל הכיבוי הממשלתי הנוכחי גורם לכאבי ראש למבשלות בירה קיימות ולמבשלות בקרוב. סביר להניח שזה יוביל לכאבי ראש נפוצים יותר בעתיד. יש המון אנשים אחרים שכותבים סיפורים על האופן שבו הכיבוי משפיע על תפקידי הממשלה הרבים האחרים, החשובים יותר, אבל אני רוצה לחלוק קצת מידע על ההשפעה על ענף הבישול. אם שום דבר אחר, אולי תלמד דבר או שניים שלא ידעת על ה- biz של הבירה.
ה- TTB הוציא "הודעת תקופת הפקעה"
כל המבשלות עוסקות במשרד המסים למס אלכוהול וטבק (TTB) על בסיס קבוע. ברגע שהוא יחזור לעבוד, סביר להניח כי יהיה צבר עבור כל התנהלות עם אותה סוכנות.
על ה- TTB לאשר כל מבשלת בירה חדשה לפני שתוכל לחלוט באופן חוקי. בעיקרון, הם מנפיקים אישורי מבשלות פדרליות. מי שפתח מבשלת בירה יודע הכל על ניווט במבוך הקוצני וקפיצה דרך החישוקים הבוערים האלה. אלא אם TTB מפרסם הודעת בירה, אינך יכול להכין או למכור בירה באופן חוקי. יש להם את הסיבות שלהם ואתה לא צריך לחבב אותם: זה החוק. (בפעם הבאה ארתק אותך בשיעור באגרות חוב בערבות מבשלות.) אם אתה מתכנן מבשלה, ואתה מחכה ל- TTB שייתן לך את הכרטיס הזהוב הזה, אין לך מזל עד הכיבוי מסתיים וה logjam מתנקה.
אבל מה עם מבשלות בירה שכבר מאושרות ומכינות בירה? ובכן, סביר מאוד להניח שכמה מהדורות בירה חדשות כבר מתעכבות כאשר מבשלות בירה ממתינות לאישור התווית. על ה- TTB לאשר כל עיצוב חדש של תוויות בירה. במסגרת ההנחיות, כמה שינויים מותרים בתוויות שאושרו בעבר, אך כך או אחרת כל תווית בירה שאתה רואה אושרה.
על ה- TTB לאשר נוסחאות ותהליכים חדשים של בירה שנחשבים להם בלתי מוסכמים. מבשלת בירה צריכה להגיש נוסחה לאישור אם היא מתכוונת לייצר "כל מוצר מותסס אשר יטופל בכל עיבוד, סינון או שיטת ייצור אחרת שאינה מוכרת בדרך כלל כתהליך מסורתי." כן, הם כן מבהירים אילו תהליכים הם מבצעים ואינם רואים מסורתיים. מתכונים חדשים הכוללים תוספת של "פירות, מיץ פירות, עשבי תיבול, תבלינים, דבש, סירופ מייפל, או חומרי מזון אחרים", דורשים גם הם אישור.
כל מבשלת בירה שתבקש להציג IPA של קומקוואט, אורגנו ופינטו, תצטרך לחכות עד שיסתיים הכיבוי וה- TTB יתפוס, במיוחד אם אותה מבשלת מתכננת לתסוס אותה בגדם עץ כותנה חלול. ( תוכלו לקרוא עוד על נושא מרתק זה כאן .)
מיסים ודוחות
מבשלות הבירה מבקשות באופן קבוע "דו"ח מבשלות" לממשל הפדרלי. וזה כמובן קשור לתשלום מיסים פדרליים. בעיקרון, הדו"ח מראה כמה בירה ייצרה המבשלה וזה בתורו קובע את גודל חשבון המס. זה החלק הפדרלי של מיסי בירה. מיסי המדינה הם עניין אחר.
כפי שבטח שיערתם כבר, הכיבוי אינו משפיע על יכולתו של מבשלה לשלם מיסים ועל מבשלות בירה להתייצב ולשלם במהלך הכיבוי. רק בדקתי ואתר Pay.Gov פועל. ברור שכן.
מימון מבשלות בירה
זה עשוי להפתיע אנשים רבים המדמיינים מבשלות מבשלות להיות מפעלים פרטיים הממומנים כולה על ידי פנקס הצ'קים של בעלי מבשלות מבשלות מבשלות בירה, אך רוב המבשלות מממנות דברים כמו בנייה ראשונית והמשך הרחבה באמצעות הלוואות מבנקים ושותפי הון. מבשלות בירה רבות מסתמכות על זרם הלוואות למימון פעולות שוטפות. הלוואות מסוג זה תלויות לרוב בכך שהנושה יקבל מידע מגורמים ממשלתיים, הסגורים כעת.
מנהל העסקים הקטנים (SBA) סגור, למשל, כך שלעסקים קטנים אין כרגע גישה לאותם הלוואות בסיוע פדרלי. שוב, ברגע שאותו סוכנות תפתח מחדש, צפויים צברונים.
אני יודע שההשפעה על ענף הבישול אינה עניין של ביטחון לאומי ויש לנו דברים גדולים יותר לדאוג לגביהם, אבל הנה זה.
אם ידוע לך על דרכים אחרות שהתעשייה מושפעת מהכיבוי, השתמש בקטע ההערות שלהלן.
פוסטים קשורים:
]