מבשלת הבתים וטוטה בלה מתאחדים בארוחת הבציר בבציר ב -13 בנובמבר

 
 
 
 

 

 

שני עסקים סיאטלים אהובים משתלבים בערב נפלא של אוכל ובירה. טוטה בלה פיצריה נפוליטנית ו- מתבשלת מבשלים מציגים ארוחת באר קציר עם ארבע מנות, ובה מופיע תפריט טעים בהשראת סתיו מטוטה בלה השף המנהל בריאן Gojdics, בשילוב עם מבשלות עונתיות שנבחרו על ידי הבעלים והבירה של Stoup Brewing, רובין שומאכר.

 

"הסינרגיה בין המטבח האיטלקי לבירה ברורה", אמר השף Gojdics. "טוטה בלה חולקת מסורות בנות מאות שנים של מטבח נפוליטני, תוך שימוש במרכיבים מסורתיים ובטכניקות אומנות המשמשות גם את מבשלות המלאכה של ימינו. בסטופ, אומנותם היא עדות למחויבותם לאמנות ולמדע הבירה. "

 

ארוחת הביל של הקציר מתקיימת ביום רביעי, 13 בנובמבר, 2019 במיקום טוטה בלה בוולינגפורד (וולינגפורד, 4411 סטון דרך צפון, סיאטל ). 6:30 עד 9:00. העלות היא 50 $ (+ מס / הוקרה).

 

לקבלת מידע נוסף וכרטיסים, אנא בקר ב http://tuttabellastoup.eventbrite.com .
הכרטיסים מוגבלים מאוד.

 

 

Tutta Bella & Stoup Brewing Harvest Brewing Men ארוחת ערב גברים u

 

מתאבנים עברו

 

  • ארנצ'יני – כדורי ריזוטו במילוי דלעת בוטרוט ומוצרלה של באפלו מעושן
  •  

  • ברוסקטה – קיילת לאקינאטו מוחממת ופרושוטו פריך
  •  

מנות עיקריות

 

  • ריבוליטה – מרק טוסקני לבבי עם קמח לאקינאטו, שעועית קנליני, ירקות ולחם פרמיגיאנו טוסטי
  •  

  • פיצה – שמן זית כתית מעולה, נבטי ברוס, פנקטה, ביצה טרייה
  •  

  • זנב שור חמוע – פטריות בר, הפחתת יין אדום בקר, מחית ירקות שורש
  •  

קינוח

 

  • תפוח עץ קרוסטטה – תפוחים צפון-מערביים, מאפה רעוע, וניל ג'לטו.
  •  

 

 

פוסטים קשורים:

בית עמק בירה – בית שנתי שלישי התחממות ביום שבת זה

[ 19459008]

פוגי Noggin Brewing מכריז על אירועי יום השנה העשירי

Airways Brewing – תוכניות יום השנה לא בוטל (20 & 21 במרץ)


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה