זה עניין גדול. כלומר, עניין גדול באמת. רק להרוויח מועמדות זה כבוד הומוני. סטיב לוק, המאסטרו מאחורי סיאטל Cloudburst Brewing , היה בדיוק מועמד לפרס פרס ג'יימס בירד , אחד מהפרסים הקולינריים היוקרתיים ביותר בעולם. קרן ג'יימס בירד הינה ארגון לאומנויות קולינריה לא-למטרות רווח בעיר ניו יורק, והפרסים שהיא מחלקת זוכים לכבוד רב בכל ענף המזון והמשקאות.
המועמדות לפרס קרן ג'יימס בירד מגיעה בקטגוריית היין המצטיין, רוחות, או מפיק בירה. מבין 20 המועמדים האחרים בקטגוריה, מבשלת Cloudburst של לוק היא אחת מארבע מבשלות הבירה שקיבלו את הנהון. זוהי קבוצת עילית שכוללת את כמות הג'פרי ומייקל סטופינגס מבשלת ג'סטר קינג באוסטין, טקסס. (גם מבשלת מבשלת לשם הייתה מועמדת.)
זהו סבב הגמר, כשחצי הגמר התכווצו עוד יותר ב -25 במרץ. למידע נוסף על פרסי קרן ג'יימס בירד, ורשימה מלאה של מועמדים, בקר באתר .
"אנו מתכבדים להפליא ונשאבים להיות ברשימה זו", נאמר הבוקר בהצהרת Cloudburst Brewing בפייסבוק. "לחלוט ולנהל מבשלת בירה קטנה זה ספורט קבוצתי – והמועמד הזה מיועד לסגל הזעיר, אך עם זאת, העמל והקשיח שלנו. בכל עת שארגון מוערך כמו קרן ג'יימס בירד מכיר במבשלות בירה עצמאיות קטנות וממוקדות מקומית הוא ניצחון לכולנו. "