מטבח צפון-מערבי, קוקטיילים ברמה עולמית, רשימת יין מוגבהת, בירות טעימות ואחת המראות הטובות ביותר בסיאטל מחכות לכם ביעד חדש זה בחוף אלקי
[19459010 ]
כמו כל כך הרבה חלקים מסיאטל, שכונת חוף אלקי משתנה. ברשימת העסקים לאורך שדרת אלקי היו בעבר מעט יותר מאשר בקתות להשכרת אופניים, צריפים וחטיפי ספורט מעולים, אך במהלך השנים האחרונות התפשט אוויר של תחכום על הגאות, והביא אפשרויות אוכל ושתיה יוקרתיות לחוף הים. . הדוגמה האחרונה, חדר השקט, נפתח לאחרונה בשדרת Alki 2820. SW. (בתמונה למעלה: עוזרו של GM דרק דלוס סנטוס והמנכ"ל קורט נימאייר.)
החלל מדהים, ממש מעבר לרחוב מהחוף, עם דלתות זכוכית מורכבות הנפתחות למושבים בפטיו. קל לדמיין כאן מפגשי שתיית יום ארוכים – לוגמים קוקטיילים, בירות מניקות, מנדנדים על סרטנים, אנשים צופים ונהנים מהנוף המדהים. בפנים, תחכום ואלגנטיות נוחה מטפטפים מהקירות, עם בר ענק בצד שמאל וקמינים ארוכים ומוארים בחגיגיות המובנים בתוך הקיר הימני. בחלק האחורי של החדר, אזור ביצועים שיארח באופן קבוע מוזיקה חיה.
ראשית, האוכל בחדר הפסיפיק הוא המחיר הטוב ביותר בצפון מערב, תוך התמקדות במרכיבים מקומיים אחראיים ככל האפשר. סלמון הגרביים המוגש על מצע של ריזוטו למות, הוא נשגב – ריזוטו עשיר וקרמי עם טעם עמוק מספיק כדי לעמוד בזריזותו של הסלמון. שרימפס הקוקוס, שהוא לעתים קרובות מדי מנה להקפאה לטיגון במסעדות פחותות, קופצים מהצלחת ולתוך הפה שלך – סרטני ג'מבו חבושים בבלילת קוקוס טמפורה ביתית, מטוגנים קלות ומוגשים עם רוטב צ'ילי מתוק וטנגי, סלסה אננס הדרים.
כן, האוכל מדהים ואי אפשר לנצח את המיקום, אבל בואו נדבר על הסיפורים.
לחובב הבירה, תוכלו למצוא כמה מועדפים מקומיים על הברז, כמו ראובן'ס ברוזס פילזנר, סטרייט שיבולת שועל Dark of Fremont Brewing, ולפחות כמה IPAs. כשהייתי שם, ג'ורג'טאון מתבשלים וביאלים מפרידי בייל ייצגו את קטגוריית ה- IPA. מכיוון שמדובר בבר חוף, אל תתחננו להם שיש להם כמה אפשרויות טיוטה פחות הרפתקניות עבור שתייני הבירה המיינסטרים, כמו ריינייה וסטלה.
רשימת היין מקפיצת עיניים. שמות כמו הייטאוור, פרג'רון, תמרק והקירות מעטרים את התפריט. רבים מאלו, ואחרים, זמינים ליד הכוס וגם לבקבוק. נהנתי מכוס קדארטה SBS (תערובת סובב בלאן / סמילון) עם סרטני הקוקוס שלי וזה היה זיווג חלק.
באשר לקוקטיילים, אל תצפו במחסור ביצירתיות. דן סטיבנס, מנהל הבר, אוהב להתבטא באמצעות אלכוהול. התשוקה שלו ברורה. אני אוהבת את עצמי וויסקי, אז הזמנתי לעצמי נמל סיאטל, שמורכב מבורבון, נמל מכוסה, ביטר אגוזי מלך שחור, ביטר אנגוסטורה, סוכר, דובדבן וקליפות תפוז. מעין גרסה חדשה בסיאטל של מיושן.
דגמתי גם כמה קוקטיילים נוספים, כולל גימלט הדומדמניות, העשוי ג'ין, דומדמניות מוזהבות, סיד וסוכר. המיקסולוג היה נחמד מספיק כדי לספק כמה דומדמניות בצד, וזה היה נחמד כי מעולם לא ניסיתי מעולם דובדבנים.
המרגריטה המסתובבת, שנועדה להציג את כל הטריות לעונה, נוצרה עם פטל טרי. הניחוח של פירות יער טריים היה מדהים, והטעם היה תוסס וסופר עסיסי, הסווה בחוכמה ובסכנה את הטקילה.
קוקטיילים אחרים בתפריט באותו הלילה כללו סוכריות ארם (וודקה, משקאות חריכיים ג'ינג'ר, אפרול, לימון ואגבה), משוט אבוד (רום, ליים, משקה בננה, אננס, וטיקי טיקי), ומיזקל פיז (מזקל, חריף ורדים, סירופ היביסקוס, לימון ולבן ביצה). ויש עוד.
בין אם אתם מחפשים קוקטייל בהשראה, קצת וינו, בירה טעימה, או איזו רוצח בסגנון צפון-מערבי, חדר השקט Pacific כיסה. כמו הסירות המוגשות בבר, מושבי הפטיו בחזית יהיו נחשק מאוד כל הקיץ, בוודאות.
פוסטים קשורים:
[ 19459041]