ביום שבת ה- 25 בינואר, מציעה לחובבי הבירה אפשרות לדגום בירות בהשראה בלגית מתוך 24 מבשלות בוושינגטון. בסך הכל, יותר מ 80 בירות יהיו זמינות, החל מבעיות בלונדיניות לסיסונים, מדובלים לטריבלים, ומעבר לה.
האירוע מתקיים בביתן פישר של מרכז סיאטל. ישנם שני מפגשים: אחר הצהריים והערב. כרטיסים נפרדים הנדרשים לכל אחד. לפרטים מלאים וכרטיסים, בקרו באתר האירוע הרשמי .
הנה מערך הבירות שצפוי לשפוך בפסט הבלגי.
מבשלת אנאקורטס-אנאקורטס
1) בירות מסדרת העץ – Barrel Aged Brett
חבית בגיל 7 חודשים עם Brettanomyces, אייל בלגי בצבע אודם זה מציג ניחוחות מורכבים ומאוזנים של דובדבן חמוץ ועור פרי. קפיצות עדינות במהלך הרתיחה ובחודשים על עץ הניבו טעמים של פרי ריבה עם שמץ של ברט פאנק.
2) Bravetart (ABV 7%)
הברודסוורד הפזיז שלנו התיישן בחבית בורבון במשך שנה ויום הופיע עם טעמים של פטל טארט, תפוח סרטנים, אפילו קברנה סוביניון וניחוחות של פירות בשלים מעל, גבינה עדינה מיושנת ואיזה פאנק של גינה. הם אולי לוקחים את הפיגורים שלנו, הם עשויים לקחת את הזקנה שלנו, אבל הם לעולם לא ייקחו את הבראבטארט שלנו!
3) חזון דובל (ABV 7.8% / IBU 25)
הדובל המסורתי שלנו בסגנון בלגי הוא מאלט קדימה ומבושל עם מאלט אירופאי פרינץ שחור, סוכר חום ודבש. החל מתווי הארומה והטעם של ציפורן ובננה בשלה שמרים נזירים בלגיים, הבירה הכהה הזו מסתיימת בנגיעה של חום שמרמזת על תוכן האלכוהול שלה.
4) חזון Tripel (ABV 8.9% / IBU 6)
הטריפל הבלגי שלנו מציית להנחיות מסורתיות עם צבע קש בהיר שמקורו בעיקר במלט פילסנר ובתכולת האלכוהול הגבוהה שלו. הבלגי המתובל הזה יגרום לשפתיים שלכם לשיר!
Black Raven Brewing-Redmond
1) לה פיט מורט (ABV 8.5%)
לה פיט מורט פירושו מוות קטן בצרפתית. מה קצת מוות אם זה בא בצורה זו? שווה את זה אנו חושבים. בירה כהה בהשראת בלגיה חזקה, אייל כהה, מבושלת בזן שמרים של ארדנים בלגיים, ומרתף נדיב בן ארבעה חודשים מתיישן ומתבגר באיל משובח זה. זמן נוסף זה מביא טעמים של פרי כהה כמו שזיפים וצימוקים, תווי קרמל עמוקים וגווני טבק אדמתיים נפלאים.
2) קורבוס פרמביקוס 2018 (ABV 5.7%)
הנה אנשים, הפטל שלנו חמוץ מכל הנשמה שיכולנו לסחוט לתוכו. זה שופך בהיר ואדום עם פטל חזק ותווים חמוצים בוגרים על האף. הוא שותה פריך ויבש עם תו ממתק קשה קשה של פטל בחזית. זה פונה במהרה לתכולת חומצה עצומה הדוחפת את קצה הנוחות בגב החך. הגימור נקי ומפתיע.
