מבשלת הבתים החוגגת 5 שנים ב23- באוקטובר

מבשלת הבתים החוגגת 5 שנים ב23- באוקטובר_5e8db14dde685.jpeg
 
 
 
 

 

 

הרשה לי להציב את הסצנה. ערב טיפוסי, ממש כמו הרבה ערבים אחרים, מצא אותי ואת קים בבור השקיה משובח וממוקד בירה. במקרה זה, חנות ההופ הופ של צ’אק בשכונת גרינווד בסיאטל, שם הוטמנו בקצה הרחוק של הבר. סיכמנו שיחה עם בחור שיושב לידנו, כפי שאנחנו רגילים לעשות בנסיבות כאלה.

 

פלה זו הזכירה שהוא היה בתהליך פתיחת מבשלה. “זו סיאטל,” חשבתי לעצמי או אמרתי בקול. “כולם פותחים מבשלה.”

 

Brad, Lara and Robyn.
בראד, לארה ורובין.

מסתבר שהכרתי את שותפו העסקי, רובין. זו בכלל לא הייתה חובתה לעשות זאת, אך היא לא הצליחה לומר לי שהיא למעשה לוחצת על ההדק בפתיחת מבשלה. כנראה שזה היה סוד ואני בסך הכל התקשורת, אבל עכשיו החתול יצא מהשקית. לא באמת. שמרתי את הסוד עד שהיו מוכנים להודיע ​​את ההודעה כמה חודשים אחר כך.

 

זה היה לפני כמעט שש שנים. הבחור בבר היה בראד בנסון. המבשלה שהוא ורובין שומאכר, יחד עם אשתו של בראד, לארה זהבה, היו פותחים כעבור כמה חודשים הייתה Stoup Brewing בבלארד.

 

ביום שלישי, 23 באוקטובר, חליטת Stoup Brewing חוגגת את יום השנה ה -5 שלה באירוע מיוחד במבשלת הבירה ובמרכז הקיר בבלארד (3:00 – 5:00). כדי לציין את האירוע, הם ישתמשו בכמה מבשלים חדשים, Export Stout ו- NuIPA.

 

stoup-brad

 

Nutty Squirrel Gelato תציע ג’לטו של Export Stout וגדולים מעל 21 יכולים להתמכר לציפיות Stout של Export עבור 8 דולר. האנשים הצעירים יותר יהנו מציפות בירה שורשית תמורת 4 דולר. בורגר פלאנט יחנה בחזית לצורך צרכים נוספים.

 

“עם פרופיל טעם של מאלט קלוי כהה, מולסה ושמץ של שוקולד, ה- Stout Export צריך להכין ג’לטו טעים”, אמרה לארה זהבה.

 

“עברו חמש שנים מדהימות,” אמרה רובין שומאכר, ברואר. “כשפתחנו היה לנו ברז, IPA והודו מושב על הודו – עכשיו יש לנו עד 21 בירות שונות בברז.”

 

“אנו בדרך להכין 80 סוגים שונים של בירה עד סוף השנה,” אמר בראד בנסון, ראש בירה. “זה השקיע זמן רב ביצירת בירה!” “ואוהב כל רגע מזה”, מוסיף זהבה.

 

אודות מבשלת הבתים:

 

Stoup Brewing, שנוסדה בשנת 2013 על ידי בראד בנסון, לארה זהבה ורובין שומאכר, היא מבשלת יצירה ידידותית לכל המשפחה הממוקמת במחוז מבשלות הבירה של Ballard. בסטוד, שהוקדש למסירותם ולחדשנותם לאמנות ולמדע בייצור בירה, זכה בפרסים רבים ובעקבותיהם המסורים. עם עד 21 בירות בברז, גן בירות מזמין לכל השנה, חלל אירועים פרטי ומבחר סיבוב של משאיות אוכל, Stoup הוא יעד מסביר פנים לחובב הבירות בכל הרמות. אוהדי בירה שורש יתקבלו בברכה גם כן! הסניף נפתח בימי חול בשעה 15:00 ובסופי שבוע בשעה 12 אחר הצהריים. למידע נוסף בקר ב www.stoupbrewing.com .

 

פוסטים קשורים:

תריסר מבשלות בירה ואוטובוס עם סיפון כפול – חגיגת סנט פטריק ב- Ballard

ברובן של ראובן, פיצה של זיקים, IPA של הופ טרופי – פרשה של חמש שנים

טורונאדו סיאטל מכריז שהיא סגורה לנצח


[ 19459039]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה