מבשלה אחרת נפתחת באי ושון – מחנה קולוווס

 
 
 
 

 

 

הצגת מחנה Colvos Brewing , מבשלה חדשה שפתחה לאחרונה את אולם ההקלטה שלה באי ושון. המבשלה ממוקמת בהמשך הכישוף, אולם חדר ההמראה נמצא ממש בלב הכפר (AKA, "מרכז העיר" ואשון), רק כמה רחובות דרומית ל Vashon Brewing אולם התאי של Vashon. כמו כן, הכירו את קלינט בראונלי, תורם אורח בבלוג הבירה בוושינגטון.

 

vashon-map

 

מחנה קולוווס: מבשלה של, על ידי ולמען העם

 

מאת קלינט בראונלי

 

מאט לורנס לא הספיק לנהל מבשלה. הייתה לו עבודה יום, משפחה, והסיבוכים היומיומיים הקלים הגלומים לחיות באי. ובכל זאת, הוא חש מחויב להקדיש כל פרוסה של זמן פנוי שיכול היה למצוא לבשל. במשך שנים.

 

camp-colvos-002

 

כעת, כאשר מחנה הקולבוס שלו מחווה ליסינג לשלושה חללים באי ושון, והתושבים נוהרים לחדר התאי שלה שנפתח בדיוק (במסעדת פיצה לשעבר), הוא ממשיך לקיים קריירה בשירותי ניהול מסחרי, העביר את משפחתו לבית הספר פונקציות חוץ-לימודיות, ושמור על ידי אתגרים לוגיסטיים יומיומיים. אבל בזכות קצת עזרה (או המון) של עזרה מחברים, הוא שוקל עכשיו יום בו המבשלה שלו הופכת למלאכת היום שלו.

 

הזרעים ל- CCB, כפי שמכנים זאת לורנס וצוותו, נזרעו לפני מספר שנים, כאשר הקים מועדון לוושונים צמא בירה. הוא העביר מתבשלים לחבריו על פי לוח זמנים, והשתמש בתשלומים שגבה למימון מערכת מבשלות של 1 מיליארד ליטר. המאמץ, שלורנס כינה את CSB (עבור בירה נתמכת בקהילה) היה הצלחה. "הכנתי בירה כל חודש כמעט שנתיים, [מה] שעזר לי להביא לי את החוויה שהייתי צריך כדי להוריד את הרעיון [של מבשלה] מהאדמה."

 

camp-colvos-003

 

זה קרה די מהר, בזכות מערך המיומנות המשלים של החברה לארבה פלטין (שכונה "האדריכל" באתר האינטרנט של המבשלה).

 

"התקשרתי אליה עם הרעיון, וכמה חישובים בגליון אלקטרוני", אומר לורנס. "ביקשתי שתדבר אותי עם זה. בילינו את קיץ 2016 בחישוב כל תרחיש אפשרי, כל הופ, כל גרגר תבואה. "

 

במקום להחליט שמבשלת בירה הייתה אוסרת חיים, הצמד מצא דרך להמיר את מושג הבירה הקהילתית-ביתית של לורנס למבצע לבנים וטיט – כשותפים.

 

camp-colvos-004

 

"הבנתי שאין שום דרך שאוכל לעשות זאת לבד, וגם לא ארצה לעשות זאת," אומר לורנס.

 

כך התחיל התאמה אמיתית עם חברים ואנשי קשר אחרים שהוסיפו חלקים אינטגרליים למפעל הצעיר. היו שם תמי ופאקו ג'ויס, בעלי חברת מזקק סיאטל המזקקת Vashon, שהיו חברים במועדון הבירה של לורנס. כאשר פינו את מטה האי שלהם, לורנס עבר לגור – ולמבשלה היה בית. בונוס נוסף, לדברי לורנס, "חלק מהמעבר הזה אפשר לנו להתחיל בירה מזדקנת חבית ממש מהשער."

 

לורנס חיפש אחר חבר וחבר CSB אחר, סקוט מקלאולין המזוקן. הוא הפך מייד לנוכחות מתמדת בחלל החדש, אותו כינו כלאחר יד "בקתת העץ". הוא היה עושה הכל והכל: לבנות ולתקן ציוד; לחלוט; נקי; לבשל. ובתוספת חדר ההקלה של אתר הקמפינג, MacLaughlin שופך עכשיו בירה, מספק חביות ומטפל בחשבונות המדיה החברתית של המבשלה. אף על פי שהוא ידוע כ"סקוטי ", התואר שלו באתר Camp Colvos," The Fixer ", נראה מתאים יותר. וזה גם לא משרה היום שלו. (הוא צלם וידיאו מקצועי.)

 

Brewmaster נתן ("היצרן") שפר הוא יזם בעצמו. הוא ואשתו מליסה הם בעלי חברת עיצוב נוף, וזו הסיבה שהוא ולורנס חצו דרכים. במהלך קטע בחוות הים הבריזית של Vashon לפני שנים, לורנס התוודע לעסקיו של שפר המתנהג באורח קל – ובסופו של דבר, לאינטרס המשותף שלו לחלוט. כעת השניים מתבשלים בכל שעות היממה והלילה בכדי לשמור על שמונה ברזים שזורמים באתר הקמפינג (ועוד במקומות באי ומחוצה לו). "באר קירבה את המשפחות שלנו", אומר לורנס.

 

בירה ושאיפה. שני המרכיבים היוו הצלחה רבה בזמן קצר יחסית. קמפ קולוווס מייצר כיום בירה בבקתת העץ, מארח את האורחים בקמפינג (בחכירה של שנה אחת), והוא מתכנן את ביתו העתידי של חדר ההמראה, במטה של ​​קבלן כללי לשעבר כמה דלתות דרומה.

 

לורנס מכוסה היטב בתכניות ספציפיות למרחב הסופי, אולי יותר בגלל האפשרויות העצומות מאשר רצון לסודיות. הוא גם שומר על מיקוד טנדם ביום-יום, לפי הצורך. "זה כמו ללכת לבית הספר לחדר הקבלה", הוא אומר. "אני לומד כל כך הרבה על הצרכים של מתחם קמעונאי בן שבעה ימים בשבוע, ומנהל את כל ההיבטים הנלווים אליו."

 

ויש השנה שהמחנה יהיה פתוח לחשוב עליו. שירות המזון ישתלב בכך בזכות מערכת יחסים אחרת שלורנס קמה. "לא הכרתי את ג'ן או את מאט [הארווי] כשהם השתלטו על מלכת האי," הוא אומר ומתייחס למפרק המבורגר שמעבר לרחוב. "אבל הייתה לי הרגשה מוזרה ביותר שאעבוד איתם. מסתבר שג'ן היא קונדיטורית, ואוהבת להכין פשטידות בשר, וזה בדיוק מה שרציתי לתפריט האוכל שלנו. אנחנו מעוניינים לעבוד איתה. "

 

ואף על פי שזה נראה רחוק כעת, גם ימים חמים יכניסו אפשרויות. "אני ממש מתרגש לחודשי הקיץ עם המרפסת החיצונית מדהימה", אומר לורנס. לשאלה למה לצפות מהקמפינג לעונה ההיא ומעבר לה, הוא מעביר את השאלה. "באמת, מה מתכנן קמפינג בשבילי?"

 

זו מחשבה ראויה וערמומית למדי מצד האיש שכותרתו "החזון" של המבשלה. אין ספק שהעתיד יעוצב על ידי תרומות של חברים המתאימים לחזונו. כמו מקלאולין ושפר. כמו פלטין. כמו הארוויס. כמו מרקוס דאלי, שגילף את שלט המבשלה התלוי מאחורי הבר של הקמפינג. כמו האנשים שמאחורי מזקקת ווסטלנד, שהשתתפה עם קמפ קולוווס כדי לשחרר ספירות ממוזגות בחבית. והרשימה עוד ארוכה.

 

בשנה שעברה בבקתת העץ, המון קטן של תושבי האי גינו את הוויפיות שקטפו מהצמחים הביתיים שלהם בזמן שלגמו בירה מהחבית. למה? מכיוון שלורנס ושותפיו בירה בירה רק באמצעות כשות מקומיות, המוצעות במכני המונים: Saison Du Vashon. לורנס עמד מחוץ לבקתה וסקר את הזירה בחיוך. "צריך כפר," אמר.

 

הכפר ושון גמל את חזונו של לורנס כשאתר הקמפינג נפתח ב -4 בינואר, והכפיל את מספר אולמות ההקמה של האי. (הפאב הקהילתי המפורסם בשם Vashon Brewing היה הראשון.) למרות שהיה קר ורטוב, המקום הוצף על ידי חובבי בירה, תושבים סקרנים, ועשרות ילדים (רבים התלויים עם הצאצא של הצוות עצמו). אנשים הצטופפו בפנים הקטנים ואת המרפסת החיצונית הגדולה המכוסה באוהל. היו שם מתכנני מפלגות ומנהלי בתי ספר. סופרים וציירים. מאמנים ונוסעים. נוכח חתך לבבי של האי.

 

לורנס, אשתו מרי, מקלאולין ושפר התנוססו בין משימות – קיבלו פקודות, מזגו בירה, צלו כריכים, לחצו ידיים – והתערבבו עם הקהל. שני דברים החליפו עימם כמה בערב באותו ערב, שני דברים היו ברורים מאליהם: הם התרגשו להיות פתוחים והיו המומים מהתגובה. "זה היה צנוע," אומר לורנס.

 

מאז פתיחת הלילה, אתר הקמפינג היה פתוח כל שנה בערב עד 20:00, שופרו בברזים ובשילוט והמרחב, הם הוסיפו צוות בר – והעסקים פורחים. ערב אחד באחרונה ראה את לורנס ואת המשאית הדחויה שלו בצד הדרך, סופר זה משך ודיבר איתו. (הפיקסר – מי עוד? – הלך בדרך לעזור.) לורנס אמר שהמכירות היו הרבה מעבר לדמות השמרנית שהוא וצוותו חנו לפני הכניסה לפתיחתם. הכפר השכן, כך נראה, עובד די צמא.

 

מחנה קולוווס עומד לספק. בחודש ינואר היו זמינים Rye IPA, Winter Warmer, Munich Lager, Saison Du Vashon, Dark Lager, Pale Ale, IPA Session, ובקבוק מוגבל של כלב רועים, חיוור עץ מיוער וחבית שנקרא על שם האירוע השנתי של האי רועים כלבי. . הם גם שיחררו קבוצה של IPA של Resilience, ה"ג'וגנראוט הפילנתרופי "שהושק על ידי סיירה נבאדה Brewing Co., שמגייס כספים עבור תושבי גן העדן, קליפורניה, שנפגעו מהמחנה האשנית ההרסנית. (ה- 24 בינואר, "Night Resilience on Vashon" תמך בשחרור הבירה.) לורנס אומר שתורם למאמץ הזה "אפילו לא דרש שום התחשבות."

 

הוא כן שוקל את מערך הבירה בזהירות, כמובן. הוא מתכוון לשמור על דברים מגוונים לעת עתה, ויש לו רק כמה ידיות קבועות. ביצה חיוורת בלגית בלגית, בין שאר החליטות. ולורנס חולמת בהקיץ על פיגורים. "אני נוטה לעבר בירות גרמניות מסורתיות," הוא אומר. "הייתי שמח להקדיש זמן רב יותר לפיגור. אבל לאגר דורש מקום וזמן לבצע את הקסם שלו במכל. "

 

בהתחשב בקצב המהיר של ההתפתחויות בביצוע מחנה קולבוס עד כה, קסם זה עשוי להתקיים. אין ספק שיש בכפר ושון אשר יתקדמו לסייע בדרך כלשהי. "בתקופה כזו, אם אנו מתעכבים לחשוב כיצד אנו יכולים לעזור, ולא רק לעזור, אז לא נעשה דבר," משקף לורנס, ומתייחס לתרומת ה- IPA של Resilience שלהם. עם זאת, ניתן היה להפעיל את הרגש על קהילת האי שלו – או על התרבות בכלל. וזה מדבר כמו בעל חזון אמיתי.

 

 

פוסטים קשורים:

מבשלת החברה הטובה נפתחה בסיאטל ביום שישי הקרוב

[19459008 ]


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה