מתכון: כריך טורקיה מעושן מביסטרו של איירווייס

 
 
 
 

 

 

'זו העונה של כריכי הודו, אז מה עדיף לחלוק עבור הפרק האחרון של תכונת המתכונים החודשית שלנו מאשר לקח חדש ורענן של פייבוריט ישן? כריך הטורקיה המעושן ב- Airways Brewing Bistro and Garden Garden כולל גליל סיאבאטה מקרינה מקומי, איולי טרגון ביתיים, ואגרולצ'ה חמוציות טארט. (מתכון למטה.)

 

ביסטרו של איירווייז השתנה די דרמטי מאז שנפתח לראשונה, כשהיה מפעל בן 21+ עם מטבח בגודל כיס. הם הוסיפו כעת מסעדה לכל הגילאים, שתולה מאחורי הביסטרו המקורי, עם מטבח מלא. עכשיו בנוסף לבירה, יין וסיידר, תוכלו להזמין קוקטיילים לשריטה עם דגש על משקאות חריפים מזוקקים מקומיים ומיקסרים תוצרת בית.

 

Airways Bistro's all-ages restaurant
המסעדה של איירווייס ביסטרו בכל הגילאים.

בקיץ, מרפסת החצר של גן הבירה היא המקום להיות בו, עם מקומות ישיבה שטופי שמש מוקפים בכשות המגדלות את הגדרות. בעולם החלומות של דיונה, אחת התוספות הבאות לביסטרו של איירווייס תהיה צריף עשן חדש הצמוד לגן הבירה, כך שהמטבח יוכל לעשן את הבשר שלהם באופן קבוע.

 

לפני אירוע ב- ShoWare (עבור רעם הרעם), הקהל נהיה גדול וחסוך עד שהם יוצאים בהמוניהם למשחק. ברוב הפעמים שנכנסנו לארוחת ערב, אנו נהנים לשבת על הבר כדי שנוכל לשוחח עם מקומיים ידידותיים.

 

התפריט בחברת איירווייס נוצר בהשראת הבעלים המשותפים של אלכס ודיון דיטמר למערב אירופה. דיון, המפקח על פיתוח התפריט, מתעסק לעתים קרובות בתפריט כדי להוסיף השפעות מספרד, איטליה, גרמניה ועוד. דיונה אומרת, "אנחנו חושבים שהתפריט שלנו הוא יותר מאשר אוכל בפאבים." לדוגמה, בתפריט השעון של היום מצאנו פלטת צ'וריסו ומנצ'גו ספרדית, לא בדיוק את ארוחת הפאב הטיפוסית שלך.

 

Airways Bistro Menu
מעל: תפריט ביסטרו של איירווייס

הם מתמקדים גם במה טריים ומקומי לעונה. יש היום לחם שטוח דלעת במעדנים – טעם של סתיו. כמה דברים בתפריט לא משתנים. כשנשאלה על פריט התפריט הפופולרי ביותר, דיונה לא פסחה על פעימה – ההמבורגר, ללא ספק. אז כמובן, היינו צריכים לנסות אחד כזה בשבילכם. הוא כולל 8 גרם בשר בקר מבושל למדיום מושלם על לחמנית בריוש מקרינה (מוסיף נופך של מתיקות, אומר דיונה), בצל מקורמל ושני סוגים של צ'דר מיושן. היה לנו את זה עם הצ'יפס שנחתך ביד – עור דליל, פריך לחלוטין עם שמן כמהין, זילוף של פטרוזיליה קצוצה טרייה ומלח ים של מלדון.

 

Airways Bistro's burger on a brioche bun with two kinds of aged cheddar cheese, because one is just not enough.
ההמבורגר של איירווייס ביסטרו על לחמניית בריוש עם שני סוגים של גבינת צ'דר מיושנת, מכיוון שאחד פשוט לא מספיק.

פריט נוסף שתמיד תוכלו למצוא בתפריט כל השנה הוא הכריך המעושן בטורקיה, אחד המועדפים הקבועים שלי בלי קשר לעונה. התאם אותו עם פילסנר לפני טיסת איירווייס בכל עת של השנה, או בחורף נסה את זה עם פורטר המדרכה כאשר הוא זמין.

 

קבל מידע על ביסטרו של איירווייס באתר האינטרנט שלהם , כולל שעות הפעילות שלהם, מיקום ותפריט. תודה לדיונה ולצוות שלה ששיתפו אותנו במתכון שלהם.

 

איירווייז עישנה כריך טורקיה

 

לחמנייה מקרינה סיאבאטה, מפוצלת
איולי טרגון (מתכון למטה)
חמוציות חמוציות (מתכון למטה)
הודו מעושן או רגיל (דרך נהדרת להשתמש בשאריות)
חופן ארוגולה או כל ירק סלט

 

פתח את לחמנייה ciabatta ופיזר צד אחד של מריחת איולי נדיבה. מורחים לצד השני מריחה נדיבה עוד יותר של חמוציות. שכבה על כמה פרוסות הודו לפי הטעם. אם תרצו שהסנדוויץ יחומם כמו בביסטרו, הם ממליצים לצלות אותו עם פנים פתוחות למשך מספר דקות בתנור של 350 מעלות. כשיצא הכריך מהתנור, הלחמנייה הייתה מעט פריכה וההודו השחמה מעט. מוסיפים חופן ארוגולה או ירקות אחרים ומגישים לצד סלט ירוק או צ'יפס בצד.

 

airways-0107

 

טרגון איולי

 

2 חלמונים
1 כפית מים
½ כפית מלח כשר, פלפל לפי הטעם
½ -1 שן שום, לפי הטעם
1 כפית עלי טרגון קצוצים גס
מיץ מחצי לימון (בערך 1 כף)
2/3 כוס שמן קנולה

 

להוסיף חלמון ביצה, מים, מלח ופלפל, שום וטרגון למעבד המזון ולערבב. הוסף מיץ לימון, המשיך לערבב. מוסיפים לאט את השמן וממשיכים לערבב עד שהוא מסמיך.

 

חמוציות אגרודולצ'ה

 

½ בצל צהוב בינוני, קוביות דקיקות
4 גרם. צנוברים
2 כוסות חמוציות מיובשות
1.5 כוסות חומץ בלסמי (או די בכדי לכסות את התערובת בתבנית)
½ כוס סוכר גרגיר
1 כף. שמן זית

 

במחבת שומשום מחממים שמן זית עד שמנצנץ. מוסיפים בצל ומטגנים עד שהם רכים. מוסיפים צנוברים ומבשלים עד קלוי קל, ואז מוסיפים חמוציות מיובשות. נותנים לתערובת לחמם, ואז להוסיף חומץ בלסמי. מחממים לרתיחה ואז מוסיפים סוכר. כאשר מערבבים את הסוכר, הפכו את החום לנמוך והניחו להתבשל עד שהחומץ הבלסמי כמעט מתאדה. שמור בקירור עד חמישה ימים.

 

אגרודולצ'ה היא רוטב מתוק וחמוץ איטלקי מסורתי. המילה באה מ"אגרו ", איטלקית לחמאה, ו"דולצ'ה", איטלקית למתוקה, והיא נוצרת על ידי שילוב של חומץ עם סוכר, דבש או סירופ, ואז הוספת פירות, אגוזים, ירקות, עשבים ותבלינים.

 

Airways Bistro's burger on a brioche bun with two kinds of aged cheddar cheese, because one is just not enough.

 

 

הודעות קשורות:

מתכון: צדפות ספינת קיטור ממבשלת הבירה Elliott Bay

[ 19459008]

מתכון: כנפי עוף דבש מפאב Watershed


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest