זה היה סוף שבוע טוב עבור שתייני בירה במערב סיאטל. ביום שישי, 14 בפברואר, החברה הטובה פתחה את המבשלה והבית הציבורי החדש שלה. ( קרא אודותיו .) יומיים לאחר מכן, Cold Crash Brewing נפתח במרחק של קילומטר וחצי משם. (ראה להלן מיקום ושעות הפעילות שלהלן.) דבר שמבדיל את המבשלה הזו מהנחיל, Cold Crash הוא מבשלה ללא גלוטן לחלוטין. מבין המבשלות של 60 פלוס בסיאטל, זו רק השנייה שמתמקדת אך ורק בבירה ללא גלוטן. Ghostfish Brewing , אולי מבשלת GF עטורת הפרסים הגדולה ביותר באמריקה, היא השנייה. (תמונה למעלה מאינסטגרם, תמונות אחרות של קנדל ג'ונס.)
דבר נוסף שמבדיל בין המבשלה הזו, זה בשכונה. לא רק בסמוך לשכונה, או מוקף בשכונה, אלא ממש באמצע שלה. Cold Crash Brewing ממוקם במערב סיאטל, כשישה רחובות מערבית לרובע העסקים של הצומת (מרכז העיר סיאטל). חדר המבשלות והטעימות בפועל הוא בניין אביזר מאחורי הבית, בסמטה. חדר הטעימות נשפך לזוג אוהלים שהוקמו בחצר האחורית / בחניה.
הייתי שם ביום הפתיחה ולא יכולתי להיכנס, ואפילו לא בקרבת המקום. עמדתי בתור ארוך עד שסבלנותי התבלה. (יהיו עוד ימים ופחות מנסים לדגום את הבירות.) ברור שהשכונה רצתה לתמוך במיזם החדש. הסובבים אותי עם בירה נראו מאושרים מאוד.
הסיפור כפי שאני מכיר אותו , שנאסף ברובו מאתר האינטרנט שלהם: רובין קמפבל וארין טרנקלר, הבעלים והמייסדים של Cold Crash Brewing, נפגשו לפני מספר שנים בזמן שעבדו עבורם, כפי שאומר באתר שלהם. , "אחת מחברות הקפה והמשקאות הגדולות בעולם." השתמש בדמיון שלך.
ארין נודע על חוסר הסובלנות לגלוטן שלה לפני כמה שנים בזמן שלמדה להיות קונדיטורית. היא החלה בפיתוח מתכונים ללא גלוטן, תוך עין על מיזם עסקי בתחום הבשר והאחז. רובין הוא / היה שובר בית המחזיק בתואר הנדסי כימי מיוחד בייצור אתנול מסחרי. נו! מעבר לבישול בירה, רובין שאפה ליישם את הידע שלה על מערכות בקרה וטכנולוגיה על מיזם אישי.
הצעד הבא עבור ארין ורובין היה, כמובן, לפתוח מבשלה ללא גלוטן בחצר האחורית שלהם.
שעות ומיקום: Cold Crash Brewing פתוח בשבתות וראשון בין השעות 1: 00-5: 00 ונמצא ברחוב 4507 48th Ave SW, סיאטל, WA 98116. שימו לב שתמצאו את המבשלה ו חדר טעימות בסמטה שבין שדרות 48. ושדרה 49 נכנסים מהקצה הצפוני של הסמטה. חנו ברחוב, אל תחסמו שבילים או צמתים, היו מתחשבים בשכנים ושומרים על הילדים. המון ילדים בשכונה זו ויש גן משחקים פופולרי מאוד במרחק של רחוב משם.
מבושל התרסקות קר פתוח לבני אדם בכל הגילאים, אך כלבים בכל גיל חייבים להישאר מחוץ לחדר המבשלה / הטעימות.
לפרטים נוספים על המבשלה, הסיפור וכל השאר בקר באתר Cold Crash Brewing. זהו אתר חזק, מקסים ואינפורמטיבי.
פתוח בשבת וראשון 1:00 – 5:00.
רשת: https://www.coldcrashbrewing.com/
אינסטגרם: https://www.instagram.com/coldcrashbrewing/
פייסבוק: https://www.facebook.com/coldcrashbrewing/
טוויטר: https://twitter.com/ColdCrashBrewCo
מפה
פוסטים קשורים:
[ 19459034]