מפגש טכנאי אוכל: עתיד הבירה, בפייק ברוינג

מפגש טכנאי אוכל: עתיד הבירה, בפייק ברוינג_5e8da3caa7c55.jpeg
 
 
 
 

 

 

ביום שלישי, ה- 29 בינואר, בין השעות 6:00 – 8:00, פייק ברוינג מארח דיון בפאנל על עתיד הבירה. האירוע ניתן בחינם אך כדי להזמין את המקום לחץ כאן . מידע נוסף להלן, כולל רשימת חברי הפאנל.

 

מפגש טכנאי מזון: עתיד הבירה

 

הוצג על ידי הכף

 

בירה קיימת כמעט 4,000 שנה – אבל איך זה ייראה (או טעם) בעתיד? בעזרת טכנולוגיות חדשות עולות דרכים חדשות לבשל, ​​ללגום, להחדיר ולדון במשקה קלאסי זה.

 

הצטרפו אלינו לחברת Pike Brewing כאשר אנו חוקרים את עתידו של אחד המשקאות החביבים על העולם. הכרטיסים הם בחינם (אך מוגבלים!) והאירוע יכלול חטיפים ובירה פייק אחת חינם. כי מה הכיף לדבר על בירה אם אינך יכול לטעום אותה?

 

חברי הצוות:

 

דרו גילספי, נשיא חברת מבשלת פייק
אנני ג’ונסון, מאסטר בירה במעון בפיקוברו
סקוט ריפלר, סמנכ”ל מדע בטרוקינו
ארין ג’יימס, העורכת הראשית בסיפ צפון-מערב

 

פוסטים קשורים:

בית עמק מבשלת – בית שנתי שלישי התחממות בשבת זו

[ 19459008]

תריסר מבשלות בירה ואוטובוס עם סיפון כפול – חגיגת סנט פטריק ב Ballard

[19459030 ]

התרמה של Poke & Pints ​​ב Hellbent Brewing – שבת, 21 במרץ


[ 19459034]

 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה