מתכון: כנפי עוף דבש פטה מהפאב Watershed

 
 
 
 

 

 

פיצה. זה הדבר הראשון שעולה בראש כשחושבים על Watershed Pub & Kitchen , יעד בירה של נורת'גייט כבר כמעט שש שנים. אבל בגלל השף הראשי היצירתי שלהם, יש הרבה יותר מפיצה בתפריט.

 

pizza

 

כשהבעלים קלסי ובן קורן התכוננו לפתוח את הפאב, הם המשיכו לשמוע את אותו הדבר: "דיברת עם ארטי לאחרונה?" מסתבר שחבר הילדות הוותיק של בן, ארטי, גדל להיות שף. עם תעודת בגרות בבית ספר קולינרי ושנים של בישול במטבחי קייטרינג, ארטורו "ארטי" בלמן חיפש אתגר חדש.

 

Chef Artie Blenman, GM Jess Hartson and Owner Ben Curran
השף ארטי בלנמן, GM ג'סיקה הרטסון והבעלים בן קוראן

מהיר קדימה שש שנים, והשף ארטי בהחלט עומד במשימה זו. בנוסף לפיצה, התפריט של 'סככה' כולל סלטים עונתיים, מקרונים וגבינות, ערבי ארוחת ערב של ספגטי וקציצה, מרקים, מנות ראשונות של שמחה, כריכים בגריל וקינוחים. אפשרויות התפריט העונתיות מסתובבות פעמיים בשנה, באביב ובסתיו. בנוסף לכך, כל חודש מוצגים כמה מבצעים חדשים שיכולים לפעמים לנחות בתפריט הרגיל אם הם מספיק פופולריים.

 

פאב Watershed כולל גם אירועים מיוחדים תכופים המדגישים זיווגי אוכל ובירה. הבא אחריו עולה ביום רביעי, 26 בפברואר , המופע 66 של סדרת ההתכנסות החודשית שלהם. החודש כולל שש בירות מבישול האופניים המעופפות של גרינווד, בשילוב עם פריטי אוכל מיוחדים מחוץ לתפריט, ומיטיבים עם בית למברט. אין צורך בכרטיסים או בהזמנות, למידע נוסף כאן: https://www.facebook.com/events/515402212387286/ .

 

בגלל רקע הקייטרינג שלו, השף ארטי אוהב להגמיש את היצירתיות שלו בתפריטי אירועים, הכוללים ארוחות בירה מיוחדות וארוחות זוגות לסיידר. בפאב יש ביניים זמינים לאירועים מיוחדים פרטיים, והשף ארטי שמח לעבוד עם האורחים בכדי ליצור תפריטי קייטרינג מיוחדים למסיבות שלהם.

 

IMG_5398

 

אם אתה, כמוני, תהיתם איך ה"סככה "מסתדרת עם כל הבנייה הזו של הרכבות הקלות ומשתנה בקניון נורת'גייט, אין צורך לדאוג. בן הרגיע אותנו שהדברים נראים טובים מתמיד, אולי מכיוון שיש פחות אפשרויות לסעודה עכשיו שהקניון נסגר בעיקר בגלל השיפוץ הגדול. נובמבר ודצמבר פשוט היו החודשים הטובים ביותר שלהם אי פעם, מאז שנפתחו לפני יותר משש שנים.

 

פאב Watershed נמצא בכל הגילאים עם גן בירה ואזור בר של 21+.

 

IMG_5426

 

How Watershed Got the כנפיים

 

כנפי עוף הן שעת השמחה והמעדן המסיבות. אוכל אצבעות ממש מעוגן במקום שהוא טעים, הם כלי רכב אמיתי לטעמים מהנים. השף ארטי מעניק בקשות לכנפי עוף מאז המסעדה נפתחה לפני כמעט שש שנים. הוא לא רצה לעשות את אותו כנף בופלו ישנה – כל אחד יכול לשים רד-הוט של פרנק על חתיכת עוף. בנוסף, היה אתגר – למטבח הפאב של ווטרשדש אין הטיגון, וזו שיטת הבישול שבחרת לרוב המתכונים של אגף המסעדות.

 

IMG_5418

 

מיקום אחותו של Watershed, FC Watershed ב- Starfire Sports בטוקווילה, ביצע כמה מההתרוממות הכבדות שנמצאו בבדיקה למתכון זה. הם הצליחו להבין כיצד ניתן לבשל את הכנפיים בתנור במהירות מספקת לשירות במסעדה. למרבה המזל, ארטי והשף ב- FC הם גם חברי ילדות ותיקים, ולכן הוא שמח לחלוק את הטיפים שלו.

 

עם כמה מרכיבים פשוטים להפליא, אתה יכול להכין את הכנפיים האלה בבית. העור מפוצל עד חום טעים מה שנותן לדבש משהו להיצמד אליו. ואז הפטה נצמדת לדבש ומוסיפה ביס מלוח. וסחיטת הלימון חותכת את העושר. אני די בטוח שאלו יהיו המתאבנים הבאים שאנו מביאים למסיבה.

 

IMG_5415

 

 

כנפיים אלו יופיעו בתפריט האביב / קיץ החדש של פאב Watershed החל מיום שישי, 6 במרץ . בוא להשיג אותם!

 

כנף עוף פטה דבש Watershed

 

– 1 קילו כנפי עוף

 

– 2 כפיות מלח כשר

 

– 1/2 כפית שום מגורען

 

– 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

– 2 כפות שמן צמחי

 

– 1/2 כוס דבש (פחות או יותר לפי הטעם)

 

– פטה מפורקת של 2 גרם

 

– טריזי לימון לקישוט

 

בקערת ערבוב גדולה מתבלים כנפיים במלח, שום, פלפל ושמן. מרינדים במקרר למשך שעה לפחות.

 

מחממים תנור לחום של 450 מעלות. מרפדים כנפיים מתובלות על תבנית ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות (זמני התנור משתנים). הטמפרטורה הפנימית של העוף צריכה להגיע ל 165 מעלות.

 

לאחר שייצא מהתנור, העבירו כנפיים חמות לצלחת הגשה ומטפטפים מעליהם את הדבש לציפוי וטעם. מפזרים פטה מעל הכנפיים המצופות בדבש ומגישים עם טריזי לימון.

 

IMG_5411

 

תודה לפאב Watershed על ששיתפתם במתכון ובזמן שלהם.

 

אם יש לך מתכון ממסעדת בירה ממדינת וושינגטון או ממסעדה ממוקדת בירה שתרצה לנסות להכין בבית, יידע אותנו בתגובות או דרך דף הפייסבוק שלנו .

 

פוסטים קשורים:

מתכון: צדפות ספינת קיטור ממבשלת הבירה Elliott Bay

[ 19459008]


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה