מבשלות בירה מקומיות ועסקי בירה מסתגלים, מוצאים דרכים לעמוד באתגרי COVID-19

 
 
 
 

 

 

זה הראשון בסדרת סיפורים על אופן ההסתגלות של מבשלות בירה ועסקים אחרים בבירה כדי לעמוד באתגרים של הסביבה העסקית הנוכחית שהושפעה על ידי COVID. אין לנו מושג כמה זמן כל זה יהיה רלוונטי, עד שתקרא את זה ייתכן שהנוף השתנה והפך את כל המוטיבציה הזו. אבל כך היה השבועות האחרונים.

 

הודעות קשורות:

 

  • מה המשמעות של פקודת “הישאר בבית” האחרונה עבור מבשלות וחובבי בירה
  •  

  • רשימת מבשלות בוושינגטון וכיצד להשיג את הבירה הטרייה במבשלת הבירה שלהם במהלך הכיבוי
  •  

Pivot, Pirouette, Adapt

 

לנוכח נוף עסקי שנעקר באופן מסיבי, כמה מבשלות הבירה המקומיות שלנו ועסקים אחרים הממוקדים בבירה הסתגלו במהירות ובברק, והמשיכו למצוא חנות קמעונאית לבירה שהם רגילים למכור מעבר לבר בתוך ליטר משקפיים. עסקים רבים כאלו מציעים מילוי נודדים ומכמכר, מוצרים משומרים ובקבוקים, הזמנה מקוונת, איסוף שולי דרך ואפילו משלוח בירה. (תמונה למעלה מ- עמוד הפייסבוק של Fremont Brewing .)

 

עשרות רבות של עשרות מבשלות בירה מקומיות ועסקים ממוקדות בירה עובדות דרך זה (ראו הרשימה שלנו ) ואני לא יכול לספר לכם על כולם כאן. דיברתי עם כמה אנשים בתעשייה על האופן בו הם מסתובבים בכדי לעמוד באתגרים שמציגה הכיבוי ולמדתי שאין שום מתכון או אסטרטגיה אחת. כל מי שדיברתי עוקב אחר הנחיות CDC ומודע לחשיבות של פרקטיקות בטוחות.

 

כמה יסודות

 

  • חלק מהקמעונאים ימכרו לך רק את הבירה במכרז חדש ובלתי מנוצל. זה לא מרוויח. אל תהיה מגוחך. זה לבריאות ובטיחות. מבשלות בירה לא מסמנות את מחירו של כד זכוכית מספיק כדי שיהיה שווה לעצב אותך.
  •  

  • מרבית המבשלות, הפאבים והסדנאות בקבוקים פעילים למדי בפייסבוק ובערוצי מדיה חברתית אחרים ברגע זה. היכנס לוודא שאתה מבין מה קורה. אנו עושים כמיטב יכולתנו כדי לשמור על רשימתנו מעודכנת.
  •  

  • מרבית הקמעונאים עברו למודל “ללא כסף”. קלפים בלבד. כסף מלוכלך. הזמן באינטרנט כשתוכל. השתמש ב- Apple Pay או הקש-לשלם במידת האפשר.
  •  

  • כמה מבשלות בירה וקמעונאיות בירה מציעות משלוח. אחרים מסתכלים על זה. בהמשך, אנו נעשה הודעה נפרדת כדי לטפל בנושא משלוח הבירה ישירות ללקוחות.
  •  

לא ציר. פירואט

 

אז איך המאמצים ההם לסובב את ההתאמה וההסתגלות שלהם? כששאלתי את ג’נט לייטנר, המנכ”לית במבשלת Boundary Bay בבלינגהאם, היא אמרה, “ציר? זה יותר כמו פיראט. ”

 

Drive up beer and food at Boundary Bay Brewery and Bistro.
בירה מסחרית ומזון במבשלת הבירה ובביסטרו של Boundary Bay. (צילום ממבשלת Boundary Bay)

החברה הציעה אוכל ובירה ללכת, כמו גם שירות משלוחים, במשך זמן מה, אך בימינו השיטות הללו הן הדרך היחידה שבה היא יכולה למכור כל דבר. ביום שישי שעבר ניסו מבשלת בונדרי ביץ ‘וביסטרו משהו חדש לחלוטין: הוא פתח פעולת דרך בסמטה שמאחורי המבשלה. לקוחות יכלו להשיג בירה, כמו גם צ’יפס-צ’יפס, מבלי לעזוב את מכוניותיהם. מעבר לצמא ורעב, הקהילה נאלצה להפגין את תמיכתה במבשלה האהובה.

 

“הוצפנו והושפלו עד כמה הקהילה רוצה לתמוך בנו,” אמרה ג’נט בראיון טלפוני. בכל הנוגע לתחושה העסקית או הכספית של שינוי דרמטי זה, היא אומרת, “כשנפסיק להסתובב, אני אקח נשם עמוק והסתכל במספרים. ”

 

Not business as usual.
לא עסק כרגיל. (תצלום ממבשלת Boundary Bay.)

מארלי ראל, הבעלים של Taproom’s Taproom ב Renton מסתגל גם הוא למצב. העסק שלה, חדר כושר ובקבוק בקבוקים, הפך לפתע למבצע מטרה בלבד, מכר נהמים ובירה ארוזה. עבור העסק, שתמיד הסתמך מאוד על מכירות חצי ליטר, היה עקומת למידה.

 

“דבר אחד ששמנו לב הוא שאנחנו צריכים להסתכל על שעות הפעילות שלנו,” היא אמרה וציינה שהאופי הדינמי של המצב הוא להשאיר אותה על קצות אצבעותיה. “חשבנו שכיסיתי את זה, שכולם עובדים מהבית ויכולים להיכנס לאסוף בירה אחר הצהריים, אבל למדנו שחלק מהלקוחות הקבועים שלנו נחשבים חיוניים ואינם יכולים לעצור במקום עד שהם לא בעבודה.”

 

עסקים אלה עומדים בפני שינויים דרסטיים, זה לא עסק כרגיל וזה מציג זרם הכנסות מסוג אחר, אבל עדיין לא דיברתי עם כל מי שנראה מודאג מדי מכל דבר אחר אלא לשמור על זרימת הבירה. נכון לעכשיו, עסקים כמו מבשלת בונדריי ביי ו- Brewmasters Taproom מרוצים כי הכסף נכנס בכלל. זה טוב יותר מהאלטרנטיבה.

 

בטיחות ראשונה

 

כמובן, בריאות הציבור היא שיקול בכל זה ועסקים מחפשים לא רק למכור בירה, אלא גם לעשות זאת באחריות ובאופן שמגן על בריאות הלקוחות, העובדים והקהילה האנושית שלנו. זה אומר להקל על אנשים מהירים ובטוחים להרים את הבירה, עם כמה שפחות מגע והתרחקות רבה ככל האפשר.

 

To-go beer station at Bad Jimmy's Brewing in Seattle. (From Facebook.)
תחנת הבירה החדשה והזמנית המוצעת ב- Brewing של Bad Jimmy בסיאטל. (מפייסבוק.)

במערב סיאטל, הפאב בברידג ‘פלייס פתוח למכירת נהמים, כמו גם מכירת בקבוקים מרשימת הבקבוקים הנרחבת והאקלקטית שלה. הם גם מוכרים מכמורי בירות שהועברו לפאב על ידי מבשלות בירה מקומיות. עצרתי לפני כמה ימים לתפוס קצת בירה וגיליתי שהדברים הוסדרו מעט מחדש, וניקיתי לקצוות. כלומר, ברצינות, זה היה נקי בחדר הניתוח. ריהוט הועבר ליצירת מרחב לריחוק.

 

שאלתי את הבעלים של פאב בוורידג ‘פלייס, גארי סינק, אם זה הגיוני מבחינה עסקית שהוא יישאר פתוח ככה. הוא משך בכתפיו ואמר, “זה משהו.” הוא הצביע על שני הברמנים ואמר, “אנחנו כאן.”

 

The super-clean bartop at Beveridge Place Pub (from Facebook).
הברטופ סופר-נקי בפאב בוורידג ‘פלייס (מפייסבוק).

שינוי נוסף, הם מציעים לכל אחד מהבירות בברז במילוי נהמה, כולל דברים כמו בירות גדולות, מיושנות בעץ ואפילו שעורה שעורה (המחירים משתנים). נודד של שעורה שעורה? עכשיו זה יביא אותך נכון. ברגע שהוכרז על הכיבוי, גארי עודכן את אתר הפאב כך שיכלול את ההזדמנות ללקוחות לקנות תעודות שי באופן מקוון. הם עדיין לא מוכרים בירה ככה, אבל פתאום זה שיקול.

 

כשמדובר במכירות מקוונות, Stoup Brewing בסיאטל עברה מאפס ל -60 ברגע. המבשלה מכרה בירה כדי לנסוע, אך ברגע שהוכרזה על כיבוי, העלתה סטופ את המשחק בתוספת חנות מקוונת. רכשו את הבירה באופן מקוון ואז עצרו ליד המבשלה כדי לאסוף אותה. דלת המוסך פתוחה והוקמה תחנת מכירה חדשה, זמנית, כך שלא תצטרך להיכנס לעסק. אם שילמת באופן מקוון, אינך צריך אפילו להחליף כרטיס, פשוט להבהב את תעודת הזהות שלך, לתפוס את הבירה וללכת. (ראה הרשימה שלנו למציאת מבשלות בירה אחרות שקיבלו הזמנות מקוונות.]

 

The beer station at Stoup Brewing. (From Facebook.)
תחנת הבירה בבירה מבשלת. (מפייסבוק.)

בהמשך הרחוב ב- Reuben’s Brews , זה היה קצת שונה. “השתמשנו בחנות המקוונת שלנו לצורך השחרות מיוחדות, ומאפשרים לאנשים להזמין את הבירות הנדירות האלה באופן מקוון במקום להצטייד בחדר הרחצה ביום השחרור,” אומר אדם רובינגס, מנהל מבשלות בירה ושותף משותף ב- Reuben’s Brews. “כל שנותר לנו היה להוסיף את המוצר הארוז האחר שלנו למערכת.”

 

Beer pick up station at Reuben's Brews.
תחנת איסוף בירה בברובס ראובן.

בניגוד למבשלות מבשלות בירה רבות, אדם אומר שהם הודיעו כי חדר ההקלטה עבר למודל המתמשך רק לפני הכרזת הכיבוי. בחזית חדר הרחצה, בשדרה 14 בבלארד, הקימה המבשלה תחנת בירה מתוכננת בה אנשים יכולים לשמור על מרחק ניכר ובאופן מהיר לתפוס את הבירה שלהם, בין אם הם הזמינו אותה באופן מקוון ובין אם לא.

 

Photo from Facebook.
תמונה מפייסבוק.

אז האם ההזמנות המתבקשות בבירה מבושלת ובברואס ראובן תואמות את המהירות בה מכרו המבשלות בירה כאשר חדרי ההקלטה היו פתוחים לחלוטין? נראה שזה לא מדאיג כרגע שכן מבשלות בירה כמו אלה ברחבי המדינה מתמקדות לחלוטין בהעברת המוצר שהם יכולים.

 

ואם כבר מדברים על פחיות, התייקרות בהזמנות הבירה המתמשכת יצרה משהו של שברשת בשרשרת האספקה ​​של הצטיידות. המובילים הם פחי האלומיניום בגודל 32 גרם, שזכו לפופולריות רבה בשנים האחרונות. הפחים הריקים, הממולאים בדרך כלל בזמן המכירה, נמצאים לפתע במחסור. סביר להניח כי לא מדובר במצב קבוע והוא דומה יותר לתקלת בשרשרת האספקה ​​אשר ככל הנראה תיפתר במהירות. נקווה כך, בכל מקרה.

 

The crew at Cloudburst Brewing pre-filling crowlers to speed thing up for customers to move along. From Facebook.
הצוות ב Cloudburst Brewing שהמלא את המצטופפים כדי להאיץ את העניינים כדי שהלקוחות יוכלו לעבור. מפייסבוק.

שוב, בנוגע לבריאות הציבור, לפחות מבשלה מקומית אחת קיבלה לאחרונה את ההחלטה הקשה לסגור ולהפסיק להציע מכירות מתקדמות. דרו ברו, שנמצא במעבר סנוקוואלמי, פרסם את ההצהרה הבאה:

 

“זה לא סוד. אנחנו אוהבים את ההרים ואנחנו אוהבים את קהילת ההרים שלנו. לרוע המזל, בשבוע האחרון ראינו שיותר מדי אנשים נוהרים להרים לבילוי, דבר שמביא את הקהילה הקטנה שלנו כאן במעבר Snoqualmie. בתגובה לכך החלטנו לקבל את ההחלטה הקשה להפסיק את שירות הבירה המשך עד להודעה חדשה. אנו נמשיך לעשות את מירב המאמצים להשיג את המוצרים שלנו למדפים קמעונאיים ולשמור על איתור חיפוש הבירה שלנו (drubru.com/beer). ככל שנקדים להתמודד עם הבידוד, אנו נעבור את זה מוקדם יותר. ”

 

גיר אותו עד שמוביל בדוגמה.

 

זריזות וגיוון

 

היכולת להסתגל לעמידה בדרישות של סביבה עסקית משתנה היא תכונה חשובה עבור כל חברה, אך נכון לרגע מסוים זה בזמן זה נראה חיוני בעסקי הבירה. משהו ששוהבי בירה רבים ככל הנראה לא שקלו, כמעט ואין שוק לבירה חבושה. כשמסעדות וברים נסגרים, כמעט ואין שוק לבירה מהחבית. מכאן שמפיצי הבירה הפסיקו למסור חביות מבשלות בירה.

 

לא כל מבשלה נהנית מהיתרונות של ערוצי מכירה מגוונים. עבור מבשלות בירה שאינן אורזות בירה בפחיות ובבקבוקים, המצב כרגע קשה במיוחד. בעוד שמכירות בירה מהחבית בבתי הקפה של הבירה, בפאבים ובמסעדות התקיימו לחלוטין, מכירות הבירה של חנויות המכולת גדלו במהלך הכיבוי. מבקר בתעשייה אחד אמר לי שמאז הכיבוי, ולאורך כל הפחד של COVID-19, מכירות הבירה בכל תחום המכולת עלו ב -20 אחוזים.

 

מה קורה בהמשך, איננו יודעים. לעת עתה, תמכו במבשלה המקומית שלכם בכל דרך בטוחה ואפשרית.

 

 

 

פוסטים קשורים:

תעשיית הבירה המקומית פורצת לפני צל של COVID-19 [19459008 ]
חוקים למבשלות בירה לגבי אספקת בירה ואיסוף שולי דרך

מועצת המשקאות והקנאביס: עזרה לבעלי רישיון במהלך מגבלות COVID-19

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה