מבשלת שרשרת שרשרת ובישול משפחתי אורבני מתחברים בבירה לא שכיחה

 
 
 
 

 

 

בדיוק נודע לי על בירה שיתופית לא שכיחה מ- Chainline Brewing ו- Brewing Family Urban . הם משחררים את זה היום. הבירה הזו אינה הבירה המפעילה שלך. לא נדיר, אך לא נתפס: דיווחנו על בירה דומה שנחשבה מוקדם יותר השנה על ידי אותיות קטנות.

 

“בדיוק סיימנו לתלות את בירת שיתוף הפעולה הסופר מגניבה שעשינו עם אורבן פמילי,” אומר אריק וואלאס מחברת Chainline Brewing. “לא מייצרים הרבה שטיינביירס – אפילו פחות כמטען ראוי.”

 

תגיד מה? מי מכין את שטיינביר (שטיינביר)? זה סגנון בירה מהעולם הישן שנבשל בעזרת סלעים חמים מאוד. כלומר, במקום להשתמש במקור חום רגיל כמו גז טבעי או חשמל, אתם מחממים כמה אבנים ומשליכים אותם לפח, ובהמשך אל היבלת. ככה מחממים את המחית ואיך מרתיחים את היבלת. עם סלעים חמים. זה מוסבר ביתר פירוט בהערות השחרור שלהלן ובסיפור על מבשלות קטנות המקושרות למעלה.

 

שחרור באר חדש – שטיינביר

 

לפעמים אתה צריך ללכת אחורה כדי להתקדם ותמיד עדיף להמשיך קדימה עם חבריך. מבשלת שרשרת שרשרת ובישול משפחתי עירוני לוקחים אתכם אחורה בזמן לחוות סגנון בירה נשכח. שטיינביר היא הבירה הכי מגניבה שמעולם לא שמעת עליה. זה היה מגניב לפני שמתיו מקונוהיי היה מגניב. זה היה מגניב לפני שהפגמים היו קרירים. היה מגניב לפני ששיתופי הפעולה היו מגניבים. הבירה הזו כל כך מגניבה, אנחנו התססנו קרים וממוזגים בקור, אבל לא סיננו קר. לקחנו אבנים וולקניות עתיקות, מחוממות כמו מיליון מעלות ומרופדות ביבול טרי מרופד ויצרו עירוי קיטור של קרמלטיזציה מותכת (תודה פרופסור מילארד). למה? מכיוון שאש זה כיף, בירה זה כיף, והשילוב טעים מאוד. ABV: 8%

 

שטיינביר יהיה זמין במיקומים מוגבלים סביב פוגט סאונד גדול יותר, כמו גם בחדר ההלבשה של קירקלנד של קירילנד ואולם הקלטות מגנוליה משפחת אורבן החל מיום שישי, 29 במרץ.

 

ולקצת הסבר היסטורי על שטיינביר:

 

שטיינבייר יוצר במקור בכלי בישול מעץ. אבנים שחוממו מעל אש הוטלו למנגנון הפירה כדי לחמם את הפירה; מאוחר יותר, לאחר ההפעלה, ישמש אותו או כלי דומה להרתחת היבלת. ההשפעה של הוספת סלע חם למחית, ועוד יותר יעיל ליבול, תביא לרתיחה ספונטנית של הנוזל שבא במגע עם פני האבן. סוכרים מהיבול היו גם מתקרמלים באופן מיידי, ואילו האבן עצמה שחררה מעט מעשנות האש בה היא התחממה. באופן לא מפתיע, הליך זה היה מסוכן ביותר ויכול היה בסופו של דבר להגיע למבשלת הבירה שנשרפה על ידי יבול או במבשלה שנצרכה באש. מקור: Craft Beer & Brewing

 

פוסטים קשורים:

נשות Ballard מתאחדות לשיתוף פעולה Brew

[19459008 ]


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה