מבשלת בירה נוספת קופצת לשוק הסלצר הקשה – No-Li Brewhouse

 
 
 
 

 

 

בשבע העשים האחרונים דיווחתי על שתי מבשלות בירה מקומיות שהתרחבו לתחום הסלצר הקשה. במאי שיתפתי חדשות על כך שהאנשים המפעילים את חברת Two Beers Brewing ו- Seattle Cider הציגו את Sound Seltzer, ואז ביוני דיווחתי ששונר Brewing הצטרף לשיתוף פעולה עם San Juan Seltzer לייצר את המוצר הזה.

 

לקחתי מעט חום לסיפורים האלה מכיוון שסלצר הוא בהחלט לא בירה; עם זאת, אני מגן על עצמי בכך שאני מציין כי הפקת סלצר קשה היא דבר שקורה במבשלה. החדשות נוגעות ישירות לבירה מכיוון שהיא, אם לא אחרת, מוסיפה זרם הכנסות חדש למבשלות בירה. כולנו רוצים שהמבשלות שלנו יהיו בריאות ורווחיות, נכון? לכן, בעולם הצפוף של בירה מתמיד, אם זה עוזר למבשלות בירה לבצר את השורות התחתונות שלהן, הכל טוב לי.

 

היום אני חולק חדשות כי No-Li Brewhouse של ספוקיין הולכת להציג סלצר קשה משלה במרץ 2019. החברה מספרת ש- Day Fade Huckleberry Hard Seltzer נמצא ב חלק, מענה לדרישת הלקוח למבחר סלצר המיוצר באופן מקומי. כמות מוגבלת של דהייה ביום תהיה זמינה בינואר, עם שחרור נרחב יותר בחודש מרץ.

 

הנה ההודעה היישר מהמבשלת הבירה.

 

הצגת יום דהייה Huckleberry Hard Seltzer במרץ 2019

 

יום לדעוך סלצר קשה הוא שיאו של רעיון שנולד מאנשי צפון מערב האוקיאנוס השקט. הקהילה שלנו ביקשה עיר ביתית, מדינה ביתית בעבודת יד זלצר קשה, אז התחלנו את המסע לבנות משהו שכולכם ביקשת מאיתנו.

 

התחלנו לחקור מתכון לסלצר קשה לאחר אינספור בקשות לקוחות עבור וושינגטון מקומית שעשו סלצר קשה. רצינו לעשות את זה ממש כאן בספוקיין, ארה”ב, כשהעיירה הביתית והפייבוריט NW NW; האקלברי.

 

יום דהייה הוא הזמן המרגיע בין אור היום לערב; 100 קלוריות, 2 פחמימות ו -5% אלק / נפח משקה כדי להקל על זמנכם.

 

נשחרר את יום דהייה האקלברי הארד זלצר בריצה מוגבלת בינואר, עם שחרורו המלא במארס 2019.

 

איננו יכולים לחכות שתנסה את המוצר החדש הזה כיוון שאנו מנסים כל הזמן להביא את המוצרים הטובים ביותר לקהילה שלנו.

 


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה