עבור רבים, ינואר הגיע הזמן לאיפוס, לגמילה, לטהר מאכילת חג דקדנטית. כאשר ינואר מתקרב לסיום, אנו חולקים מתכון למאדים של אליוט ביי, מתכון פאב ידידותי קטו ופחמימות דל-פחמימות שתוכלו להכין בבית. עם זאת לא אנו טוענים שהוא דל שומן – הוא שוחה בחיוב בחמאת עשב שום, מתכון שנחלוק גם היום.
Elliot Bay Brewery and Pub היה מתקן שכונתי במערב סיאטל במשך למעלה מ 20 שנה. הקהילה השתנתה וגדלה סביבה, כאשר בנייני דירות בני שש קומות החליפו קמעונאות חד קומתית. במבנה השינויים, הבניין ההיסטורי של אליוט ביי משמש כקמעונאית העתיקה ביותר בגוש עם תקרה דו קומתית, קירות לבנים מקוריים ורצפות עץ חריקות להפליא. אחרי כל השנים המשפחות והקבוצות, ועכשיו חדשים, נוהרים ל"הפאב "לארוחת ערב ובירה.
התפריט בפאב עמוס בארוחות טיפוסיות המתבצעות נכון ובעקביות. מערך ההמבורגרים מיוצר עם בקר צבעוני הילס. "מקורו של הבקר הוא כזה שאוכל את ההמבורגרים שלי נדירים", אומר השף הראשי ג'ון פינסון, עובד בן 17-1 / 2 שנים בפאב. הצ'יפס המלווה הוא גם פינוק, פריך מטוגן ומפוזר עשבי תיבול טריים. אנו ממליצים לטבול אותם ב"רוטב הסדק "- איולי צ'יפוטלה ביתי שמביא את החום.
הדגים והצ'יפס של הפאב הם גם אגדיים, עם חלק נדיב של בקלה טרייה חבוטה בירה. אתה יכול גם לטעום את הדגים בטאקו של הבקלה, או לנסות חביב על הפאב, הטאקו האחי הצרובים. המועדפים האחרים בתפריט כוללים כריכים, סלטים, ג'מבאליה ומרק ביתי וצ'ילי יומיומי.
תפריט הזיווג החודשי מדגיש את הזמינות והטעמים העונתיים, כולל זיווגי בירה. תפריט המבצעים כולל צלחת קטנה, מנה ראשונה, כריך, צלחת לילדים וקינוח. אם ספיישל חודשי הופך לחביב על פאב, ייתכן שתראה שהוא בסופו של דבר בתפריט הרגיל בחודשים הקרובים.
Elliot Bay Steamers נמצא בתפריט הפאב הרגיל כל עוד כל אחד יכול לזכור, כולל קילוגרם מלא של צדפות מנילה טריים. "צדפות ושאר רכיכה אחרים אוהבים מים קרים," אומר פיננסון. "אנשים אוהבים לאכול אותם בקיץ, אבל הם במיטבם בחורף." אז עכשיו זה הזמן המושלם לנסות את המתכון הזה. זה דורש צדפות, אבל אתה יכול גם להחליף מולים טריים. הגרסא בפאב מיוצרת עם יין לבן יבש, אבל אנחנו מכניסים כאן את בירת הלונה ווייזן שלהם. אל תהסס להשתמש ביין או בכל Hefeweizen בסגנון אמריקאי. (אנו לא ממליצים על Hefeweizens בסגנון בווארי בגלל האסטרים השמריים).
מתכון חמאת עשבי השום מכיל קילוגרם, שיהיה שימושי כי תרצה להשתמש בזה לכל דבר. פינגגן ממליץ לנסות אותו כרוטב גמר לדגים, עוף או חזיר, או לזרוק אותו עם פסטה או ירקות מאודים. זה עשבוני, גרגרני ובעל גימור חם / מפולפל מעט מפתולי הצ'ילי האדומים.
קישרנו את המתכון הזה עם אובך צפון האטלנטי, שהוא אור בהיר (5.1% ABV) וחיוור פריך. הוא רך ועסיסי מעט, שהתמהמה על הלשון עם השום ועשבי התיבול במתכון הזה. אליוט ביי פילזנר הוא אפשרות נוספת לזיווג. הגימור הפריך שלו פינה את החיך של חמאת שום עשירה, שהפכה לזיווג מרענן. בבית, שקלו להתאים את המנה הזו למשהו כמו בירה חיוורת לא-מדושנת, אייל בלונדיני או כל בירה בעלת גוף קליל יותר שלא תצליח להתגבר על הטבע העשבוני של המנה אלא תחתוך את העושר.
תודה לשף פינסון ולמבשלת הפאב ואליוט ביי על ששיתפת אותנו את המתכונים האלה.
קיטור אליוט ביי
חמאת עשב שום של 2 גרם
1 סלרי גבעולי ג'וליאן
¼ Julienne בצל סגול
צדפות מנילה טריות של חצי קילו
1 ג לונה ווייזן (Hefeweizen בסגנון אמריקאי, או יין לבן תת-יבש)
לימון 1
¼ פטרוזיליה קצוצה
נוהל: לטגן בצל וסלרי בקצרה בחמאת עשב שום. מוסיפים צדפות, מערבבים לציפוי עם חמאה, מוסיפים בירה ואדים מכוסים למשך דקה. תן מערבבים היטב את הצדפות, החלף את המכסה ואפשר לאדים למשך דקה יותר או עד שכולם פתוחים. סוחטים את המיץ מהלימון לסיר בעזרת האצבעות כדי לתפוס את הזרעים. אתה יכול גם להשתמש במסננת קטנה אם ברצונך לשמור על נקיון הידיים. הופכים לקערת ההגשה, מקשטים w / פטרוזיליה ופרידי לימון נוספים, מגישים עם בצק חמוץ קלוי.
חמאת עשב שום
1 ז 'שמן זית
1/3 שום שום קצוץ
1/3 בצלי שאלוט קצוצים
1 כפית מלח כשר
2 כפות פתיתי צ'ילי אדומים מיובשים
3 כפות אורגנו מיובש
חמישה קילו חמאה לא מלוחה, שהתרככו לטמפרטורת החדר
נוהל: חותכים את החמאה ל -4 חלקים שווים. מניחים בתבנית או בקערה שאינם מגיבים לחום. מחממים מחבת מטהרת בינונית עד לייבוש חם מאוד. מוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את השום, שאלוט ומלח. בוחשים ללא הפסקה כדי להישרף כשתי דקות עד שהשום וה שאלוט רק מתחילים להבהיל מאוד (אל תיתנו להם להישרף). מורידים מהאש, מערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום, נותנים להתקרר כ- 30 שניות ומוסיפים את האורגנו. שופכים את התערובת על החמאה, מערבבים היטב, מקררים עד שהם מוצקים, מוציאים מהתבנית וחותכים ל -8 חלקים.
פוסטים קשורים:
[19459008 ]