מבשלת הבתים משלימה פרויקט הרחבה של 6,000 רגל רבוע

 
 
 
 

 

 

ההרחבה מבטיחה יותר בירה, כולל בירות מיושנות יותר, תרבות מעורבת וחמוצה

 

אם היית ב Brewing Stoup בשנה האחרונה בטח שמת לב למבנה המסחרי הגדול והגדול שהופיע ממש מערבית וצפונה לגן הבירה. בין היתר, זהו ביתם של Rad Power Bikes. זהו גם בית ההתרחבות החדשה של Stoup Brewing, שהושלמה לאחרונה על שטח של 6,000 מ"ר. התוכנית של החברה היא להגדיל את הייצור, לא רק מבחינת הנפח אלא גם מבחינת המגוון והחדשנות.

 

Photos by Kendall Jones.
תמונות מאת קנדל ג'ונס.

עמדות ההרחבה מתבצעות התפלה למימוש כמו גידול פי שלושה בייצור. כלומר, זה מוסיף יותר שטח לייצור בירה אך לא יותר שטח לשתיית בירה, אבל אלה עדיין חדשות טובות למי שאוהב לשתות את הבירה של החברה.

 

new-stoup-002

 

צוות Stoup כבר העביר ציוד רב לחלל החדש כדי לפנות מקום לתוססים נוספים במבשלה הקיימת. החלל החדש ישכן את כל הטנקים הבהירים, שם עוברות הבירות מיזוג סופי ומתחממות. ציוד שטיפת חביות, אחסון קר וציוד אריזה וציוד כבר הועברו או מיועדים לחלל החדש.

 

new-stoup-004

 

את האופן בו הם עיצבו דברים, בירה ו / או וורט ניתן לשאוב מהמבשלה הסמוכה לטנקים בחלל החדש. הקווים המבודדים נכנסים לבניין ומתגברים לעבר סעפת שאליה יכולים הברבורים לחבר צינורות כדי להגיע לכל אחד מהטנקים האישיים. ניתן לנקות ולנקות את המערכת בקלות, לא שתברואה היא אי פעם תהליך קל, אך היא הכרחית לחלוטין. בראד בנסון, בעלים משותף ומגדל ראש, נראה בטוח במערכת כולה וקצת גאה בה.

 

"אנחנו רוצים לקחת את הדברים לאט ולא להאריך את עצמנו יותר מדי ברגע זה", אומר בנסון. "אבל אנו מתכננים להתמקד בהרחבת התוכנית המיושנת לחבית שלנו בעתיד הקרוב מאוד."

 

new-stoup-005

 

לא מדובר רק בבירה נוספת, אלא גם בפרויקטים חדשים ופרויקטים יצירתיים. "המרחב החדש נהדר לפרויקטים מיוחדים שרצינו להתמודד איתם", אמרה לארה זהבה, בעלת שותף. "אנו שמחים להתחיל להתנסות בבירות מעורבבות יותר ובחמצמצות יותר."

 

הצורך בהרחבה נראה ברור. כשנפת Stoup Brewing נפתחה לפני חמש שנים היו להם רק שלוש בירות על הברז, אך כעת אולם ההקפות מציע באופן קבוע מבחר מסתובב של 21 בירות. החברה מייצרת כיום מעל 80 בירות שונות בשנה ומעל 6,000 חביות בירה בשנה. כמו כן, Stoup הכפילה את מספר החשבונות הסיטוניים שאליהם היא מוכרת בירה.

 

new-stoup-001

 

"אנו מתכננים להיות יותר ממבשלת בירה בלבד", מוסיף רובין שומאכר, בעלים משותף ומבשלה. "הכוונה שלנו היא להציע בירות ארוזות ברבעון הראשון של 2020."

 

התוכניות אינן מוגדרות עדיין, אך ככל הנראה חלק מהבירות ימצאו את דרכן לפחי אלומיניום ואילו אחרות, כמו בירות מיושנות בחבית, ימצאו את דרכן לבקבוקים.

 

פורסם על ידי קנדל ג'ונס .

 

 

פוסטים קשורים:

תריסר מבשלות בירה ואוטובוס עם סיפון כפול – חגיגת סנט פטריק ב- Ballard

נשות Ballard מתאחדות למען יום הבירה לשיתוף פעולה

ברובן של ראובן, פיצה Zeeks, IPA של Hop Tropic – רומן בן חמש שנים


[19459049 ]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה