"… עד לא מזמן זה לא הרגיש כל כך דחוף. ואז כהרף עין, זה היה. "
עבור מרבית העסקים בוושינגטון, כיבוי המגיפה הארצית היה אגרוף רציני במעיים. בגלל מקומם בשרשרת אספקת המזון, נחשבו מבשלות הבירה ב -400 פלוס בוושינגטון חיוניות והורשו להמשיך בפעילות, וזו חדשות טובות לתעשייה. אולמות הבר של מבשלה, כמו ברים ומסעדות, סגורים, ואלה לא חדשות טובות לתעשייה.
מרבית המבשלות של המדינה מסתמכות באופן משמעותי על מכירות הבירה הקמעונאיות שלהן. כלומר, הם מייצרים חלק ניכר מהכנסותיהם על ידי מכירת בירה באולמות התה שלהם הסגורים כעת. ארצית, איגוד הבשלנים , המייצג את המבשלות הקטנות והעצמאיות של המדינה (מבשלות מלאכה), מעריך שכ- 40 אחוז מכלל מכירות בירות המלאכה בארה"ב הן מכירות מקומיות. הניחוש המשכיל שלי, בוושינגטון המספר הזה גבוה משמעותית.
כאן בוושינגטון, הרבה מבשלות הבירה האלה מסתגלות ככל שהן יכולות, וממשיכות למכור בירה מתמדת באולמות ההקלטה שלהם. חלקם אף מציעים שירות משלוחים. זה עוזר קצת לאזן את ההפסד, וזה שונה לכל עסק, אבל בלי דליפות על כיסאות בר ושתיית יום המסודרים להזמין כוסות בירה בשבת וביום ראשון אחר הצהריים, יש הרבה הכנסות שאבדו להחליף.
ההפסדים אינם מוגבלים רק למכירות חדר השיניים של הליטוש; מכירות הבירה מהחבית צנחו גם כן. במילים פשוטות, אף אחד לא קונה חביות בירה. מפיצי בירה אינם לוקחים כרגע משלוח חביות מבשלות בירה מכיוון שברים ומסעדות, כמו אולמות תפירה של מבשלות בירה, סגורים לכל דבר פרט להזמנות משלוח והובלה. במבשלות בירה ברחבי הארץ כולה, הרבה בירה התססה והתייצבה במכלים כאשר הכיבויים נכנסו לתוקף והרבה מהבירה הזו נועדה לחביתיות.
נכון לעכשיו, השהייה על הצף בביזה הבירה עוסקת בהמולה. "אנחנו עובדים קשה כמו שעשינו כשפתחנו לראשונה", אומר רובין שומאכר, אחד המייסדים והבעלים המשותפים של Stoup Brewing בסיאטל שעד לפני מספר ימים התרכז כולו בבירה מהחבית. "זה כמו להתחיל הכל מחדש, אבל אני מרגיש גאה בדרך שעבדנו יחד כדי להסתגל."
הדברים קצת פחות קשים עבור מבשלות בירה שמארזות את המוצרים שלהן בבקבוקים ובפחיות. שוב, זה שונה לכל עסק, אולם מבשלות בירה עם ערוצי הפצה מגוונים ומגוונים עדיין מספקות חיך של בירה למפיצים שלהם שמלאים את המדפים בחנויות מכולת מקומיות ובשאר חנויות השיווק שנותרו פתוחות. לכל הדעות, מכירות בירה מסוגים אלה גדלו מאז הכיבוי. זה לא אומר כלום לכל המבשלות שלא מוכרות בירה דרך אותם ערוצים.
Airways Brewing בקנט, וושינגטון חיה בשני העולמות, ונשענת במידה רבה על מוצר הטיוטה שלה אך גם אורז חלק מבירותיו. החברה בדרך כלל משמרת את הבירה שלה על פי לוח זמנים: פעם ברבעון. ריצת השימורים האחרונה התקיימה באמצע מרץ, לפני הכיבוי, אך מתוך הכרה במצב, החברה העבירה במהירות הילוכים.
"שימרנו את הבירות האלה כמו שתכננו, אבל קבענו גם הפעלת שימורים נוספת לאמצע אפריל, אומר אלכס דיטמר, בעלים משותף ומנהל הברבורים של חברת איירווייס ברוינג. "יש לי בירה שצריכה ללכת לאנשהו ואין שום טעם להכניס אותה לחביתיות."
Brewing Airways אינו לבד. המצב גרם למשהו של שימורים. מרבית מבשלות המלאכה אינן בעלות ציוד שימורים משלהן; במקום זאת, הם מסתמכים על חברות שימורים סלולריות שמביאות את המבצע למבשלת הבירה. אותן חברות, שנחשבות גם לעסקים חיוניות מתוקף מקומן בשרשרת אספקת המזון, עסוקות בימים אלה כאשר מבשלות הבירה ממהרות להכניס את הבירה שלהן לפחיות של 12 ו -16 גרם.
בסיאטל Cloudburst Brewing , שם התוכנית מהגיט-גו הייתה תמיד להתמקד אך ורק בבירה מהחבית, המילה יכולה החליקה לפתע אוצר המילים. התמונה למטה הופיעה באינסטגרם שלשום עם כותרות תגיות כמו #adaptandsurvive, #neversaynever ו-
# whiteraftbeerdies.
כמו מתבשל ברק, Brewing Airways, Cloud Cloud Brewing ואחרים, Old Schoolhouse Brewery בווינת'רופ, וושינגטון הסתגל למצב. המבשלה עומדת לפחית מעט מהבירה שלה לראשונה אי פעם. "תכננו לעשות מסלול [שימורים" אחד בסוף אביב, אבל המצב של קוביד ] האיץ את התוכניות שלנו, "אומר טרוי אנדרסון, בעלים משותף של מבשלת בית הספר הישן. "תכננו להרכיב במלואו את חבורת ה- IPA של Crystal Visions, אך מהר מאוד הסתובבנו בשימורים מכיוון שאנחנו כבר יושבים על הרבה חביות מלאות."
Brewing Stoup העביר גם הילוכים, מנמוך לגובה, לאחר שהכיבוי השתלט. "למרבה המזל, כבר היינו בדרך לשימורים", אומר רובין שומאכר מבית מבשלת הבתים. "זו לא הייתה המסיבה שיצאנו לדמיין, אבל היה המון המון כדי ליצור תוויות זמניות, לארגן ריצות שימורים ולקבל את הפחים ללקוחות שלנו במהירות."
"שימורים היו בתוכנית כשרכשנו את החלל החדש שמאחורי גן הבירה", מוסיפה לארה זהבה, מייסדת נוספת ובעלת שותף ב"סטופ ברושינג ". "החלל הזה נותן לנו הרבה יותר ייצור ייצור כך שבירה בפחים הייתה מטרה ברבעון הראשון ואנחנו עובדים על עיצוב פחים מאז ינואר. התהליך אורך זמן רב מהצפוי, אך עד לאחרונה הוא לא הרגיש כל כך דחוף. ואז כהרף עין, זה היה. "
בדרך כלל מבשלות מבשלות בירה על התוויות שהניחו על בקבוקים ופחים. אמנים מקצועיים מגישים עיצובים לשיקול, התהליך כולל כמה קדימה ואחורה, והתחשבות רבה בזהירות עוברת לאישור סופי. אין זמן לזה כרגע, ולכן Stoup עיצבה במהירות את התוויות בבית.
כמובן, התוויות האמיתיות עדיין קיימות ביצירות, אך התוויות הזמניות של סטופ הן מהנות, יעילות ומדברות אל הזמנים והמצב הנוכחי. התוויות כוללות הערה רלוונטית, " זמנים נואשים דורשים בירת חירום. ”
אכן זו תקופה קשה ומלחיצה בענף בירות המלאכה, אך למרות המאבקים, מבשלות הבירה עדיין מצליחות לשמור על רוח החברות והשיתוף פעולה שלהן. "אנדי ב- Brewing Family Urban נתנה לי תוויות עם פיגי-גב על אחת ההזמנות שלו, עוזר בעלויות והכיר לנו מדפסת מקומית שהייתה מצילה הצלה," אומרת לארה זהבה מבית מבשלת הבירה.
נחמד לשמוע את זה. נחמד לדעת שחלק מהדברים בביזה הבירה לא השתנו.
בדיוק איך ייראה העולם כשנצא מהצד השני של המנהרה הזו, זה הניחוש של מישהו. כרגע המבשלות המקומיות שלנו רק רוצות לוודא שהן שם כדי לראות את זה, איך שזה ייראה.
"לפעמים משבר יכול להיות גם הזדמנות", אומר טרוי אנדרסון ממבשלת בית הספר הישן. "החלטנו לקחת את המצב הזה כפונקציית אילוץ חיובית. אנחנו לא יכולים לשלוט בנגיף, אבל אנחנו יכולים לעשות דבר קטן כדי לעזור להביא אנשים שמחה מסוימת בזמן הזה. וגם להעסיק את צוות החליטה שלנו. "