מיטב הידיים המפיצות את הבירה שלה בפחיות, היום

 
 
 
 

 

 

כמו כל כך הרבה דברים במערב סיאטל, Best of Hands Brewery and Barrelhouse הוא סוג של סוד שרק המקומיים יודעים עליו. זה הטבע של מערב סיאטל. יש אנשים שפשוט מאשימים את זה על הגשר, אבל איך שאני רואה את זה, מערב סיאטל היא קהילה ללא מוצא שאינה בדרך לשום מקום פרט לאי ושון. אז כן, אני מניח שזה מובן שהרבה אוהבי בירה ברחבי סיאטל טרם ביקרו במבשלת הבישול ובית הקישוטים Best of Hands שנפתחה במרץ האחרון. שים אותו ברשימת הקיצורים שלך מכיוון ששווה את הנסיעה.

 

נכון להיום תוכלו לנסות את הבירה שלהם בלי לחצות את הגשר. היום הוא היום בו חברת Best of Hands מפיצה את המוצר המשומר הראשון שלה. שניים מבירות הבירה של המבשלה מצאו את דרכן לאחרונה לפחים עם 16 אונקיות. טרורהוק הוא כוורת חיוור עשירה וחסמומית ב- ABV שעשויה עם כשות יוריקה, סימקו וקשמיר, יחד עם חיטה, שיבולת שועל פתית ומלט דבש. Abaculus הוא 7% ABV NEIPA שנבשל בכמויות גדולות של כשות פסיפס, המשלימות על ידי כשות הדרים.

 

אתה יכול למצוא אותם, החל מהיום, בכמה מקמעונאיות הבירה הטובות יותר ברחבי העיר, כמו צ’ופ הופ שופ (שני המיקומים), בקבוקי מצערת מלאה, בקבוקי בקבוקים, טברנה בטק, צומת באר. למעשה, הלילה צומת באר באר אירועי לילה של מבשלות עם “Best of Hands” – הפחים כמו גם חמש מהבירות שלהם על הברז. עיין בדף הפייסבוק שלהם ובאינסטגרם שלהם לקבלת מידע נוסף על היכן ניתן להשיג את הבירה.

 

 

פוסטים קשורים:

בית הקפה של Brouwer הכתיר את אלוף השנה בהופ מאף

Hopheads Taproom and Kitchen ב Woodinville – תפריט חדש, זהות חדשה

Top 100 מבשלות בוושינגטון לפי נפח ייצור 2019


[ 19459008]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה