מבשלות מלאכה נוספות צריכות לייצר סלצר קשה

מבשלות מלאכה נוספות צריכות לייצר סלצר קשה

 
 
 
 

 

 

אין מנוס ממנו. זלצר קשה זה דבר. אנשים רבים חיכו שהאופנה תמות, אך אנשים חשובים ומודעים בביזות הבוז הצהירו לאחרונה כי סלצר קשה הוא כיום קטגוריה משקה אלכוהול משלו. אני מניח שזו דרך רשמית לומר שהגיע זלצר קשה.

 

על פי IWSR, מקור מוביל לנתונים וניתוחים בשוק האלכוהול, נפח הסלצר הקשה בארה”ב פגע בכ- 82.5 מיליון מקרים בשנת 2019, והמספר הזה צפוי לעלות לשלש, ל 281 מיליון מקרים, עד שנת 2023 בשנה שעברה היוו הסלצר הקשה 2.6 אחוזים מכלל האלכוהול המשקאות בארה”ב, לעומת השנה הקודמת בה היווה פחות מאחוז אחד. דמות מדהימה נוספת מדו”ח Hard Seltzer של IWSR, , מחצית מצרכני האלכוהול האמריקאים שותים סלצר קשה לפחות פעם בשבוע, עם ממוצע של 2.83 פחיות לכל אירוע. ( קרא עוד על Brewbound.com .)

 

אז כן, רק למקרה שתצטרך לשכנע, יש הוכחות לכך שסלצר קשה הוא דבר. אל תצפו ממני שאנטוש בירה בשביל סלצר, אבל הרבה אנשים שותים את החומר בימינו.

 

אני חושב שיותר מבשלות מלאכה צריכות לייצר סלצר קשה, לא כתחליף לבירה אלא כתוספת לבירות שהן כבר מוכרות. חלק מהמבשלות המקומיות שלנו כבר עושות את זה. שתי בירות מתבשלות ניתקו פלוגה נפרדת לחלוט סלצר – סאונד סלצר. ב Spokane, No-Li Brewhouse עושה את זה, ומייצר את ה- Day Fade Huckleberry Hard Seltzer שלו. וודינוויל חברת Brewing Good מייצרת סלצר משלה לשני אולמות ההקמה שלה. אני בטוח שהרבה מבשלות מבשלות אחרות שקלו זאת בשקט.

 

אז כן, אני חושב שיותר מבשלות בירה צריכות לשקול לטבול בוהן בבריכת הסלצר. אני לא מתלוצץ, וגם לא בוגד. לפני שאתה תופס את הקוקסים והפידים שלך ומנסה לפתות אותי חזרה לטירה במוזיקת ​​כינור, הרשה לי להסביר את עצמי.

 

מדוע היית לא עשה את Hard Selzer

 

ראשית, עלי לומר שאם אתה, כבעל מבשלת מבשלת מבשלת או מבשלת בירה, אתה מתנגד פילוסופית לסלצר קשה, כנראה שאתה צריך לדלג על זה. אם האמונות הדתיות שלך אוסרות את זה, בכל דרך, אל תסתכן בהכאת הנפש על ידי ביצוע זלצר קשה. אחרת, שקלו את מה שיש לי לומר.

 

הבנתי שאני מדבר רק על ייצור סלצר קשה שיגיש לצד הבירה שלך בחדר הרחצה שלך או בברבוב. אני לא מציע לך ללכת ראש בראש עם טופר לבן בקרב על שטח המדף במכולת. זו שיחה מטורפת. אני לא אומר שעליך להכין סלצר קשה במקום של בירה.

 

מדוע היית עושה סלצר קשה

 

  • קל לעשות סלצר. למעשה, זה ממש קל. להכין בירה זה קשה. בוושינגטון, ואני מניח שבמקום אחר, מבשלות בירה כבר מורשות לייצר סלצר קשה. זה פשוט קורה שהוא דורש את אותו ציוד. מבלי להיכנס לפרטים, אתה ממיס מעט סוכר במים, מתסס אותו, טועם אותו, מוגז אותו וסיימת. בטח, זהו הסבר פשוט מאוד על תהליך ייצור הסלצר, אך נסה להסביר את תהליך הכנת הבירה בכל כך מעט מילים.
  •  

  • הכנת סלצר היא מהירה. מבשלת מלאכה אחת, שכבר מייצרת כמות מוגבלת מסלטר משלה, אמרה לי שלקח שבועיים לעבור מקומקום החליטה אל החביתית.
  •  

  • להכין סלצר זה זול. אני לא יודע מה העלויות בפועל, אבל נאמר לי שזה נקודה לעומת ביצוע IPA, למשל. בירה מיוצרת עם דברים יקרים כמו שעורה וכשות. סלצר מיוצר עם דברים זולים יחסית כמו סוכר ותרכיז בטעם פירות. גם אם אתה משתמש במחית פירות במקום בריכוז, זה זול יותר מאשר להכין בירה. שמרים הם כנראה ההוצאה הגדולה ביותר. (שמעתי על אנשים שמשתמשים בשמרים של יין לבן. ניסיתי אחד מבית Good Brewing Co. שנבשל עם Kevik, זן השמרים הנורדי שהפך לפופולארי בשנים האחרונות.)
  •  

מה אתה צריך להפסיד על ידי ביצוע Hard Seltzer?

 

אולי הסיבה החשובה ביותר שתשקול לייצר סלצר היא מכיוון שאין לך מה להפסיד. בזמן האחרון שמעתי הרבה פטפוט על כך שביזת הבירה מאבדת את הקרקע לביזה הסלצר, ואני מניח שיש בזה אמת, אבל במציאות, שתייני סלצר הם כלל לא צרכני בירה מלאכה. מעולם לא היה ולא יהיה. עלי לנסח מחדש את זה, הם לא חובבי בירה ודומים יותר לצרכני בירה מלאכה מקרית.

 

הרשו לי להסביר.

 

כחובב בירה מלאכה, כך אני ניגש לבירה. זה מתחיל בטעם. זה הדבר החשוב ביותר. אם הוא מיוצר על ידי מבשלת בירה קטנה ועצמאית, עדיף. אם הוא מיוצר על ידי מבשלת בירה מקומית, זה אפילו טוב יותר. אם זה דל קלוריות ופחמימות, זה בונוס מדהים שמעולם לא ציפיתי לו. זה מתחיל בטעם ועובד את דרכו לדברים אחרים, כמו בריאות ובריאות.

 

שתייני סלצר מתקרבים אליו מכיוון הפוך, למיטב הבנתי. הם רוצים משקה אלכוהולי שהוא דל קלוריות ודל פחמימות, ואם זה במקרה טעים, זה בונוס. מילים כמו איכות , קטנות, עצמאיות ו- מקומיות , כנראה אפילו לא נמצאו באוצר המילים שלהם. זה מתחיל בפחמימות דלות קל, ופחות עובדות עד לדברים האחרים האלה. כמו שאמרתי, זה ההפך מאיך ששותי בירה מלאכה חושבים.

 

מה זה אומר? לדעתי זה אומר שבירת מלאכה אינה מאבדת אנשים ישירות לסלצר. האנשים ששותים באופן קבוע סלצר קשה מעולם לא היו אנשי בירה מלכתחילה. בטח, כשהם יוצאים לחדר הטעימות של מבשלה עם חבריהם, הם שותים בירה מלאכה, בדרך כלל מבקשים מהי הבירה הקלה ביותר, או שואלים אם הם יכולים להשיג כוס סיידר או יין. במקרה הטוב, הם שותים בירה מקריים.

 

מבשלה שמציעה סלצר מתוצרת בית משלה, עשויה למעשה להיות תיקו. אולי זה יביא אנשים דרך הדלת שאולי קיבלו החלטה אחרת לאן ללכת. במקום למכור להם כוס מהסיידר של מישהו אחר, כמו שעושים כל כך הרבה בתי קפה של מבשלה, מדוע לא למכור להם כוס סלצר מתוצרת בית בהפרש הרבה יותר גבוה?

 

תצפיות על חובב בירה

 

הייתי לאחרונה בוודס למסיבה של חבר הולכת. וודס הוא חדר הטעימות לעסקים התלת-ראשיים שהם Two Beers Brewing, Seattle Cider ו- Sound Seltzer. אחת הסיבות שחברי החליט לערוך את האירוע ב”היער “היא מכיוון שלמרות שכואב לי לומר זאת, לא כולם רוצים לשתות בירה.

 

בזמן שהייתי שם, הבחנתי במה שהקהל שתה ב”היער “. מה שראיתי באותו לילה עזר להוביל אותי לדעה שפירטתי כאן. הבחנתי שכמחצית מהאנשים בחדר הרחצה הצפוף אינם שותים בירה.

 

אכן, לא כולם רוצים לשתות בירה, גם אם הם מבקרים בחדר ההבשלה של מבשלה. אם מבשלה יכולה בקלות, ובמצפון טוב, להציע להם אפשרות שמתקתקת את כל תיבות הבריאות והבריאות שלהם, אני לא רואה איך זה דבר רע.

 

אם אתה בעל מבשלת מבשלות ואתה פשוט שונא את הרעיון להכין סלצר, אני מבין. נכנסת לדבר הזה להכין בירה ואתה לא רוצה לייצר דברים שאתה לא אוהב, אז אולי הכי טוב שלא. שוב, המבשלה שלך היא עסק, נכון? אני רק אזכיר לך שמבשלת בירה בבלארד נפתחה בשנת 2011, עם בעלים שנשבע שלא ייעשה IPA לעולם. הם כמעט ולא היו רלוונטיים ונמשכו פחות מחמש שנים.

 

במקום להתלונן על סלצר קשה שעוסק במכירות בירה, מדוע לא לנסות לנצל זאת? אני מניח שזו הנקודה היחידה שלי. אני, למשל, לעולם לא הייתי מתחנן במבשלת בירה מלאכה אהובה על כך. זה נראה לי כמו עסק חכם.

 

מה לעזאזל, תן לזה זריקה. זה קל וזול יותר מאשר להכין אווז, ואתה נותן לזה זריקה.

 

 

 

 

פוסטים קשורים:

מבט תצוגה מקדימה ב- Brewing Isle Brewing, שנפתח בקרוב ב Ballard [19459008 ]
פוגי Noggin Brewing מכריז על אירועי יום השנה העשירי

קרן הברמן מציג תיבות CSA הכוללות בירה מקומית


[ 19459008]

 
 
 
 

כתיבת תגובה