לידתה של מבשלה המסומנת על ידי חזרתה המנצחת של פרה

 
 
 
 

 

 

שני דברים חשובים מאוד קורים השבוע במערב סיאטל. ראשית, פסל בגודל טבעי של Polled Hereford חוזר לראש הבניין בפינת השדרה 35. רחוב SW ו- SW Webster. שנית, המבשלה במיקום זה נפתחת ביום שישי הקרוב . השם המלא הוא Best of Hands Brewery and Barrelhouse . להלן אנו חולקים קצת מידע על המבשלה כמו גם על מערך הבירה של יום הפתיחה.

 

best-of-hands-logo-feat

 

ניק מריאנטי הוא אחד המוחות המוחשבים שמאחורי "Best of Hands" (בתמונה למעלה משמאל, יחד עם בן זוגו הביזי גרגורי מרלור). הוא מתאר את המבשלה כך: "נהיה מפעל בן 21+ (אם כי אם אתה רק עוצר למלא רוכל, אתה יכול להביא איתך את הצעירים שלך) אנו נציע כמה חטיפים, ובתקווה גבינה וכלי אוכל צלחות יהיו זמינות ברגע שנפתח עניין ומדד. אחרת, אנו מאפשרים להכניס אוכל חיצוני, ואנחנו שואפים לארח משאיות מזון מסתובבות במגרש הקדמי שלנו. חיות מחמד שהתנהגו היטב יתקבלו בברכה בפטיו, אבל רק בחדר השירות יתאפשרו בחדר ההלבשה. "

 

"לבסוף," מוסיף ניק, "אני רוצה להניח את כל הפחדים: הפרה בהחלט נשארת!"

 

best-of-hands-ext-2

 

הפרה, שקישטה את גג הבניין במשך עשרות שנים, למעשה לא נשארה, כפי שמעידים התצלום חסר הפרות למעלה. ( ראו את סיפורנו הקודם למידע נוסף על הפרה האייקונית.) החל מיום שלישי, 5 במרץ, הפרה חזרה לראש הבניין. התמונה למטה הושאלה מ- הבלוג של מערב סיאטל – לחץ כאן בכדי לראות את הכיסוי שלהם .

 

best-of-hands-WSB

 

מבשלת הבר-האוס ובית Barrelhouse מבטיחה להתמקד בבירות בסגנון חקלאי ובחמוציות, אך לא במידה ש"שתיית בירה רגילה "תרגיש לא רצויה או לא מרוצה.

 

אתמול בערב השתתפתי באירוע שלפני פתיחה ומצאתי 11 בירות עצומות מהיצירה שלהן מחכות לי בברז. (תפריט הבירה מוצג למטה.) חברים, אתם יכולים לטפל. לעיתים רחוקות ביקרתי במבשלת בירה שזה עתה נפתחה בה הבירות היו כל כך מעודנות. הבירות טעימות כאילו Best of Hands הייתה פתוחה ובועטת בתחת, במשך חודשים רבים.

 

best-of-hands-saisons

 

בין המועדפים עלי, שני הסיסונים ה"רגילים "(בתמונה למעלה): טל הים רוזמרין סזון וסוד גורו חוזר Saison. כמו כן, חבית היין Thunderfunk Aged Brett Saison. הרחק מבית החווה היה הפורטר הבלטי (בתמונה למטה) משביע במיוחד – סגנון בירה נדיר מדי שנמצא בין המועדפים עלי.

 

best-of-hands-baltic

 

בצד הרגיל, אני מבטיח שהם ימכרו הרבה מהטרור הוק חיוור העל כיוון שהוא כל כך ניתן לסתירה והכל טעים כל כך. (אני רואה בעיני רוחי רבים מהמעורבים בהרבה מושבים בעתיד הלא רחוק שלי.) כמו כן, אתמול בערב הם יצקו שתי IPAs שונות.

 

שתיתי את הראשון מבין שני ה- IPAs, Phantom Boots IPA, לפני כמה שבועות כשהופיע על הברז בצומת באר ( קרא אותו ). ל- IPA השני יש שם מאוד מעניין: עוד בירה מטונפת של Douchy Overpriced הוגשה ב- Hangout של היפסטר.

 

כאשר דווח על כל תוכנית זו לפתיחת מבשלה חדשה במערב סיאטל על ידי בלוג מערב סיאטל לפני חודשים רבים, הרבה אנשים העירו על הסיפור. בין התגובות הללו, מישהו אמר, "הו נהדר, עוד בירה שטויות ומוגזמת במחיר מוגש במקום מפגש של היפסטר."

 

על כך השיב ניק מריאנטי, "תודה ששמת את הבירה הראשונה שלנו!"

 

משאיות מזון הן חלק מהתכנית ב" Best of Hands ". לפתיחה הגדולה בסוף השבוע הזה: פלאפל סלאם ביום שישי, בודהא ברודה בשבת, ביסטו שזיף ביום ראשון.

 

מיטב הידיים הוא 21+
שעות:
3: 00-10: 00, חמישי עד שני.
סגור שלישי ורביעי.

 

מבשלת הברלה ואוסלה הטוב ביותר בידיים
7500 Ave Ave SW
סיאטל, WA 98126
מפה

 

אתר – www.bestofhandsbarrelhouse.com
פייסבוק – https://www.facebook.com/bestofhandsbarrelhouse
אינסטגרם – https://www.instagram.com/bestofhands

 

best-of-hands-menu

 

 

פוסטים קשורים:

מומבי מבושל ללא ראש שמשחרר בירה לחגיגת יום השנה לבישול של דרכי הנשימה

פאב Watershed – חגיגת השנה השלישית של Black & Brew של אימפריאל סטאוט

[19459039 ] מבשלת החברות הטובות נפתחת בסיאטל ביום שישי הקרוב


[ 19459014]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה