פרויקטים של שיתופי פעולה אינם דבר חריג בענף הבישול, אבל זה משהו קצת שונה: מבשלה אחת שיוצרת בירה לציון יום השנה של מבשלה אחרת.
Brewing Airways מקנט, וושינגטון עומדת לציין את השנה העשירית שלה. כדי להנציח את המאורע, ולהראות את הערכתו לבעליו של איירוויי ומנהל הברז'ינג אלכס דטמר, מומבי בירה ללא ראש של אולימפיה, וושינגטון משחררת את דורטמunder של דטמר בשבת, 29 בפברואר.
דורטמunder אינה מילה שאתה שומע כל יום. לאגר חיוור זה בסגנון גרמני נחצב במקור בעיר דורטמונד, גרמניה במהלך המאה ה -19. המכונה גם ייצוא אירופאי או ייצוא דורטמunder, זה היה סגנון פופולרי עד לפני כמה עשורים, כאשר פילסנר בסגנון גרמני הוחלף כצורה הבולטת ביותר של בירה גרמנית. עבור חיך חריף פחות, הוא לא נבדל בקלות מפילסנר וה Helles הגרמניים.
בהגדרה, דורטמunder בהיר ופריך כמו היילס, אבל מדוכדך כמו פילסנר. זה מעט מלטייר וזהב עמוק יותר מאשר פילסנר ובדרך כלל נועל בין 5 אחוז ABV ל- 6 אחוז ABV. צפו לגוף מאלט יציב, לא מתוק מדי, מאוזן על ידי דמות ההופ.
דורטמunder של דיטמר נבשל עם פילט מאלט, קצת מלחים של וינה ומינכן, וכשות פרל. ככל שמקדיש כבוד לאלכס דיטמר, בירה מהסוג הזה נמצאת במעלה הסמטה שלו. אף שמבשלת הבירה שלו מוכרת לעתים קרובות בגלל דברים כמו IPA ו- Stout, הוא מעריץ גדול של מפגרים בסגנון גרמני. ב -2014 הביאה איירווייס מדליית זהב מטעם ה- GABF עבור פילסנר לפני הטיסה שלה, וזו לא משימה קלה.
"במובנים רבים, אלכס דטמר היה חבר נהדר לבירה שלנו", אומרים קית 'צ'יאני ואלכס מאפו, בעלי שותף במומבי ללא Head. "רצינו לעשות משהו בשבילו כדי לעזור לחגוג את ציון הדרך הזה."
השחרור תואם את הבית הפתוח של באר בוושינגטון , חגיגה ארצית של בירה ובירה. החגיגות במומבי ברונינג נטול הראש כוללות הקשה על קנקן של דורטמנדר של Dittmar עם קפיצות יבשות עם כשות פרל, מתנות וסיורי מבשלות בצהריים, 02:00 ו -4: 00.
מתי: יום שבת 2/29 11: 00-9: 00
איפה: חדר אמבטיה מבושל ללא ראש, מומבי
232 Division St NW
אולימפיה, WA 98502
www.headlessmumbybrewing.com
פוסטים קשורים:
[ 19459008]
]