מבשלת Boundary Bay – Bellingham
1) זה רדום (ABV 8.7% ABV / IBY 20)
עבודה עם מבשלת מזלגות צפון
כאשר North Fork ו- Boundary Bay מתבשלים יחד זה כנראה ישתגע! כאשר כוח הכבידה הסופי נופל מתחת לצפיפות המים, אייל ניסיוני זה בסגנון בלגי אינו יוצא מן הכלל. ממיסים ניחוחות של אבן-דובדבן ודובדבן בהיר, טעמים של ביסקוויטי ומלטיות שוקולד קלות וגימור יבש במיוחד, דמוי ברנדי, ויש לך לעצמך טעם של טירוף!
2) ארץ הפלאות (ABV 9.4% / IBU 25)
בן זוגה הטוב של בלג הזהב הבלגי חזק הוא שביל רכוב על הר גלבריית 'שנהרס ונולד מחדש. נגיש לרוב הרוכבים, הוא גם מתהדר בירידה גדולה פופולרית לרוכב המנוסה יותר. נאמן לשביל ולסגנון, Wonderland Belgian הוא אייל מוזהב, עוצמתי ומורכב. חבוי מאחורי ראשו המתמהמה, גוף מאוזן באופן מלאכותי ואופי שמרים מורכב ממתין לאוצר מופלא וחזק מטעה.
בורק גילמן מבשלת-סיאטל
1) Patersbier (ABV 5%)
בירת שולחן בלגית.
2) טריפל משולש טיפל של טיי (ABV 9.3%)
טריפל בלגי.
3) Boombastic (ABV 9.5%)
אפל כהה בלגי, התיישן במשך 6 חודשים בחביות יין אדום.
האי מחנה קולוווס מבשלת-וושון
1) Vie en Légèreté (ABV 5.2%)
"חיים בקלילות" לבן בלגי, בן עם זרמים לבנים מושרים בוויסקי, פריכים
2) Vie en Noir (ABV 6.8%)
"חיים בחושך" שחור סעון, בן על זרמים שחורים, פירות יבשים, קפה, מעט טארט
קשר היהלומים Brewing-Mukilteo
1) טריפל בלגי (ABV 8.4% / IBU 20)
2) טריפל בלגי אלון עם גרגירי פלפל ספוגים רום (ABV 8.4% / IBU 20)
אליוט ביי ברוינג-בוריין
1) דה רודה דיובלס (השדים האדומים) (ABV 6.5%)
התערובת האדומה והחמוצה הביתית לבר האח שלנו חבית מתהדרת בניחוחות של יין אדום, דובדבנים, פטל ווניל עם קצת טעם מאלט ומתיקות וניל לאיזון. 8 ו -15 חודשים בחביות
2) ברנדי חבית טריפל במים דוממים (ABV 7.9%)
טעם מתוק מעט משומם וטנינים יבשים קלים מהחבית. ארומה של אפרסקים מסוכרים ופירות אבן מן השמרים הבלגיים וחבית האלון החרוכה. 8 חודשים בחבית
3) Gold Farmhouse (ABV 5.5%)
ניחוחות פרי פונקניים וטרופיים שמקורם בשמרים של ברטנומייס. חבית סובב בלאן מוסיפה תווים של יין לבן פריך, משמש ודבש. 10 חודשים בחביות
4) סינגל ריקס בלגי יחיד (ABV 4.6% / IBU 20)
אייל יבש ועם זאת ניתן לשתייה וטעים בצבע קש בסגנון בלגי עם תווים של פרי אבן ותבלין.
אליסיאן מבשלת-סיאטל
1) ברט נואל חבית בגיל הזכר הבלגי בסגנון בלגי (ABV 12.8%)
הסתיים בחביות יין אדום עם תרבות ברט ביתית. בירה שופעת, המפנקת עם שוקולד ותווי דובדבנים עמוקים, רמזים לעשן וצלייה, מושלמת לאותם ערבי חורף קרים המשותפים בין חברים.
2) Saison de Holdenberg
לא מעורער, אך ניואנס, כמו פיל הולדן האחד והיחיד. קופלנד פילס וקרמל 15 מחברינו בעמק סקגית Malting, מעט שיבולת שועל מגולגלת לחוש הפה, קפץ עם סליה לגימור פרחוני ומתובל. מותסס חם עם אחד השמרים הבלגיים האהובים עלינו לתווים של אסטרים פירותיים ובשמים.
Figurehead Brewing Company-Seattle
1) ספרות טריפל בנות גיל (ABV 9.2%)
עבור המנה ה -100 שלנו ברחנו טריפל מסורתי בסגנון abbey ואז נתקלנו מעט בחבית סירופ מייפל מייסקי ויסקי. הניחוחות הבלגיים המסורתיים של ציפורן ובננה בבירת הבסיס שככו ויוחלפו בתווי אלון ענקיים של וניל ועם תו ויסקי מאוד עדין.
2) ספטל טפלהביאר עם יבש קפיצי (ABV 4.5%)
ברחנו את הסיסון הזה כדי להיות טביה-בירה, או בירה לשולחן בפלמיש. תבלין משמרי הסיסון מתמזג עם כשות גרמניות חריפות, צמחי מרפא ופרחוניים, מהווים ליווי נהדר למגוון רחב של כלים. האף גם מעניק תווים של יין לבן, הדרים ואורן עדין מתוך הופ יבש של Hallertau Blanc וכשות הצלב הדרומי. בירה זו טעונה, מרעננת ופורצת מהמורכבות, בירה זו יכולה לעמוד בפני עצמה ועם זאת לא תצליח להכריע בכל מאכל שתזדווג אותה.
3) C'est la Saison w / גרגירי פלפל ג'מייקני (ABV 5.9%)
שטר של מאלט קליל וקפיצות קלות מאפשרים לתווי התבלינים בסייסון החורף הזה להופיע במרכז הבמה. התסיסנו את הבירה הזו מחממת יותר כדי להעצים את חריפות השמרים ואז הוספנו תבלינים נוספים בצורת תבלינים, הידועים גם כזרעי פלפל ג'מייקני.
4) מושב 1 בלבד – Ale הבלגי w / ברנדי דובדבנים ספוגיים (ABV 6.4%)
אייל ענבר כהה תוסס בשמרים בסגנון המנזר ואז הונחו במארז 1.5 קילוגרמים של דובדבני פאי ספוגים בברנדי. מתיקות ותוויות של תאנה / צימוק מלוח גבישים כהים משתלבים עם פירותיות מהברנדי, ואילו הדובדבנים הטארטיים מביאים איזון מסוים.
5) מושב 2 בלבד – סזון w / יוזו, גריז ליים מתוק ודגני גן העדן (ABV 6.4%)
סיסון ענבר כהה זה משלב את החריפות שמרים סיסון עם תווי עפרון עדינים, פרחוניים והדרים מדגני גן העדן. המלטיות העשירה של הבירה מתקבלת על ידי מיץ יוזו טארט וגרידת לימון מתוקה עם לימון, מה שהופך את הבירה הזו למרעננת באופן מפתיע.
מבשלת אופניים מעופפים אופניים-סיאטל
1) בלונד אייל בסגנון בלגי (ABV 5.5% / IBU 22)
מאלט בלגי ושמרים וכשות יבשתיות בשתייה קלה אך מפונקת קלאסית
בלונדינית בסגנון בלגי.
2) החוטא (ABV 9.6%)
אול כהה כהה בסגנון המנזר, כהה, בן 8 חודשים בחביות בורבון שעוצב על ידי חבר הקואופרטיב מאט פיאס.
האריה המעופף מבשלת-סיאטל
1) קוודדאמנית הבלגית (ABV 12% / IBU 49)
מבשלה זו אחת לשנה היא חזקה ומורכבת. הגוף הכבד-מלט משובץ בתווים עזים של ציפורן, בננה ופירות יבשים. במילים אחרות, supererextruity הטועמים להעלות את הדיווחים על הסובייקטים!
2) בלגי חזק (ABV 9.0% / IBU 37)
הטעם הבלגי (הזהב) של סטרונג הוא תערובת מורכבת של האסטרים הפירותיים שמספקים השמרים עם תוספות עדינות של כוסברה, ג'ינג'ר ודגני גן העדן. ה- ABV הגבוה מסווה בצורה מושלמת בבירה חלקה במיוחד!
3) רום פום Saison (ABV 4.0% / IBU 12)
ההפעלה הדרמטית של סיזון מקבלת חורף חורף עונתי. זרינה נמוכה ונטולת אלכוהול נעימה מעורבבת עם רימונים ומספיק קינמון וג'ינג'ר בכדי לגרום ללב שלך לגדול בשלושה גדלים.
Fremont Brewing-Seattle
1) פרקטלים של משק (ABV 6.4% / IBU 38)
שתף פעולה עם Almanac Brewing, זוהי ההתחלה שלנו על Pale Ale הבלגי. תוסס בפלאש אלון וסיים עם ברט.
2) בית Saison (ABV 6.3% / IBU 25)
תערובת של שמרי סעונות צרפתיים ובלגיים, זוהי סזונה קלאסית ונקייה המיושנת בפנצ'ונים מעץ אלון.
3) סאונד ופעם (ABV 6.8% / IBU 25)
Sound and Fury הוא IPA של ברט שתוסס והתיישן באחת מקבוצות האלון האמריקאיות שלנו עם תרבות ברט לבית. לאחר חודש של מיזוג על עץ אלון, הוא היה יבש שהועבר ללא חלודה עם כשות פסיפס ושכבות.
4) אופק (ABV 5.0% / IBU 19)
תערובת של תרבויות בתים שתוססו והתיישנו ב"תיקון נחושת "(מסדר האלון הגדול שלנו) במשך שישה חודשים.
Ghostfish Brewing Company-Seattle
1) פרחי שדה o '(ABV 5% / IBU 55)
בלגי מותסס תוסס בשני זני שמרים בלגיים, כשות יוריקה שלמות חרוט, והופ יבש נדיב של יוריקה. חליטת הזהב המטושטשת הזו שופעת עם תווים של דשא, תלתן, דבש, מעט גרידת הדרים, וציפורן – ומשאירה אותך מתענג על שדה פרחי שדה … בינואר!
2) פסגת שרוולים בלגית לבנה (ABV 4.8% / IBU 20)
גוף מוזהב מעורפל עם ראש מושלג. פרץ חורפי של ערער והדרים, על מתווה ארומטי בסגנון בלגי. הבירה הזו הייתה "האוורסט" שלנו – Witbier נאות, ללא חיטה או שעורה! באמצעות הישג של נחישות הראוי לטיפוס הרים, הוכחנו שזה אפשרי, וכעת אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו לפסגה. מתנשף עם ארומטים קלאסיים בסגנון בלגי של בננה, ציפורן וכתום מתוק, אתה לא מאמין שאין חיטה!
3) יום השנה החמישי לטארט זקן חבית (ABV 7% / IBU 19)
בשלב מוקדם, הציטוט המפורסם של ראלף וולדו אמרסון עורר אותנו ליצירת דרכנו. כל כך הרבה מצאו את השביל שלנו ונשארו קרובים אלינו לאורך המסע המדהים הזה. חמש שנים אחר כך אנו פורשים קדימה, דוחפים גבולות חדשים. כדי לחגוג את יום השנה החמישי שלנו, רצינו לעשות משהו ייחודי. וכך, אנו מציגים את הבירה הארוזה הראשונה שלנו המיושנת בחבית. בירה זו בסגנון סיסון טארט התיישנה בחמישה חודשים בחביות ששכנו בעבר תערובת של שרדונה קרקעית של וושינגטון, סירה וקברנה. התוצאה של עבודת אהבה זו היא מערך מעודן של טעמי פרי בהירים (כולל אגס, ענבים ותפוח), השפעת אלון מאוזנת ותבלין קל. תודה שהאמנת בנו! ~ צוות Ghostfish
חברת Gig Harbor Brewing Company-Tacoma
1) לווייתן לבן בלגי חזק (ABV 9% / IBU 20)
נחושת בגוף בינוני בצבע ולא מסונן לטעם מלא. מתוק מעט ומאפשר לחוסר עדינות לעבור. ניחוחות פירותיים ואדמתיים עולים עם עליית הטמפרטורה. רושם אלכוהול עדין בגימור נקי ומאוזן.
2) רוכבי עזים בלגית חיוור העל (ABV 5% / IBU 20)
טעם ביסקוויט מתוק מסתובב לתווים קלויים חלקים, התחושה היא גוף קל, נוכחות הופ נמוכה. ניחוחות של מזווה של אופה לחם עם רמזי פלפל, תפוז ותבלין. גוון זהוב עמוק. לא מסונן לטעם מלא.
Lantern Brewing-Seattle
1) סיטרנוקס (ABV 5.3%)
חבית קפצה ביאר des desisonniers, פרחי סיטרה ואקואנות קפואים טריים שלמים במשך 4 חודשים עם בסיס הסיסון הבינוני שלנו לפיתול טעים על הופ הופ טרי.
2) ג'ירופייר (ABV 6.0%)
חבית חמצמצת טרטון מיושנת בחבית, בסיס החבית הקליל שלנו מיושן למעלה משנה בחביות עץ אלון עם דובדבנים טארטיים שלמים וטריים.
3) קברט סוביב 2019 (ABV 7.0%)
ענבי היין ההיברידיים הייחודיים שלנו, תסיסה בתרבות מעורבת באלון על ענבי קברנה סוביניון וקברנה פרנק שגדלו בעמק יקמה AVA.
4) פלטין (10.1% ABV)
טריפל קלאסי בסגנון המנזר, זיווג מאוזן של ארומה וטעם תסיסה, בנוי ממלחים בעלי גוון בהיר אך בעל טעם.
5) סומברה 2019 (ABV 11.2%)
שחרור שנתי של ארבעת המנורות בסגנון המנזר שלנו, נוצר מתוך קשת רחבה של מלבטים בעלי גוון בינוני וכהה ומיושנים קלות בעץ אלון (5 ל ')
Obec Brewing-Seattle
1) Red Rye Saison (ABV 8.6%)
הביטוי שלנו לסתיו / חורף לסגנון הקלאסי, חבילות הסיסון לשיפון האדום על המלט ותבלינים בשפע שיפון. גוונים שמרים אדומים של סיסון ארציים מפנים את מקומם לפירות ופלפל, ויוצרים אייל מורכב מאוד, אך עם זאת מפתיע ומרענן.
2) מרובע הלילה האפל ביותר ב -2019 (ABV 11.2%)
הבלגי המסיבי הזה הוא מורכב ועם זאת חלק באופן מפתיע, עם שמץ לשזיפים האיטלקיים שנוספו במהלך התסיסה המשנית. ניחוחות של פרי מסוכרים, תמרים ורמז לצימוק מתערבב עם חזית מאלט מתוקה. גימור נקי עם מעט חום, אייל מסיבי זה מסתיר את תכולת האלכוהול שלו בצורה די טובה.
חברת בירה אופטימיות-סיאטל
1) נסה (ABV 9.7%)
אם לבירה ושמפניה היה תינוק זה קצת מתוק וחזק. מושלם לחגיגות.
2) Bier Bier (ABV 6.5%)
בירה שהיא מעט מתוקה עם טעמי פירות כהים יבשים, כמו שתיית בירה Old Fashioned. בירה בסגנון בלגי שהיא כפולה מהכיף.
3) קדימה (ABV 10.8%)
הבירה הרביעית בסדרת הבלגים שלנו, זו היא הנועזת מכולן עם הטעם העשיר והמלוח של צימוקים ומולסה.
Paradise Creek Brewery-Pullman
1) פאקר האקלברי
ספינת הדגל שלנו Huckleberry Pucker Berliner Weisse היא קומקום מחומם ליצירת בסיס טארט נקי. התוספת של הכמות הנכונה של האקלברי הופכת אותה לבירה פריכה, מרעננת וראויה לפאקר. נסה אחת ותקבלו חיים!
2) ויטבייר בסגנון בלגי בסגנון בלגי
לקחנו את טעמי החתימה שאנו אוהבים למצוא בוויטבריאר והעלינו אותם במגרש. תווים חזקים של קליפות תפוז, כוסברה וחיטה מותכת זורחים באייל הסגנון הבלגי הבהיר והטעם הזה.
3) גרב סטופר
זו בירה אחרת בכל שנה, אבל השם נשאר זהה! סגנון בלגי קלאסי חזק
Ale, סטוק סטופר השנה הוא חם יותר בחורף. עם נוכחותו של אלכוהול מחממת
מאוזן עם עושר מלוח, תחילה תבחין בניחוח הבננה המתוקה שיושבת למעלה
של הערות ברכות עדינות. נאמן להרבה בירות בסגנון בלגי, אייל החזק הזה מעונן, מגע
צמיגה, וקצת מרושעת! תהנו ללגום מהבירה הזו על ידי אש חמה ונחמדה!
ראובן ברוקס-סיאטל
1) ליליוויט וויט (ABV 5%)
ה witbier הבלגית שלנו היא תווי הדרים מרעננים ובהירים ותבלי כוסברה.
2) Crikey הבלגי (ABV 6.8%)
זהו כיף מהנה על ה- IPA של קראיקי, שתוסס בזן שמרים בלגי רק לפסט הבלגי!
3) עמודי זהב (ABV 6.9%)
חווה חקלאית בלגית, שנבשלה עם שמרים בלגיים לפני תסיסה משנית עם ברטאנומסים. עם ניחוחות של חציר טרי חתוך, אגס ולימון הנתמך על ידי דמות מאלט דבשית.
4) ווינדזור (ABV 6.4%)
מסדר מזין כפרי ברטנומיס. אנו משתמשים בשיפון, שיבולת שועל וחיטה בכדי לתת גוף גדול וחלק. השיפון מוסיף אופי חריף המחמיא את שמרי הסיסון.
5) אייר (ABV 8.3%)
בירה מותססת באופן ספונטני מיושנת באלון במשך למעלה משנה לפני שמשתלבת בכדי ליצור טרטנות ומינרליות מורכבות.
6) פטל ברטניה (ABV 6.3%)
העונה הכפרית שלנו התיישנה בעץ אלון עם הבית שלנו תרבות מעורבת והתיישנה על פטל. בהיר, פריך עם גס פטל
7) ברטניה גויאבה (ABV 6.3%)
העונה הכפרית שלנו התיישנה בעץ אלון עם הבית שלנו תרבות מעורבת, התיישנה על גויאבה. בעל גוף בינוני עד קל, חלון, עם גויאבה וגימור יבש.
8) Farm to Oak Aprium (ABV 7.6%)
הבלונדינית הבלגי שלנו התיישנה בעץ אלון עם הבית שלנו תרבות מעורבת והתיישנה על אפריות טריות.
חברת מבשלת האי סן חואן-אי סן חואן
1) סן חואן דובל (ABV 6.8% / IBU 20)
אדום נחושת, עשיר, התחממות
2) סן חואן טריפל (ABV 9.5% / IBU 30)
גימור זהב עמוק, ערמומי, יבש
Silver City Brewery-Bremerton
1) חמאה חמודה אפרסק פראי אייל (ABV 5.4%)
2) Foxy Lady Flanders Cherry Sour (ABV 6.2%)
3) שמנמן שמנמן מלא חבית עם יין ממורגר על שזיפים (ABV 9.9%)
4) פאנקי XOXO חמצמץ שחור בלגי (ABV 6.7%)
5) נשיקה צרפתית – שרי Saison (ABV 5.6%)
6) ה- IPA הבלגי של העולם הגדול והבלגי (ABV 9.2%)
מבשלת מבנה – סיאטל
1) מזין באר (ABV 6.8% / IBU 17)
הבירה הראשונה שיצאה מהנוזל החדש והיפהפה שלנו, חולקה עם שעורה, חיטה וכוסיית כוסמין מקומיות, התוססה באחד מגזעי השמרים הבלגיים האהובים עלינו ומותנה בברט. הבירה מברכת אותך עם ארומה של אננס ופירות טרופיים ואחריה חריפות עדינה בחיך וחומציות מאוזנת.
2) Rustic Saison (ABV 7.0% / IBU 6)
תערובת זו של 3 מבירות העץ החביבות עלי האלון שלנו מציגה עומק שיכול להגיע רק מזמן מורחב בחביות. חומצת הסדקים מאזנת תווי דובדבן מתוקים לגימור מורכב וטעים.
טריפלהורן מבשלת – וודינוויל
1) מונק-אי-טיפשי – מנזר אלכסנדר סטייל בלגי (ABV 9.5% / IBU 32)
הבירה המוענק ביותר שלנו! חריף ועם זאת פירותי עם תווים של ציפורן, כוסברה וקליפת תפוז. אופי המלט נתמך על ידי דבש תלתן טרי.
2) מיסטיק – בלגי חזק אפל בלגי (ABV 10% / IBU 27)
אל בלגי כהה ומורכב, משמעותי, עם תערובת טעימה של עשירות מלוחה, טעמי פרי כהים ואלמנטים חריפים. מורכב, עשיר וחלק.
3) מיסטיק בן חבית – חבית כהה בלגית אפל חזקה (ABV 11% / IBU 27)
אל בלגי כהה ומורכב, משמעותי, עם תערובת טעימה של עשירות מלוחה, טעמי פרי כהים ואלמנטים חריפים. מורכב, עשיר וחלק. מעוגל עם אופיו העמוק של חביות הוויסקי לחליטה מתאימה ביותר.
Wander Brewing – Bellingham
1) נלסון סוביניון בלאן: יין מותסס על עץ (ABV 8.0%)
מבשלה בהשראת יין עם מפלגת בית פילדינג באבוצפורד, לפני הספירה. מנגו מתפוצץ ותווי מישמש בשלים נפגשו בעוצמה על ידי הכפפות הבלתי מעורערת של הכשות של ניו זילנד. יבש במיוחד, ענבים קדימה, ודומה ליין באופן ייחודי.
2) Sauraha Foed-Aged Sour Blond Ale (ABV 7.2%)
תסיסה מעורבת בגיל האוכלים בגיל העמידה הבלגי בסגנון בלגי, פועם בשכבות של מורכבות בהירה ופונק וטרטנות מעץ בלתי מרוסנים.
3) Oud Bruin Flanders Brown Ale (ABV 6.7%)
הצעה קלאסית בסגנון בלגי המיושנת למשך שנה באחת מסדרונות האלון האמריקאיות שלנו.
4) טארט שייק שייק שייק IPA (ABV 6.0%)
שיתוף פעולה חוצה מדינות עם חברת Cinderlands Brew Co. בפיטסבורג, פנסילווניה. בחינת האיזון הקריטי בין מתוק לטארט. מתיקות סוכר לקטוז מצטמצמות לצד יאנג של חומציות ילידת לקטובצילוס, רימון, וקפיצה יבשה של אקואנות וסברו.
WABL באר – לחברים בלבד
Wander Brewing-Bellingham
Ale Warehouse Farm-Aged Farm Farm (ABV 6.8%)
סיסון בסגנון בלגי בן תשעה חודשים בחביות שרדונה בוושינגטון. זהב – GABF 2015, ארד – גביע הבירה העולמי 2016.
פוסטים קשורים: