למדו להתבשל בבירה מבושלת – הרשמה כעת פתוחה

 
 
 
 

 

 

Cairn Brewing משתפת פעולה עם בית הספר לבישול Abrosis כדי להציע סדרה של שיעורי חליטה ביתיים: The Complete Hombrewer Series . יחד עם השיעורים, המשתתפים זכאים להנחות באספקת מבשלות ב Micro Homebrew , שנמצא רק כמה רחובות מהמבשלה בקנמור. השיעורים מתקיימים במבשלת Cairn במועדים שונים בכל פברואר, מרץ, אפריל ומאי.

 

“עד כמה שידוע לי, זו ההזדמנות היחידה ללמוד כיצד לחלוט על ידי בירה מקומית ומקצועית במבשלת מבשלה / חדר השידור הייצור, ועם הנחה של שבוע על אספקת הבירה לאחר השיעור.” אומרים ג’ן בויד, בעלים משותף בבירה ברנינג.

 

את הסדרה Complete Homebrewer נלמד על ידי ג’סי יאנג מבית הספר לבישול לאברוזיס. ג’סי הוא שובר בית מושבע, וגם הבירה העוזרת בביינג אופני פליינג ‘, מבשלה שיתופית בשכונת גרינווד בסיאטל. כל כיתה כוללת טכניקת בישול, כמו חליטה עם תמצית או חליטה מתבגרת, וכן סגנון בירה ספציפי.

 

כל כיתות בסדרה מציגות את תהליך ייצור הבירה מתחילתו ועד סופו על ידי מתבשלת חבורת בירה של חמישה ליטרים עם המון הזדמנויות לשאול שאלות במהלך ההפגנה החיה. המוקד הוא על יסודות הבישול, יחד עם טיפים שיעזרו למבשל לראשונה להכין בירה מבושלת ביתית מצטיינת מההתחלה. בנוסף, ג’סי מדבר על ההיסטוריה של האנושות ועל האנתרופולוגיה השזורה של הבישול, והסביר כיצד בירה הפכה לאבן יסוד תרבותית בעברנו.

 

“הכניסה של אנשים נוספים לקהילת הביתה היא חשובה לי להפליא,” אומר ג’סי יאנג, הבעלים והמדריך של Abrosis. “שיעורים אלה בונים ידע מתבשל טכני המציע את הפרס של שנים שעשויות להיות הרפתקאות בית. וזה מדהים לשתף את הבירה שלך עם העולם סביבך. ”

 

ג’ן בויד מבית ברן ברינג אומר, “אנחנו אוהבים לעבוד בשיתוף פעולה עם עסקים קטנים ומקומיים אחרים. זה הופך את השותפות שלנו עם בית הספר לבישול לאברוזיס ומיקרו-בית-בירה כה טבעית עבורנו. ג’סי הוא מורה נהדר לחליטה מבשלת טכנית אבל גם את הרקע התרבותי. היועצים לחברת הבית במאמן של מיקרו הומברו התחילו ומגדלי הבית מתקדמים כאחד על מרכיבים, טכניקה ומתכונים. לעתים קרובות אנו מתבשלים מתכונים של מיקרו הומברואר במבשלת הבירה של קהיר, כך שברוני הבית יכולים לבוא לטעום איך המוצר המוגמר כאשר הם מתכוננים לחלוט בעצמם. זו הזדמנות ייחודית באזור סיאטל. ”

 

סדרת ה- Homebrewer כוללת שלוש שיעורים בנושא חליטה כללית: מבשלת עם תמצית מאלט, מבשלת בשקית, וחליטה עם מערכת תבואה הכוללת שלוש שכבות. שיעורי ההתמחות כוללים הודו חיוור עלים וסבלים / סטאוטים. פרטי כיתות מלאים עם פרטי הרשמה ותאריכים הם זמינים דרך Eventbrite וכן מדף האירועים בפייסבוק של Cairn Brewing.

 

כל השיעורים מתקיימים בחדר הרחצה לבישול קהיר בקנמור. מיקרו הומברו מציע גם למשתתפי הכיתה הנחה בלעדית על אספקה ​​וחומרי בישול במשך שבעת הימים שלאחר כל שיעור.

 

שיעורים שנקבעו כרגע:

 

  • מבשל תמצית מאלט: 10 בפברואר
  •  

  • סבלים / רחבים, 3 במרץ
  •  

  • תיק מבושל, 31 במרץ
  •  

  • מערכת תלת-שכבתית, 28 באפריל
  •  

  • הודו פיי אלס, 19 במאי
  •  

עיין ב עמוד האירועים בפייסבוק של Cairn Brewing לפרטים ועדכונים.

 


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה