מערך מבשלות בירה ובירה – פסטיבל באר החורף בוושינגטון (שבת 6 ו -7 בדצמבר)

 
 
 
 

 

השנה השלישית פסטיבל באר החורף בסיאטל כולל 42 מבשלות בוושינגטון שופכות 142 בירות שונות. לבירות העונה הקרובה, בירות נעות מחממי חורף עשירים וחזקים ליצירות מופת בגיל חבית, מסטודי שוקולד ועד אבני חן עם קפה. להלן, אנו חולקים את ההרכב המלא של מבשלות הבירה והבירות כפי שהיא קיימת ברגע זה, אם כי יתווספו עוד בירה ככל שהאירוע יתקרב.

 

לצד הבירה, שלוש משאיות אוכל מקומיות ומאפיית Brewmaster’s Bakery יספקו את אפשרויות האוכל. קנו סוויג בירה בחנות המתנות לחג. וכמובן, סנטה יהיה במקום לצילומים קבוצתיים. הם אפילו יקלו על שלג בתוך הבית! השג את הכרטיסים שלך עכשיו לאירוע הנמכר תמיד.

 

פרטים על פסטיבל באר החורף:

 

יום שישי, 6 בדצמבר
17:30 עד 21:30

 

שבת, 7 בדצמבר
מושב ראשון: הצהריים -16: 00
מושב שני: 17:30 – 19:30

 

מיקום:
האנגר 30
פארק וורן ג. מגנוסון
7400 דרך פוינט חול NE
סיאטל, WA 98115

 

הודאה:
ניתן להשיג כרטיסים מקדימים ב washingtonbrewersguild.org .
35 $ ​​מקדמה / 40 $ בדלת. אירוע זה אזל בשש השנים האחרונות אז קנו עכשיו!

 

הכניסה כוללת כוס טעימה ושמונה טעמים של בירה 5Z. אסימונים נוספים זמינים עבור $ 2 כל אחד. הכניסה המיועדת לנהג היא 5 $ וזמינה בדלת בלבד. זהו אירוע בן 21+ בלבד.

 

מבשלת בירה ובירה

 

192 חברת מבשלות-קנמור

 

1) אגוז המאוורר של בליצן, Ale Spiced

 

2) Stout שוקולד מנטה של ​​פרנגו, Stout מתוק

 

3) צ’אי לאטה-ווייזן מתובל בדלעת (ABV 5% / IBU 16)

 

7 Seas Brewing-Tacoma

 

1) IPA של ווילי maize Haze (ABV 6.2% / IBU 55)

 

שיבולת שועל, חיטה ותירס נטועים מעניקים תחושה רכה ומעוגלת ל- IPA הלא-מסונן הזה, עמוס בזני הופ הופ חדשים – אל דוראדו, פסיפס, איידהו 7 ומרידיאן – להרבה טעמים וארומה עסיסיים.

 

2) Booby Traps CDA (ABV 7.0% / IBU 65)

 

מקורי צפון-מערבי באמת, אייל כהה כהה, הוא מפתיע בהיר על המשטח, אך עם זאת חלק קטיפתי. כהה כחורף קאסקאדי, בשכבות נדיבות עם כשות מעץ אורן, ושמץ של מלטים קלויים לגימור מתמשך וטעם. בדומה לנופים השונים של שורשיה הצפון-מערביים של האוקיאנוס השקט, אייל זה מציע גם עוצמה, עוצמה, עדינות.

 

Anacortes Brewery-Anacortes

 

1) קלוסטברביאר (ABV 5.3% / IBU 35)

 

לאגר חלק וחשוך במקורו שנבשל במקור במבשלת אנקורטס בהדרכתו של מנהל התכשיטים האורח של מבשלת קאלט לוך בבוואריה. בהשראת לאגר כהה שנבשל למנזר אנגלברג. בקפיצה עדינה עם הכשות של פרלה, בירה זו הפכה לפייבוריטית מקומית.

 

2) Ale של הרברט (ABV 7% / IBU 86)

 

אמבר אייל מקפצף זה בסגנון צפון-מערבי מיוצר במלט עמק סקגיט ומאוזן בכמויות נדיבות של זני הופ של סנטניאל, צ’ינוק, אשד ומנדרינה בוואריה. לחלוץ לכבוד חלוץ התעשייה, ברט גרנט, שפתח את מבשלת הבירה המלאכה הראשונה במדינת וושינגטון.

 

3) נואל וינטר אייל (ABV 7.0% / IBU 45)

 

חוגג את עונת החגים, מחמם חורפי זה משתמש במלטים מיוחדים ארומטיים שונים ובעל אופי הופ בולט מזנים נובל אמריקאים עדינים.

 

4) דבורת השמנת (ABV 4.8% / IBU 21)

 

מבושל עם 40 ק”ג של דבש מקומי וכל הפלטנר מאלט כדי לתת לאייל הזה צבע קש, ואילו הר. כשות מכסה המנוע מספקות את הכמות הנכונה של איזון לסיום פריך ומרענן.

 

5) קאסק נואל

 

Aslan Brewing Co-Bellingham

 

1) פילס החוף (Gravity Keg) (ABV 4.8%)

 

ציר-צלב בסגנון גרמני עם הדרים כמו מרירות

 

2) סיפון קלטת למבו (DIPA) (ABV 8.2%)

 

מח”ש יווני-רומי קפץ עם צ’ינוק ופסיפס

 

3) חג קינג מונקרצר אייל (ABV 5.8%)

 

אייל חג אנגלי מסורתי, שסיים בתערובת סודית של תבלינים ממוקדי חג

 

4) אפר בסתיו היצוא של קוביה לונדון (ABV 12.8%)

 

בגיל 10 של ויסקי שיפון וגם חביות יין אדום במשך 10 חודשים עם Brettanomyces claussenii.

 

חברת Bale Breaker Brewing – Yakima

 

1) Hazy L Hazy IPA

 

לאחר ששכללנו את המשחק המטושטש שלנו במשך שנה עם למעלה מ -30 מתכונים בתחנת הדמיון שלנו, יצרנו את חלון הראווה הייחודי הזה של סיטרה וסברו המיועד לשתייה יומיומית. עם מרירות ניגשת לגוף פריך, מעורפל זה מהווה הנהון לפגיעות של קו החוף המזרחי עם
ספין מהנה בחוף המערבי. בתחילת המאה העשרים, “Lazy L” היה מותג הבקר של סבא וסבתא שלנו, B.T. ולאוטה לופטוס, ששתל את הכשות הראשונות של משפחתנו בשנת 1932.

 

2) ארוחת הבוקר Dormancy Breakfast

 

סטואט ארוחת הבוקר רדום נרקם בתחילה כבירה כבדה ואפלה כדי להעביר אותנו בחודשי מזג האוויר הקרים שבהם הכשות שכבו רדומות. אנו מכנים זאת סטאוט ארוחת בוקר מכיוון שאנו משתמשים בדגנים מסוימים – כמו שיבולת שועל מעורפלת, מלט נצחון ושוקולד מאלט – שמחקים טעמי ארוחת בוקר. כמו כן, אנו מתנים את הבירה הזו למשך שלושה ימים על תערובת אספרסו קוסטה-ריקאנית בשדרת לינקולן המקומית בקצב של 1 ליבר לחבית. יש בירה זו רמות זניחות של קפאין – יש .11 כוסות של
קפה / ליטר, או 10 דורמנסי = 1 כוס קפה.

 

3) IPA Sown & Grown Homegrown (ABV 6.5% / IBU 55)

 

כשות ביתיות. שעורה ביתית. בירה ביתית. נזרע וגדל בעמק יקמה והובא אליך על ידי חברת Brew Breaker Breaker. מושג קל לשתייה קלה. מבושל עם סימקו, פסיפס, לוראל, ציטרה, כשות של אטנום ופילוסנר, חקלאית במשפחת לופטוס, וינה ומינכן
מאלט עם דירוג IBU של 55 ו 6.5% ABV הופך את ה- IPA המסורתי לקפיצת בייל-פורקר אך חלקה.

 

בית הציבורי של בירדסלי-בותל

 

1) Peppermint Stout (ABV 8.0% / IBU 45)

 

2) Invicculus IPA (ABV 5.9% / IBU 50)

 

על פי בירה, “איקולוס”, שיצר דרו במבשלת ביג טיים עוד בשנת 2011, Invicculus מציג פרי טרופי קדימה נלסון סובין כשות מניו זילנד, וכשות פסיפס NW.

 

3) טריפל בלגי גרפלי (ABV 8.4% / IBU 18)

 

Bent Bine Brewery-Belfair

 

1) אייל שחור כהה קאסקאדי (ABV 6.7% / IBU 74)

 

חלק וחזק כמו היצורים המשוטטים בסאונד פוגט שלנו. בירה זו תביא אותך למקומות יבשה שבהם לא נועד לשוטט. כהה, צלוי, מעט אלוני, קפץ בחוזקה.

 

2) בנה מונק סטייל אייל (ABV 6.7%)

 

בהשראה קנו את ההקדשה לרכיבים וזמן הנזירים של פעם שהוצגו ביצירת הבירה הקדושה ביותר הזו. בטעם, מתוק, מלוח, פריך.

 

3) IPA של Hopnanigans (ABV 7.5% / IBU 74)

 

גחמני, שובב ומוקדש בשטן ללהטות הכישופים ישחק על חושיכם.

 

Black Raven Brewing-Redmond

 

1) Festivus החדיר את חג החיוור החזק חזק (ABV 7.1% / IBU 45)

 

מבושל ברוח החג עם חמוציות, יד בודהה, קליפות תפוז ותערובת תבלינים סודית של בירה. מאיזו בירה טובה יותר ליהנות ממנה תוך כדי שידור טענותיך וביצוע פעולות הכוח שלך?

 

2) גולדפיידר בלונדה אייל (ABV 5.4% / IBU 24)

 

קליל, פריך וחלוף עם מרירות נמוכה. כשות אל דוראדו ופסיפס מביאות לארומה פרי אבן טרופיים ומסוכרים.

 

3) סבא רייבן אימפריאל סטאוט (ABV 9.5% / IBU 75)

 

אייל שחור שחזק זה מלא בתווי קרמל כהים עשירים, שוקולד לא ממותק ורמזים לארומות וטעמים של קפה.

 

4) Abbey La Petite Mort Strong Ale (ABV 8.5% / IBU 36)

 

מבושל עם זן שמרים של ארדנים בלגיים, ומרתף נדיב בן שלושה חודשים מתיישן ומבשיל את הבירה המשובחת הזו. טעמים של פרי כהה כמו שזיפים וצימוקים, תווי קרמל עמוקים וגווני טבק אדמתיים להפליא.

 

5) מנזר לה מורט גרריאנה חזק אייל כהה (ABV 9.7% / IBU 36) (FRI בלבד)

 

גרסה מיושנת של חבית של לה-פיט מורט שלנו, שנחנו במארז ויסקי סינגל מאלט ויסקי של ווסטלנד מלא לפני פעמיים לפני שהועברנו לחלודה לצורך הזדקנות נוספת.

 

חברת ברוק-גילמן מבשלת-סיאטל

 

1) גולדן ספייק (ABV 12%)

 

בלג ‘חזק זהב בלגי בן חבית

 

2) שומה (ABV 9%)

 

סטאוט בן גיליון חבית שהתיישן על צלעות קקאו, צ’ילי עוגו ופולי וניל

 

3) Boombastic (ABV 9%)

 

בלגי חזק כהה מיושן בחביות יין אדום

 

4) IPA אקראי (ABV 7%)

 

כשות לוטסה, אבל מאוזנות יפה

 

Cloudburst Brewing-Seattle

 

1) אחת מה- IPAs שלנו – אממ, היא IPA – 6.8% / 60 IBU
2) משהו אפל ו / או חזק – כי זה חורף, אובסס. – ~ 10% / 50 IBU
3) כנראה אייל, אולי שומן – האם אתה אוהב חייזרים? אנחנו בהחלט עושים זאת. זה אחד מהם. או שלא.

 

חברת מבשלת האיזון-סיאטל

 

1) ורבוטן וניל פורטר (ABV 5.9% / IBU 39)

 

טעמי וניל, שוקולד מריר, טופי, אגוזי לוז, קרמל, מאלט קלוי, פלפל שחור.

 

2) מנדרינה הייזי IPA (ABV 7.2% / IBU 40)

 

עם בירה של מנדרינה בוואריה מגרמניה, בירה זו בעלת ארומה אננס טרופי וטעמים של מנדרינה, אפרסק לבן, פלפל לבן, ונגיעה של דוברות.

 

3) Bourbon Barrel Aged Kushetka האימפריאלית הרוסית (ABV 8.9% / IBU 65)

 

שחרור מיוחד לרגל יום השנה ה -4 – בן שנה בחביות ויסקי בורבון ישר 2bar.

 

4) סמספרילה סטאוט (ABV 6.8% / IBU 40)

 

סטאוט “בירה שורש” מועדף לחג, בטעם סרספארילה הודי ופולי וניל.

 

חברת בוטל קשר יהלומים-מוקלטו

 

1) חרב לייזר IPA (ABV 6.8%)

 

פיצוץ של ניחוחות פרי מנגו והדרים מברכים את האף שנשאר נכון לאורך כל פרופיל הטעם. עם מרירות נמוכה מאוד, בירה זו היא טרופית ועסיסית.

 

2) סיפון לאגר התחתון (ABV 5%)

 

הלאגר העדין וההאפי שלנו מתחיל בניחוח הדרים ואחריו טעם מאלט נקי ופריך, מה שהופך אותו לשתייה קלה וניתן לריסוק.

 

3) ניטרו תעשייתי HO! HO! (ABV 8.5%)

 

מחמם חורף קלאסי עם ניחוח אגוזי, תווים של פרי אבן וקקאו, וגימור חם וחלק.

 

אליוט ביי ברינג-בוריין

 

1) חג חי-הופד נואלה א ‘(ABV 7.5% / IBU 20)

 

אייל בסגנון דונקל ווייזנבוק שופע בטעמים וארומות של צ’אי. מחית עונה מפתה.

 

2) ההופי האדום של ג’ולי אולד סנט ניק (ABV 6.8% / IBU 59)

 

תתענג עם ההצעה העונתית שלנו בהופ-פורוורד בהשראת חגיגת Ale של סיירה נבאדה.

 

3) משהו מיוחד מהמרתף

 

פינוק מהאלפים במרתף החבית שלנו. עצרו ליד ותופתעו!

 

Figurehead Brewing Company-Seattle

 

1) סנט צ’רלי אימפריאל דופלוק (ABV 11.2%)

 

עשרה חודשי פיגור מורחבים מאפשרים בירה חלקה מאוד של 11.2%. בירה זו עוסקת בכל הטעמים המלוחים והאלכוהול המחמם והופכים אותה למשקה המושלם להתחמם ליד האש. תווי פרי כהים של תאנה או צימוק משלימים על ידי אסטרים פירותיים קלים מהשמרים. בקבוקים זמינים בחדר הרחצה עכשיו!

 

2) C’est la Saison w / גרגירי פלפל ג’מייקני (ABV 5.9%)

 

שטר מאלט קליל וקפיצות קלות מאפשרים לתווי התבלינים בסייסון החורף הזה להיכנס למרכז הבמה. התסיסנו את הבירה הזו מחממת יותר כדי להעצים את החריפות מהשמרים ואז הוספנו תבלין נוסף בצורת גרגירי פלפל ג’מייקני.

 

3) Stout Woodrow Imperial Milk Stout (ABV 7.7%)

 

סטאוט חזק שאפשר להגיע אליו באופן מפתיע עם טעמים מורכבים ומשלימים. שוקולד מריר משלים תווים קפה צלולים. מרירות של כשות ומלטים כהים מאזנים את המתיקות מגביש מלט ולקטוז. הלקטוז מספק גם מעט תחושת פה נוספת, מה שהופך אותו לחלק יותר ממה שייתכן ש- 7.7%.
4) Barleywine אנגלית בגיל הרגל השלישי (ABV 9.5%)

 

יצא לחגוג את יום השנה ה -3 שלנו בספטמבר. עם טונה של תווי מלט מורכבים של קרמל, פירות יבשים וצימוקים, בירה זו מושלמת להזדקנות. אלון אמריקאי טוסט בינוני מעניק תווים נוספים של וניל וטוסט והאיץ את התכה של בירה זו.

 

Flying Bike Cooperative Brewery-Seattle

 

1) דצמברfest לאגר (ABV 7.8% / IBU 35)

 

לאגר חורפי לבבי שיעזור לכם לחגוג את תקופת החגים! זה מפלרטט בין בוק למארזן, זה מבושל בכמויות רבות של פילסנר, וינה ומינכן לאופי מאלט עשיר עם מרירות יבשה ונקייה של מבשלת הצפון הגרמנית. אתה תזכיר את ימי הזקנה ותהיה מוכנה להרמת כוסית לשנה החדשה!

 

2) סטאוט חלב מוקה סטאצ’ה של סנטה (ABV 7% / IBU 35)

 

גרסה מחודשת לשוקולד לסטייק חלב של שרה רוד, אחת מהבירות הזוכות בתחרות של חברת האופניים המעופפות שלנו, שנבשלו עם מלאכת פרימיום מלאכת מעץ Skagit Valley Malting, חלב סוכר ונקיעת קפה לסיום מושלם. עזוב את החלב, סנטה רוצה את סטאוט החלב שלו!

 

3) אופניים מעופפים בירה עונתית TBD

 

Fremont Brewing-Seattle

 

1) כוכב Dark Dark Nitro Imperial Oatmeal Stout (ABV 8.0% / IBU 50)

 

הכוכב האפל הוא כוכב שיבולת שועל אפל, מסתורי ועם זאת משיי, עם פרופורציות נהדרות המאוזנים על ידי לחיצת יד תקופתית של קפיצות … קדימה, תהנו מהמסע … כיוון שמסעות בירה עניינים!

 

2) ראש מלא דינמיט v.15 ערפול IPA (ABV 6.8% / IBU ACT)

 

האחרונה בסדרה המתמשכת של מכשירי IPA מעורפלים. גרסה 15 מתבשלת עם כשות Simcoe, Sorachi Ace ו- El Dorado.

 

3) Sky Kraken Hazy Pale Ale (ABV 5.5% / IBU JTRA)

 

סתירה לחושים המציעים טעמים של מלון בשל, הדרים עסיסיים, אננס ופלפל לאמיצים. רעיון שהביא יחד עם המשיכה הקוסמית של ניגודים, סקיי קראקן הוא בירה לא מסוננת באופן טבעי.

 

4) בורונבון חבית בוגרת כוכב אפל בוגרת חבית שיבולת שועל אימרית (ABV 13.1% / IBU 50)

 

יציאת השנה היא תערובת של 24, 18, 12 ו -8 חודשים כוכב בורבון חבית-גיל בן 8-12 חביות בורבון קנטאקי בנות 7-12. המלטן הקלוי והשוקולד משלים את שיבולת השועל החלקה כדי להעניק לכם תענוג גמור עטוף בחיבוק העדין של החום המיושן בבורבון. מגע של מתיקות רוקד באיזון עם הכשות לסיום עם גל ואז היא נעלמה.

 

5) חורף ב ‘-חבית בוגרים בוגרים בוגרים (ABV 13.2% / IBU 50)

 

שחרור השנה של B-Bomb מיושן בחביות בורון אלון אמריקאיות בנות 8-12, והוא תערובת של חורף א ‘, חמש וחמש עשרה חודשים. B-Bomb משיג תווי בורוואן, אלון, קקאו, עור, טופי וקפה כהה מובחנים מהזדקנות החבית המורחבת ומיזוג החבית שלה. כל חבית תורמת תו שונה ושילוב של כל חבית ליצירת טון קוהרנטי הוא אומנות מובחנת והנאה אמיתית.

 

6) IPA שופע: IPA מהדורת חופשת חורף עם מנגו, גויאבה, קינמון, אולספייס (ABV 7.0% / IBU 80)

 

לקחנו את IPA Lush והפכנו אותה לחופשה חורפית על ידי החדרת אותה במנגו, גויאבה, קינמון וכל מיני תבלינים. פרוץ את השנורקל שלך, כי אתה יוצא לחופשה בגן העדן.

 

7) Ale Winter Winter (ABV 8.0% / IBU 60)

 

חורף אייל הוא כהה כמו מזג האוויר עם שוקולד צלוי וטעמי מאלט חמים המאוזנים על ידי ארומת הופ אצילית ותבליני הופי עדינים.

 

8) Horizon American Sour (ABV 5% / IBU 19)

 

מפרויקט ההרון השחור שלנו, חמצמץ מאוזן זה מבושל עם תערובת מקומית.

 

9) רוטטורים בני גיל

 

יום שישי:

 

17:30 – 2019 כוכב אפל בורבון חבית בורג: שוקולד, וניל, סירופ מייפל

 

19:30 – 2019 B-Bomb: מהדורת זנגוויל
מושב ראשון בשבת:

 

12:00 – 2019 בורבון חבית הכוכב האפל הזקן: קפה

 

14:00 – 2019 B-Bomb: מהדורת זנגוויל

 

מושב שני בשבת:

 

17:30 – 2019 B-Bomb: מהדורת זנגוויל

 

19:30 – 2019 כוכב אפל בורבון חבית בוגרת: שוקולד, וניל, סירופ מייפל
Geaux Brewing-Auburn

 

1) TBA

 

2) TBA

 

חברת ג’ורג’טאון מבשלת-סיאטל

 

1) Tombourbon Ale (ABV 9.1%)

 

טומבורבון הוא אייל חום מלוח ועשיר המיושן בגבעות גן עדן טריים, Maker’s Mark ו- Westland Distillery חביות בורבון. באייל יבש זה יש מורכבות דמוי נמל של וניל, דובדבן מיובש ואלון בשילוב טעמי בורבון וניחוחות מיושן החבית המורחבת.

 

2) פלנדריה של דובדבן לנצח (ABV 6.4%)

 

תערובת של סבתות אדום וחום בסגנון פלנדריה הוכנסה לחביות יין אדום של K Vintners, ותוססה עם ברטאנומסים, פדיוקוקוס ולקטובצילוס. הבסיס הזה, בן 18 ו -24 חודשים, תוסס מחדש על 600 קילו של דובדבני למברט כהים ומתוקים מהמטעים של משפחת אלברג והתנה חודשיים נוספים.

 

3) ג’וני יוטה Pale Ale (ABV 5.6%)

 

עם אשכוליות כבדות, הדרים ושרף באף, לאיל זה בצבע בהיר יש הפרעות מאלט מינימליות, מה שמעניק לבירה גימור נקי ללא מרירות נוצצת. טעמי אשכוליות ואורן מוגזים עם תמצית גוון חלוש. זוכה מדליות זהב בסגנון אמריקאי Pale Ale ב- GABF 2019. פחיות הן כרגע מוגבלת

 

Ghostfish Brewing-Seattle

 

1) עמדת השעונים סטאוט (ABV 6.5% / IBU 30)

 

דוחן קלוי ומותך, כוסמת ואורז חום מספקים קפה, מרשמלו קלוי וטעמי שוקולד עשירים היישר מהצד האפל, בעוד שיבולת שועל מגולגלת תורמת תחושת פה רכה ומשביעה. עכשיו כולם יכולים לחקור בבטחה את הצד המוצל של מלאכה, בזכות עמדת הצפייה!
2) ויסקי חבית קוטב לילות קוטביים (ABV 6.8% / IBU 30)

 

מיושן בחביות ויסקי בטורקיה הפראית במשך ארבעה חודשים, השוער החלק להפיתות זה מאוזן עם טעמים של ויסקי, שוקולד וצלי מדוחן כהה קלוי וכוסמת. ארומת הוויסקי והגימור הנקי ירצו לגום יותר!

 

3) Stout Crew Imperial Stout (ABV 9% / IBU 80)

 

המבשלה הזו גדולה ונועזת בכדי לשמור על צוות רזה שמנווט בים הגבוהים לאורך כל החורף! שטר תבואה יציב של דוחן קלוי, אורז וכוסמת, נותן לו אופי של צלייה ועשן גבוהים, שכבות בקרמל אגוזי.

 

מבשלת הבירה של הייל-סיאטל

 

1) שוקולד טרי של שוקולד (9% ABV)
סטאוט קיסרי בטעם שוקולד ותפוז.

 

2) Stout White White Stout (ABV 6.6%)
בירה בצבע בהיר עם השוקולד וטעמים קלויים הקשורים לסטאוט

 

3) סיאטל ערפל (ABV 6.8%)
בצבע אפור ארוטי בצבע אפור ארל

 

4) Hale’s Frozen Over
ערבוב של שעורה שעורה של שנתיים חבית, שתי אבות ניסיוניות, וסיים על תאנים עם תבלינים

 

חברת Brewing Hellbent – ​​Seattle

 

1) סלבריטאים מקומיים IIRA (ABV 8% / IBU 64)

 

הודו האייל הקיסרי של הודו הוא בירה חזקה של הופ קופץ שנבשלו עם וינה, מינכן, אדים קרמל 40 ל ‘, קריסטל 50, B מיוחד ומלט חיוור. אמפרו, אזקה, סיטרה, שכבות וסימקו משמשים בנדיבות במערבולת וכהופ יבש.

 

2) כל חורף חורף מצויץ (ABV 7.5% / IBU 32)

 

מבושל בסגנון בירה חורפית מסורתית, צבעו ענברי כהה עם גוונים חומים, אך עם זאת יש עושר מלחי קל. הכשות Citra, Chinook ו- Cascade יחד עם טיפים של אשוחית טרייה מוסיפים ניחוח פרחוני של פרי הדר ו”כמו סוכריות “. כמו ברוב בירות החורף, תוכן האלכוהול גבוה ב -7.5%.

 

3) צ’רי אימפריאל סטאוט (ABV 9.5% / IBU 70)

 

לקחנו את סטואט האימפריאל המלא וגופתי הקטיפתי והוספנו מחית דובדבנים במיכל המשני. אליקסיר מתוק ושוקולד ועתיר שבטוח שיחמם אתכם!

 

החברה לחלוט קרח – Leavenworth

 

1) שכנוע אפל (ABV 6.5% / IBU 22)

 

שוקולד מריר עדין עם לחישה של קוקוס … אתה יודע שאתה רוצה אותו, קדימה להתמכר. סוף סוף תוכלו לאכול עוגת שוקולד גרמנית ולשתות אותה. אין צורך להיות עצבני, זה פשוט עמוק ברשעות ומלא טעם ותשוקה. עם הארומה הפרובוקטיבית והגוף החלק שלה, זה ללא ספק האפל מבין חמישים גווני ריסק.

 

2) שכנוע אפל יותר (ABV 8.5% / IBU 22)

 

כל מה שאתה אוהב בשכנוע אפל, אבל יותר! זה האח הגדול הגדול, הרע יותר, העמוק יותר ברשעות וטעם יותר.

 

3) שכנוע כהה של דובדבן (ABV 6.5% / IBU 22)

 

אם שכנוע אפל הוא עוגת שוקולד גרמנית, זו עוגת היער השחור.

 

4) Kickstand Pale Ale (ABV 4.8% / IBU 50)

 

אינך יכול להכחיש את הערך של עמדת בעיטה של ​​סיירת. הכנסנו את אותו ערך שאי אפשר להכחיש בבירה החדשה שלנו, Kickstand Pale. זהו Pale Ale שתה לשתייה מאוד עמוס בטעמי ניחוחות הדרים. הבירה ניצבת היטב על בסיס של הווריור הופס לבסיס מריר להפליא ואז משייט ליעדה על זנבות הקווירה של הציטר הופ האהוב על NW. חזרו שוב אל המוט, הניחו את המרפק על השולחן בדיוק כמו שנאמר לכם לא לעשות ותיהנו מההשתקה הקלה שלנו לחתיכת המתכת הקטנה ששומרת על הסיירת שלכם.

 

חברת Brewing Kulshan –Bellingham

 

1) חתלתולי כפפות חורף אייל (ABV 8.0% / IBU 35)

 

הבירה המושלמת לאותם חודשים קרים; הבירה העשירה בעלת גוף הבינוני מעוררת ניואנסים של שוקולד, תמרים ותאנים. מרירות מאוזנת וארומת הופ שובבה משתלבים כמו כפפה. הישאר חם בחוץ …

 

2) IPA של הליוטרופה (ABV 7.3% / IBU 83)

 

על שם שביל הרכס הפופולרי המוביל לבסיס קרחון Coleman של הר בייקר, Heliotrope IPA הוא מיזוג שופע מים עם מאפייני IPA קלאסיים של החוף המערבי, וטעם פירותי חדש ועסיסי של בית ספר. משמש, מנדרינה ואשכולית שולטים הן בארומה והן בטעם, מבטיחים תווים קלים יותר של אננס ותה שחור. Heliotrope IPA מאוזן ועם זאת כיף, חלק ועם זאת בעל טעם, הוא באמת יצירה טעימה.

 

3) לאגר בסגנון גרמני של Helles (ABV 5.0% / IBU 15)

 

סגנון שנולד בדרום גרמניה, Helles הוא סגנון בירה אלגנטי ופשוט מרענן. בירה זו רכה וחלקה עם מרירות נמוכה, והיא מבוססת על מלטים גרמניים המעניקים תווים מלאים וממתיקות מתמשכת. כשות גרמניות אצילות מספקות מעט מבטאים פרחוניים ועשבי מרפא, ומאזנים את תווי המלט המתוקים ליצירת בירה שתייה במיוחד שתוכננה לצריכה של הליטר. פרוסט!

 

4) רעם הדרך Barleywine (ABV 11% / IBU 60)

 

דרך הרעם היא ברליוויין בסגנון בריטי שרוקד על פני החיך שלך, ובחודשים החשוכים והמצמצמים האלה של השנה יזכיר לך שיש קצת קסם בלילה. תוויות מאלט עשירות וחלקות משתלבות בחן עם רטט מחמם, ואחריו תווים מתעכבים קלים של קרקר גרהם וטופי. מנה בריאה של כשות מגלגלת בצד את תווי המלט שבבירה זו, ומספקת מספיק מרירות, כמו גם תווים פרחוניים ואדמתיים. דרך הרעם הנועזת, אך עם זאת הניואנסית והענווה, תחמם אתכם בימי החורף הקרים ביותר.

 

5) רויאל טננבאום אייל חג המולד (ABV 9% / IBU 46)

 

בשלים עם רוח חגיגית, רויאל טננבאום השנה מאוזן ונקי, עם מספיק תבלינים ותווי אלכוהול מחממים בכדי להחמם אותך בימים קרים וחשוכים אלה. תווים שובבים של הדרים אורן, אורן ופיתי הם שכבות על גבי גוף מאלט חלק וערמומי, ואחריו מרירות הופ שרף וקצת מתמהמה. פינוק שאנו זוכים לחוות אך פעם בשנה, רויאל טננבאום אינו מיועד ללב קלוש, אלא מתגמל בחום את מי שמעז להיכנס לתחום שלו.

 

6) כובעי חורף-חתלתולים עם גיל חבית (ABV 11.6% / IBU 32)

 

סיפור הבירה הזו מתחיל בעיירת ההרים ג’וזף, אורגון, בחביות בורבון מחברינו במזקקת שטיין. במקור אירע במקרה במקרה, גילינו שמדובר בחביות המושלמות בהן ניתן להזדקן את הכפפות האהובות על חתלתולינו. טופי, שוקולד, פרי אבן כהה וקפה עולים במרכז הבירה באיל חורפי זה, ואחריו תווים של וניל ודובדבן שחור. בעוד שבאצווה של כל שנה תהיה ניואנס ייחודי משלה של טעם וארומה, אך החום והנוחות שלה נשארים קבועים לסמוך עליהם.

 

7) Nor’Easter Barleywine (ABV 13.4% / IBU 70)

 

הזדקנות חבית עץ אלון, סבלנות מדודה, מיזוג קפדני ושנים של ציפייה מגיעים לשיאם להביא לך את Barleywine המיוחד הזה בסגנון אנגלי. נועזים, מורכבים, טעמים וניחוחות מחממים את החושים. שכבות של טופי, צלוי, מאלט מתוק ונוכחות הופ נדיבה מספקים את האיזון המושלם לחמימות האלכוהול. ניתן להשיג בבקבוקים בשני המיקומים.
חברת מבשלת אגם סטיבנס – אגם סטיבנס
1) חלוקה נהדרת NEIPA (ABV 6% / IBU 40)
2) מדרגות לחפאן חוויוויזן (ABV 5% / IBU 13)
3) שיטרס חלב מלא סטאוט (ABV 7.2% / IBU 31)
4) הצופים מכבדים את פורטר מנטה דק (ABV 6.4% / IBU 32)

 

קפה ומבשלת בירה – סיאטל

 

1) The Allfather Imperial Stout (ABV 9.4%)

 

Stout הקיסרי הרוסי תוסס עם שמרי הורינדל kveik

 

2) N.I.B. ברלינר שחור ווייס עם פטל והיביסקוס (ABV 4.7%)

 

No-Li Brewhouse-Spokane

 

1) עוגת אננס הפוך

 

ה- IPA שלנו של ג’יט סוס עם מנגו ואננס

 

2) חמוציות סלצר

 

חמוציות זלצר טרייה וקלילה משורת ה- No-Li’s Day Fade Hard Seltzer.

 

3) פורמל כרמל מלוח

 

אייל מלוחה עם תווי קרמל מומלחים ויוצרים בירה מתוקה, שתייה וטעימה.

 

4) פורטר שוקולד תפוזים (FRI בלבד)

 

שוער נקי וקל עם תוויות תפוז ושוקולד ליצירת אחת מבירות החג הטובות ביותר בסביבה!

 

5) כדור וניל הורס (SAT בלבד)

 

חמישה סוגים של מאלט כהה וקלוי מוסיפים לבירה זו כדי לתת לה טעם מורכב של קפה, שוקולד וסוכר חום, עם חליטת וניל עשירה. שתי תוספות הופ גדולות מונעות מהמלט הכהה לשלוט לחלוטין במפלצת הבירה הזו.

 

ישן תנור מבושל-סיאטל

 

1) Tasty Tasty (ABV 9% / IBU 60)

 

הפתעת בירה בחורף

 

2) האירוע המרכזי (ABV 7% / IBU 40)

 

IPA פירותי

 

אופטימיות לחברת מבשלת-סיאטל

 

1) סוודר מזג האוויר בראון IPA (ABV 6.1% / IBU 34)
2) Cheer Winter Warmer
3) Ale X Barleywine (ABV 9.0% / IBU 92)
4) חמאה סולארית

 

פוסט-דוק מבשלת-רדמונד

 

1) L.A.B שותף עם חמוציות (ABV 4.8% / IBU 20)

 

בחרנו חמוציות לגירסה זו של L.A.B. פרוס פרות פרטנר. בירה ורדרדה עם ראש קצף בהיר וניחוחות של חמוציות. חמצמץ ועסיסי עם שמץ של פאנק. מליחות ראייה מיובסןsen שנקטפו במי מלח. מסיים עם לחם מתמשך של בצק חמוצה טרי וחמוציות משומרים.

 

2) סטאוט לבן (ABV 7.8% / IBU 32)

 

עשינו סתירה זו על ידי אי הכללת מלטים כהים וקלויים מהמתכון והחלפתם בציורי קקאו, סירופ פקאן ביתי וקפה מבושל קר מקפה לוסו. עם כל הטעמים העשירים והעוצמה המדהימה שהיית מצפה ממנה, אבל עם מראה מוזהב להפליא, אשליה אופטית זו בטח תדהים את החושים.

 

3) מנטה מוקה פורטר (ABV 5.2% / IBU 28)

 

כמו קני סוכריות טבולים בשוקולד, אך בצורה נוזלית.

 

4) עוגת מקסיקו – כוכב אימפריאל סטואוט חבית בגילאים 2019 (ABV 11.1% / IBU 66.6) (FRI ONLY)

 

ישן בחביות ויסקי במשך שנתיים ואז נח על תערובת של קליפות קקאו, וניל, קינמון וצ’ילי. ניחוחות וטעמים עשירים של עוגת מקסיקו יעניקו לטפיחות הטעם שלכם את הפנים שלכם ולחייך. הרחק את הקור וחמם את עצמך בחושך.

 

5) כוכב הבוקר – סטון אימון הקיסרי של Barrel Aged Demon 2019 (ABV 11.2% / IBU 66.6) (SAT אחר הצהריים בלבד)

 

אנו אוהבים את כוכב השד הבכור שלנו של חבית בורבון, אז כששמענו שיש חביות בורבון מלאות בסירופ מייפל, נוכל לשים את ידנו לא היססנו לרגע! את כל הבורבון, השוקולד והאספרסו שאתה מכיר ואוהב עכשיו עם תווי מייפל עדינים כשהוא מתחמם בכוס. ליהנות מהחושך.

 

6) כוכב השד אימפריאל סטאוט בורג-חבית גילאי 2019 (ABV 12.2% / IBU 66.6) (SAT Evening Only)

 

כוכב השד הבכור של חבית בורבון לשנת 2019, התיישן בחביות בורבון של JP Trodden. ארומות וטעמים של וניל, אלון, דובדבנים, שוקולד, בורבון, פירות, שזיפים ואבקת קקאו. הכי מוגש בטמפרטורת המרתף ומעלה.

 

Ravenna Brewing- Seattle

 

1) Barrel Aged בורבון וניל פורטר

 

2) הגדירו את ה- IPA הכפול של היחסים

 

3) קינמון החם בחורף, סטוט

 

4) חבית מסתובבת עם גיל

 

ראובן ברוקס-סיאטל

 

1) Gose Holiday (ABV 4.3% / IBU 3)

 

Gose זה מבושל עם מעל 10 פאונד של חמוציות לחבית, יחד עם גרידת תפוז, כוסברה ומלח ים, לבירה חדה ומרעננת.

 

2) להעניק IPA (ABV 6.7% / IBU 60)

 

IPA מודרני זה הוא ביטוי בהיר של כשות פסיפס, היושב על עמוד שדרה נקי עם סימקו ואמרילו ומוסיף מורכבות נוספת.

 

3) קלאוס של ראובן (ABV 5.9% / IBU 30)

 

הפורטר החזק הקלאסי שלנו חליט עם קליפות קקאו וסיים עם מנטה. זה מוסיף נופך של מעודדת חג לאחת הבירות האהובות עלינו.

 

4) BBIS – (ABV 14%) (FRI 5:30, שבת 2, 5:30)

 

Bourbon Barrel Imperial Stout. בירה זו מתיישנת בחביות שמיימס הילס במשך 1-2 שנים. המורכבות בבירה נובעת משימוש בשיבולת שועל שיבולת שועל ומלט בריטי בכדי לתת גרסה גדולה יותר, עשירה ומשי יותר של בירה זו שעשויה להיות הטובה ביותר עד כה.

 

5) שלושה גברים בריז (ABV 12.2%) (FRI & SAT 7:30)

 

Barbonwine Barged Aged Barleywine. טעמים של קרמל ושוקולד, עם גוף מלא ושכבות של מורכבות מחממת. מבושל עם שלושה סוגים של שיפון והתיישן לפחות שנה בחביות בורבון.

 

חברת מבשלת הגג-סיאטל

 

1) בחופשת הגג Ale! (ABV 6.3% / IBU 14)

 

טעם החג יורד בצורה חלקה ביולי כמו בדצמבר. מלא כתום, ג’ינג’ר, קינמון, דבש ואהבה!

 

2) סקוטש, סקוטש, סקוטי סקוטש אייל! (ABV 7.4% / IBU 22)

 

אני אוהב את סקוטש! זהו Ale Scotch מסורתי אך עם טוויסט. הוספנו מאלט קפוא כדי לתת לו טעם סקוטי. עונה אהובה בשנה שעברה – קבל אותה כל עוד אתה יכול !!

 

Silver City Brewery-Bremerton

 

1) ארץ החורף לאגר (ABV 7% / IBU 22)
2) Old Scrooge Christmas Ale (ABV 8.5% / IBU 60)
3) בורבון חבית ישנה סקרוג ‘(ABV 9.6% / IBU 60)
4) סעו על IPA אננס ספיראלי כתום (ABV 8% / IBY 70)

 

סינגל היל Brewing-Yakima

 

1) חורף חורף (ABV 5.8% / IBU 25)
2) IPA של Eastside (ABV 7.0% / IBU 40)

 

הבירה מבשלת-סיאטל

 

1) מינכן בסגנון Helles (ABV 4.8%)

 

נקודת נגד קלילה, מאלט קדימה, טעימה לבירה-או-רמה חורפית.

 

2) היכנס לתוכו IPA (ABV 6.8% / IBU 47)

 

אנו מרגישים קצת קרבה עם חברי הקיווי שלנו בכך שאנחנו אוהבים להסתובב בחוץ, ליהנות ממה שיש לחיים להציע ואז לחלוק בירה עם החברים שלנו. או במילים שלהם, “היכנס לזה!”. אז כדי לחגוג את חברינו ב- NZ ונכנסנו לתוכו, חשלנו בירה מלאה בכשות של NZ. Moteuka בסוף הרתיחה מוסיף רמז של סיד, בעוד נלסון סובין ונקודה של Moutere ב הופ יבש להעמיס את הארומה עם ליצ’י, ענבים לבנים והדרים.

 

3) מחממת חורף מבורבון חבית בגילאים (9% ABV / 30 IBU)

 

We’ve added a twist to this full-bodied winter treat in the English tradition by throwing some into 10-year-old Elijah Craig barrels this year adding depth and complexity. Loaded with rich layers of malt that are first evident in the aromas and follow through on the palate with an extra punch of whiskey warmth at the finish.

 

4) Bourbon Barrel Aged Imperial Stout (ABV 9.5% / IBU 95)

 

This is a big, bold, roasty stout brewed with generous amounts of English crystal malt and roasted barley. Boldly hopped yet balanced with malt sweetness and a full-bodied mouthfeel and then aged in 10-year-old bourbon barrels to smooth out the rough edges and contribute notes of wood, whiskey and vanilla.

 

Sumerian Brewing Co.-Woodinville

 

1) Winter Beer

2) Hysteria Hazy IPA (ABV 5.5% / IBU 45)

 

Mosaic hops give the beer a tropical hop bomb of aromatics, along with its juicy citrus flavor.

 

Terramar Brewing-Bow

 

1) Buddy Brown Maple Smoked Brown Ale (ABV 7.8% / IBU 43)

2) Vidal Saison Siason (ABV 7.6% / IBU 6)

3) Amber Waves of Grain Amber Ale (ABV 4.7% / IBU 31)

4) ABCIPA (ABV 6.6% / IBU 72)

 

Watts Brewing Company-Bothell

 

1) The Leafcutter Kölsch (ABV 5.1%)

 

A crisp, pale beer inspired by the ales of Köln, Germany. We took the precision of this classic German style and adapted it to the American palate with PNW hops, producing a beer of surprising depth and nuance for such a refreshing style.

 

2) Blackjacket Schwarzbier (ABV 4.5%)

 

This take on an old-school German schwarzbier pairs Kolsch yeast with debittered dark malts. Though dark in color, it is still light on the palate, with hints of coffee, oreo cookies, and light citrus.

 

3) Solitary Series: Winter 2019 Baltic Porter (ABV 9%)

 

The Solitary Series is our line of special release strong ales. This winter’s masterpiece is a unique Baltic porter, a style resulting from cross-pollination between the brewing cultures that brought you London porter, Russian imperial stout, and German doppelbock.

 

Whitewall Brewing-Marysville

 

1) Dirt Track Brown Ale (ABV 6.4% / IBU 27)

 

A true showcase of rich malt characteristics, our brown ale starts with aromas of toasted whole wheat bread alongside a roasted-nuttiness. Similar flavors carry through with a complement of earthy and floral English hops. Hop bitterness is restrained but helps balance dark malt flavors.

 

2) Jaywalking Grandma Peppermint Milk Stout (ABV 8.0% / IBU 45)

 

Our third annual collaboration with our friends at Middleton Brewing in Everett. This is an Imperial Milk Stout with Candy canes. We add 1 pound of candy canes per boil to give a hint of mint in the aroma and flavor. This is the hooch Grandma was drinking when she got “run over by a reindeer.”

 

 

Related posts:

A preview peek at Fair Isle Brewing, opening soon in Ballard

Brouwer’s Cafe presents, the 18th Annual Hard Liver Festival, Feb. 29th and March 1st

New brewery opening today in Vancouver: Barlow’s Brewery


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה