לכו למצוא באר – סטנווד, סקגיט, ומעבר לה

 
 
 
 

 

 

ביום שבת אחר הצהריים האחרון מצאנו את עצמנו קים מצפון לסיאטל בביקור ביעדי בירה חדשים וחדשים לנו. עצירות לאורך הדרך כללו את סטנווד, אי קמאנו, ברלינגטון ואדיסון. הסיור לקח אותנו לשלושה חדרי תריסים של מבשלה ובירה אחת שנמצאת בתהליך של הפיכה למבשלת בירה. (למעלה: טררמאר בירה, תמונה דרך הפייסבוק.)

 

Ale Spike Brewing – קמאנו, האי, וושינגטון. ( 1244 N Moore Rd Unit I-1, Camano, WA 98282 ) כאשר עיריית עירום עירומה כיבתה את אולם ההקלטה שלה באי קמאנו, היא יצרה ואקום בירה. בפיזיקה 101 למדתי ש”הטבע שונא ואקום “, וכנראה שאותו הדבר נכון גם בעולם הבירה מכיוון שהחנונים הבירה המקומיים, שרבים מהם הוצלחו בגלל סגירת העיר העירומה, אימצו בהתלהבות את Alespike Brewing.

 

Photo by Kim Sharpe Jones.
תמונה מאת Kim Sharpe Jones.

כריס ולינה פפר הפעילו חנות בקבוקים בסטנווד הסמוכה, אך סגרו אותה כדי להפעיל את המבשלה שלהם ואת חדר הקול כמה קילומטרים משם ליד שדה התעופה באי קמאנו. אולם ההקלטות הנעים מתהדר בעשר בירות Ale Spike על הברז. המבשלה משתמשת במערכת בעלת שלוש חביות כדי ליצור את הבירה, ואין להם מספיק טנקים להתבשל יותר מפעם או פעמיים בשבוע, אז אל תצפו לראות הרבה מהבירה מחוץ לחדר ההלבשה.

 

הדבר האהוב עלי: A.D.I.D.A.S (כל היום אני חולמת על סטאוט), סטאוט שיבולת שועל מקסימה.

 

SAAL Brewing – סטנווד, וושינגטון. ( 10209 270th NW, סטנווד, וושינגטון 98292 ) מאט סטרומברג חליט בירה לבישול Scuttlebutt באוורט במשך למעלה מ 20 שנה, כך שהוא יודע כמה דברים על הכנת בירה. לפני זמן לא רב, מאט נפרד בשקט מהופעה ארוכת השנים שלו עם עיצובים לפתיחת מבשלה משלו. הוא וקריסטין בירקנקופף (שותף עסקי וחברה) השתלטו על עסק קיים במרכז סטנווד במרכז העיר: בר ומסעדה הממוקמים בבית אח היסטורי.

 

Historic firehouse, dates back to 1929.
בית האש ההיסטורי עוד משנת 1929. צילום: קים שארפה ג’ונס.

נכון לעכשיו, SAAL Brewing (מבוטא כמו מפרש ) מציעה רשימה מאוד מתוקתנת של בירות אורחים, מכיוון שאין להם בירות משלהם. שטרומברג עוסק במכשור כלשהו ומקווה להתחיל לבנות את המבשלה בקרוב, אך תרחיש מקרי מציאותי כנראה יראה אותם מוזגים בירה משלהם באביב 2020.

 

Kristine and Matt.
קריסטין ומאט. צילום: קים שארפה ג’ונס.

אחד הדברים הראשונים שעשו כשהשתלטו על הבניין הם שיפצו את המטבח. לא רק התפריט, אלא גם טיהור פיזי. SAAL מציע תפריט מוכר ויצירתי כאחד. קריסטין היא משהו של חנון אוכל ויצרה בחוכמה תפריט תערובת-התאמה שמאכלס אנשים ללא מגבלות תזונתיות, כמו גם אלה המחפשים אפשרויות טבעוניות, ללא גלוטן ולקטוז.

 

הדבר החביב עלי: אריזת טופו רוצחת לחלוטין, וההיסטוריה של הבניין הישן והמדהים הזה.

 

תסיסת נתיב גן – ברלינגטון, וושינגטון. ( 11653 דרך שדה התעופה של היגינס, ברלינגטון, וושינגטון 98233 ) ממוקם בסמוך לשדה התעופה האזורי סקגיט, לא הרחק ממיקום האגוזים הדרומי של מבשלת צ’וקנוט, תסיסת נתיב הגן יוצרת בירות אלגנטיות, מעודנות ומפוארות.

 

garden-path-foudre

 

ככל הנראה, חנני בירה מקומיים כבר מכירים את סיפורם של אמבר ווטס ורון תמצית, שעזבו מקומות עבודה באוסטין, מבשלת ג’סטר קינג המפורסמת של טקסס, ופנו צפונה לעמק סקגיט, שם טיפחו שמרי בר מהפלורה המקומית ו מהאוויר Skagit עמק הבי-מסה לפני פתיחת המבשלה שם היו משתמשים בה.

 

Photo by Kim Sharpe Jones.
תמונה מאת קים שארפה ג’ונס.

אם אתה סוג של חובב הבירה שמתלהט כשאתה שומע מילים כמו “מגניב” ו”המגן “, זה המקום שלך. בגלל אופי הבירות, לקח לדרך הנתיב קצת זמן להתחיל לייצר בירות בשבילנו חובבי הבירה ליהנות, להעריץ ולחמוד. אחרי הכל, ערבי הבר יהיו מוכנים כשהם מוכנים ולא דקה אחת קודם. היום תוכלו למצוא מבחר יפה של בירות על הברז בחדר הרחצה הנוח של המבשלה.

 

garden-path-barrel

 

יכולתי לספר לך עוד על תסיסה בנתיב הגן, אבל אם אתה נמשך לסוג כזה של בירה, כנראה שאתה כבר רוק ומתכנן לבקר. כמו עש לאש, אנו נמשכים בחוסר אונים. תוכלו למצוא בירות של שביל גן בברים ובחנויות קמעונאיות טובות יותר באזור סיאטל הגדולה יותר, אך רק אם יהיה לכם מזל ובזמן.

 

הדבר האהוב עלי: כל בירה, כל בירה אחת.

 

Terramar Brewing – Bow, WA. ( 5712 Gilkey Ave, Bow, WA 98232 ) אם כתוב בכתובת בוא, דע שהעיר נקראת אדיסון. בכפר הקטן והמגניב נמצא כיום Terramar Brewing, פרויקט שאפתני שכרגע מבשלת מבשלות ופיצריה, אך בסופו של דבר יהיה מזקקה ובתקווה גם מקום קונצרט. הם מתייחסים לעצמם כ”צריף בירה “. כריס וג’ן בארקר, הבעלים, התחברו עם אגדת מבשלות מקומית, מייק ארמסטרונג (לשעבר מבית Brewing River Skagit and Farmstrong Brewing) כדי להחיות את מבשלת טרמר לחיים.

 

Photo by Kim Sharpe Jones.
תמונה מאת קים שארפה ג’ונס.

הבניין ההיסטורי היה בעבר מתקן עיבוד ועיבוד בשר ובאחרונה שימש כבית חנות המופעל על ידי סינדיקט פשע מאורגן. ברצינות. זה עניין של תיעוד ציבורי. בהתחשב באותם הבחנות, היה הנכס מתאים לעיתים נדירות למדי להפוך למבשלת בירה.

 

Photo by Kim Sharpe Jones.
תמונה מאת קים שארפה ג’ונס.

נכון לעכשיו טרראר ברוינג מגישה בירה ופיצה בסביבה ידידותית למשפחה, אך התוכנית היא להוסיף זיקוק לתערובת לפני זמן רב. מאחורי הבניין, ישנה תווך גדול ועשביים שהם מקווים להפוך לאמפיתיאטרון.

 

הדבר המועדף עלי: העיירה. אני ממש מעריצה את הפינה הקטנה הזו בעולם.

 

יש המון מבשלות בירה אחרות בהן ניתן לבקר בעמק סקגיט והסביבה, אז עשו את התוכניות שלכם ותכננו את מסלולכם, אך קחו בחשבון את התחנות הללו בדרך.

 

 

פוסטים קשורים:

הבחירות המובילות והענקת כרטיס נוסף לפסטיבל הבלגי בשבת זו בסיאטל [ 19459008]
פוגי Noggin Brewing מכריז על אירועי יום השנה העשירי

הנשים של Ballard להתאחד לשיתוף הפעולה Brew Day


[ 19459008]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה