סינגל היל Brewing משחררת את סדרת Treeline שלה ב- 29 בפברואר

 
 
 
 

 

 

בשבת, 29 בפברואר, מבשלות מבשלות בירה ברחבי המדינה חוגגות בית הבירה הפתוח של וושינגטון , חגיגה מדינתית של בירה ובירה. ביקמה, ב- Single Hill Brewing , החגיגה כוללת את שחרור סדרת Treeline שלה. הם יציעו גם סיורי מבשלות בירה עם מקימי החברה וזה מוזכר להלן, אבל בואו נדבר על הבירה.

 

שחרורו של סדרת Treeline מסמן את המיזם הראשון של המבשלה לעולם הבירות המיושנות בחביות התוססות בר, שנוצרו עם ברכות הפירות המקומיים. הם יקישו על כמות מוגבלת של הבירות באירוע, כשכל שלושת הבירות זמינות לרכישה בבקבוקים.

 

הנה המידע היישר מ- Single Hill Brewing:

 

אנו שמחים מאוד להכריז על השחרור הראשון של סדרת Treeline שלנו עם בקבוקי גיליון חבית בשבת, 29 בפברואר. היה הראשון לקחת את הבקבוקים הביתה! תהיה כמות מוגבלת של שלושת הבירות על הברז (זמינה בטיסות ושפכה של 10 oz עד שהיא נעלמת).

 

סיורי BREWHOUSE

 

חקור את מבשלת הבירה עם סיורי בירה מבשלים עם המייסדים בשעה 13:00, 14:00 ו 15:00.

 

אורחים מיוחדים

 

כדי להזדווג עם הבירה, פרדס ג'ונסון יהיה באתר עם פאי ליד הפרוסה (דובדבן, תפוח, טרי משולש) עם צד אופציונלי של גלידה … מממ!

 

אודות הבירה

 

Treeline היא המסע הראשון שלנו לבירה בבקבוקים ובגילאי חבית שהכנו בזהירות בשנה האחרונה. בירות משולבות מיועדות להפגיש אלמנטים של יין, בירה ומשקאות חריפים ליצירת בירות מרהיבות שחוצות גבולות. הם חוגגים שיתוף פעולה ושפע עמק יקמה על ידי הרמת בירות מצטיינות דרך חביות עץ אלון, שיטות ייננים, פירות מקומיים טריים, משקאות חריפים ותסיסות בר. מהדפסי האתחול של האיכר בעפר ובחופות הפרדס הארומטי, לחביות עם היסטוריה, לכל בקבוק יש סיפור לספר.

 

אפריל גילברט

 

עץ: מרלו חביות, מרתפי גילברט (יקימה, וושינגטון).
פירות: רובדה משמשים, פרדסי גילברט (יקימה, וושינגטון).
הזדקנו לאל הזהב הבלגי המיוחד הזה במשך 7 חודשים בחביות מרלו שהתרוקנו. ואז, בעיצומה של העונה, עיבדנו משמשים שנקטפו ידנית טרי ותוססנו אותם עם הבירה. ייחודי להפליא, בירה זו חולקת אלמנטים של יין אלוני ועוגת משמש טרייה.
ג'ונסון דובדבן

 

עץ: חביות קברנה סוביניון, ג'יי.בי נויפלד (יקימה, וושינגטון).
פירות: מונטמורנסי ובינג דובדבנים, מטעי ג'ונסון (יקימה, וושינגטון).
הזדקנו לאל הזהב הבלגי המיוחד הזה במשך 7 חודשים בחביות קברנה סוביניון שהתרוקנו. ואז, בעיצומה של העונה, עיבדנו ידנית של טארט ודובדבנים כהים ומתוקים ותססנו אותם עם הבירה. הוא לא חמוץ ומשתף בו אלמנטים של יין אלוני ופאי דובדבנים טריים.

 

STAR TIME

 

WOOD: חביות עץ אלון צרפתי משומשות.
פירות: אפרסקים של סוכר טיים ושזילי כוכב דבש, פרדסי ג'ונסון (יקימה, וושינגטון).
סטאר טיים התחיל את החיים עם היצ'ינג, הקומקום הפירותי והטארט שלנו התסוס עם תרבות הבצק החמצמץ שנטל Yakima שלנו. ישנו אותו בחביות עץ אלון במשך חודשים לפני שנמזג ומתייחס עם שזיפים זהובים טריים ואפרסקים בשלים נוטפים מיץ. זה קצת או קיץ נתפס בבקבוק.

 

 

פוסטים קשורים:

פרויקט שיתוף הפעולה במעטפת מזל מעטפות ישוחרר ביפן

[ 19459008]

להלן עובדת אגודת הבריירים של WA באולימפיה וכיצד אתה יכול לעזור

[19459030 ]

נו-לי ברוהאוס מתקין מחווה לתערוכה של ספוקיין '74


[ 19459034]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest