השנתי ה -14 פסטיבל באר החורף מתקיים ביום שישי, 30 בנובמבר ושבת, 1 בדצמבר, בהאנגר 30 בפארק מגנוסון בשכונת פוינט סנד בסיאטל. האירוע הזה יימכר. אל תתמהמה, קבל כרטיסים היום . האירוע מיטיב עם גילדת ברוארס בוושינגטון, ארגון ללא מטרות רווח הפועל לתמוך, לאחד ולהגן על מבשלות מלאכה בוושינגטון באמצעות סנגור חקיקה, חינוך ובניית קהילות מבשלות.
באירוע מוצגות 53 מבשלות בירה מרחבי וושינגטון ושופכות 170 בירות עונתיות בחורף. עיין ברשימה שלהלן והנה את היצירתיות של המבשלים המקומיים שלנו. בירות מיושנות בחביות, בירות קפה, בירות שוקולד, סיסונים פירותיים, פורטות מנטה, גרעיני זנגוויל, וכל מיני בירות אחרות שהושרו בקרנית שפע וירטואלית. לצד אלה, המון דברים כמו pilsners ו IPAs רק כדי לשמור על דברים כנים.
פרטים על פסטיבל באר חורף 2018
תאריכים:
יום שישי, 30 בנובמבר
17:30 עד 21:30
שבת, 1 בדצמבר
מושב ראשון: הצהריים -16: 00
מושב שני: 17:30 – 19:30
מיקום:
האנגר 30
פארק וורן ג. מגנוסון
דרך 7400 Sand Point NE
סיאטל, WA 98115
הודאה
כרטיסים מקדימים זמינים כעת ב- washingtonbrewersguild.org
35 $ מקדמה / 40 $ בדלת. אירוע זה אזל בחמש השנים האחרונות אז קנו עכשיו!
הכניסה כוללת כוס טעימה ושמונה טעמים של בירה 5Z.
אסימונים נוספים זמינים עבור $ 2 כל אחד.
הכניסה המיועדת לנהג היא 5 $ וזמינה בדלת בלבד.
זהו אירוע בן 21+ בלבד.
רשימת באר:
192 Brewing-Kenmore
1) אגוז החזה החיצוני של בליצן (ABV 6% / IBU 27)
חורף אייל חום מתובל.
2) סנטה סטאוט (ABV 5.5% / IBU 25)
Peppermint Stout
3) שטיקי בלונדינית שטרונג (ABV 11% / IBU 22)
Ale Strong
מבשלת אנאקורטס-אנאקורטס
1) נואל וינטר אייל (ABV 7.0% / IBU 45)
נלהב כדי לחגוג את תקופת החגים, מחמם חורפי זה משתמש במלטים מיוחדים ארומטיים שונים ובעל אופי הופ בולט מזנים נובל אמריקאים עדינים.
2) קאסק נואל
3) כביש להלס (ABV 4.8% / IBU 18)
Helles Lager שלנו הוא מחווה לכביש מפלי הצפון העובר באנקורטס. בירה מרעננת ושתייה מאוד ומאוזנת היטב, מבשלת בסגנון גרמני מסורתי. גרגיריות גרגירית קלילה המסופקת על ידי מלטי פרימיום דו-שורתיים וינה נתמכת על ידי מרירות מאופקת של כשות וונגארד ופרל.
4) Hazy On You (ABV 5.6% / IBU 45)
ה- IPA הערמומי שלנו מספק את האופי אשכוליות ותפוז של כשות אמארילו וסימקו עם רמת מרירות נמוכה לטעם עסיסי ולחוש הפה. וינה ושני מלטים בשורה יוצרים פרופיל מאלט קל המאפשר לזרוח הופ להאיר בעוד חיטה ושיבולת שועל פתית מביאים את האובך. בוא נלך אובך, מעורפל עליך!
5) קטר אימפריאלי לנשימה של קטר (ABV 8.5% / IBU 45)
כמויות נדיבות של מלחי שעורה, שחור ושוקולד קלויים מספקים טעם עז, צבע וארומה. זה מזהה בירה כהה, חזק ומלא בגוסטו!
Aslan Brewing – Bellingham
1) חורף החורף (ABV 7.8%)
כל שנה אנחנו מכינים את הבירה הזו וכל שנה אנחנו עושים את זה קצת אחרת. זה מסמל את הפיכת העונה, מהסתיו ועד תחילת החורף. התבשלו לעוצמה גבוהה יותר כדי ליצור בירה מחממת ומחממת כדי לעזור במזג האוויר הקר. הוא מבושל עם מגוון צבעי מלחים ומינון כבד של מינכן, ואז יבש עם קינוק. אייל גוון ענבר חזק וענברי מבטא אופי הופ מאוזן היטב, מאלט עשיר וחוש פה צמיג באופן מספק.
2) מנדרינה קווין (ABV 6.8%)
IPA בהיר ולא מסונן שנעשה עם הכשות של מנדרינה בוואריה
3) דוג'ו פטל (ABV 6.2%) (FRI Evening Only)
אייל בסגנון עיזון שהתיישן על פטל בארונות אלון צרפתי
4) פילס החוף (ABV 4.8%) (מושב אחר הצהריים של SAT בלבד)
פילסנר בסגנון גרמני התבשל בצורה דומה לפילזנר בסגנון צפון גרמני, אנו כינינו את הבירה החוף פילס (Nils Pilsner) כהנהון לאזור החוף הגרמני בו קיימות דוגמאות בולטות. אין להתבלבל עם פילזנר בוואריה, בסגנון זה יש מרירות ובטחון הדרים יותר. אמנם לא גרמני, אך אנו מעדיפים את הטעם של כשות של סאז צ'כיות, ששימשו בקצב של 1 קילוגרם לחבית ליצירת הטעם של ההופי. הלאגר הזה נחלש לחלוטין, מרושל עם גימור מינרלי מרענן.
5) אפר בסתיו (ABV 12.8%) (מושב ערב SAT בלבד)
Stout Export London. ההשראה ליצירה זו נובעת מהסטוצים האימפריאליים המקוריים שיוצאו מלונדון. מה שרצינו היה לחקות את תהליך הזדקנות החביות שעברו הבירות הללו במסעות האוקיאניות שלהם. לאחר השלמת התסיסה בפלדת אל חלד, הושלמה הבירה לוויסקי שיפון לשימוש שני וחביות יין אדום טריים. הארונות האלה נבחרו כדי לתת לנו צפחה נקייה. לאחר מכן התווסף Brettanonmyces Claussenii והבירה הובאה למנוחה במשך 10 חודשים. ברט C ידוע בכך שהוא מתון, ככל שמגיע לברט. זה היה גם הזן הראשון של ברט שהיה מבודד, באופן ייחודי מספיק, באייל מאנגליה. אז תוספתו הייתה מכרעת מאוד בפרשנות ההיסטורית של בירה זו. אופיו היבש של העצם חושף את כל הטעמים היפים שנמצאים בבירה זו. מולסה רצועה שחורה, דובדבנים מיובשים, שוקולד מריר, אלון בהיר, כולם חתוכים זה בזה על ידי מינרליות קשה. זה החל את מיזוג הבקבוקים עם השמרים המקומיים שלו ב -2 בנובמבר 2017. פוטנציאל ההזדקנות של בירה זו הוא פנומנלי.
Bale Breaker Brewing – Yakima
1) IPA חורף גבוה במחנה גבוה (7.3% ב- ABV)
על שם בית הסקי מעל אתר הסקי White Pass המקומי שלנו, מחנה High לוקח את Bale Breaker's
חתימת סגנון הופ-קדימה לצד אפל יותר עם תוספת של שוקולד. ה- IPA מיובש עם יבש עם HBC 522 ו- Mosaic ™, מתפרץ בארומה של אורן ואשכולית. מושלם לחגיגת העונה, זה רמות הכביסה האש של 7.3% מבית ABV בטוח שיחמם מבפנים ומבחוץ.
2) סטאוט ארוחת בוקר Dormancy (ABV 6.8% / IBU 50)
בתחילה מבושל כבירה כבדה וחשוכה כדי להעביר אותנו בחודשי מזג האוויר הקרים שבהם הכשות שכבו רדומות. עם זאת, זוהי כעת הבירה הכהה היחידה שעושה את דרכה להרכב כל השנה שלנו. אנו קוראים לזה סטאוט ארוחת בוקר מכיוון שאנו משתמשים בדגנים מסוימים – כמו שיבולת שועל מעורפלת, מאלט ניצחון ושוקולד מאלט – שמחקים טעמי ארוחת בוקר. כמו כן, אנו מתנים את הבירה הזו למשך שלושה ימים על תערובת אספרסו קוסטה-ריקאנית בשדרת לינקולן המקומית בקצב של 1 קילוגרם לחבית. ישנן רמות זניחות של קפאין בבירה זו – יש .11 כוסות קפה / ליטר, או 10 דורמנסי = 1 כוס קפה. הערות טעימה: ניחוח מוגבר ועוצמת טעם. מאלט דומיננטי בשני עם ארומות וטעמים שוקולד קלויים, קפה ושוקולד. טעם וניחוחות משניים עשויים לכלול פירות יבשים, טופי, מולסה, צימוק, וניל ועשן. מתיקות מאוזנת וגוף בינוני-מלא עם מרירות בינונית. קצת עפיצות מותר.
3) ג'יימסון אוספיגר אוספיף אדום שיפון אדום (ABV 8.8% / IBU 55)
לאחר יציאת ה- IPA המיושנת בחבית בינואר 2018, שיתוף הפעולה הראשון שלנו עם ג'יימסון, הם שלחו לנו חביות ויסקי איריות כל הדרך ממידלטון להסתובב איתן. הניסוי הבא שלנו: שיפון אדום בצבע שקיעת אש של יאקמה. ישן בחביות ג'יימסון במשך חודש. הערות טעימות: קרם ברום הופי. וניל, הדרים, אורנים, תבלינים, אגוזי לוז, ליקוריץ.
הבית הציבורי של Beardslee-Bothell
1) ג'אגר פפרמינט פורטר (ABV 7.4% / IBU 34)
פורטר הרובוסט הזה הוא כהה וצבעוני עם תמציות שוקולד ופרספרנט. שמו של ג'ק יגר: זוכה זוכה מכירות פומביות של חולים בית חולים – היה ברובר במוזיאון בארדסלי 2018.
2) ג'רי IPA (ABV 7.7% / IBU 80)
ג'רי האפאה הוא תקווה, חוכמה, על פני הודו העליונה העליונה, שהיא בשלה עם פרח וארומה. קולומבוס, סיטרה, דנאלי, SIMCOE והמון חנות אמארילו המשמשות להופעה יבשה. נוכחות מלוחה מתוקה קלילה. תומך בסמל זה של AOPPY ALE. דיבורם של המלים, ג'רי נקרא אחרי ארקנסאס בסגנון 922 ליטר לוגו מהכביש השיר (HO) – מאת פישיש.
3) בותל בלוט ברוט (ABV 7.8% / IBU 22)
מבשל בשיתוף פעולה עם אריק יורגנסן ראש בירה במבשלת צפון פורק, פיצריה ומקדש באר בבירה דמינג וושינגטון. הברוט שלנו בעל גוף קליל ופריך במיוחד; אייל חיוור בסגנון בלגי שהותסס למצב יבש במיוחד או ברוט בתוספת אנזימים של עמילו. נותר מעט מאוד סוכר שיורי שכן רובו הומר לאתנול. זוהי שמפיין הבירות של בירדסלי.
Bent Bine Brewery-Belfair
1) דופל-בוק של סגן Dawg (ABV 8.2% / IBU 16)
בירה זו הוקדשה לקרן שוטרי המשטרה הנופלים במדינת וושינגטון. דופלוק זה נוצר עם זרעי פילנסנר גרמניים, ונבחר מלטים קלויים וקריסטלים כדי ליצור טעם שיספק את חובב הדופלבוק המבחן כמו גם את חובב הבירה ההרפתקני שמחפש משהו קצת מחוץ לנורמה. ההכנסות מבירה זו יועילו לטובת קרן שוטרי המשטרה הנופלים במדינת וושינגטון.
2) IPA של Sunset Sunset (ABV 7.2% / IBU 69)
ארומה של הדר בהריכת הפה משקה, זהו IPA של הייזי עסיסי. התוספת הבינונית עד המאוחרת של הכשות נמנעת מרוב ההשפעה ה"מרירה "של חומצות האלפא הכלולות בכשות, אך לא את כלן. בהשתתפות אמארילו, הלרטאואר והופ פסיפס. טוב בלילה קריר כמו ביום קיץ.
3) פורטר חזק אמריקאי ניכר (ABV 8% / IBU 36) פורטר אמריקאי כהה ועשיר מאוד. מיוצר עם גביש, פטנט שחור ומלט שוקולד. מאוזן עם כישוף מוזהב ופטל ליצירת פורטר שיחמם אתכם בחורף ויספק את רצונכם לעוד השנה. הכי נהנה מדורת השבט. זוכה פרסי באר וושינגטון 2018 בקטגוריית "פורטר חזק".
Black Raven Brewing-Redmond
1) Festivus החדיר חזקה מחיוור עלי (ABV 7.2%)
פסטיבוס הוא אייל חג נחושת קל לשתייה ומבריק עם שכבות הדרים ותבלינים.
2) סבא רייבן אימפריאל סטאוט (ABV 9.5%)
אייל שחור שחזק זה מלא בתווי קרמל כהים עשירים, שוקולד לא ממותק ורמזים לארומות וטעמים של קפה.
3) Splinters Bourbon Barrel Aged Scotch (ABV 10.8%)
Splinters הוא הגרסה המיושנת של חבית בורבון לסקוטש אייל החזון השני שלנו. מיושן במשך חודשים ארוכים בחביות בורבון שונות, ספלינטר מרים את הטוב ביותר בחבית לקבלת מורכבות טעם נוספת.
4) פוסום קלאוס בורבון פקאן פורטר (ABV 10.7%)
סוחר חום חזק זה מיושן חודשים ארוכים בחביות בורבון. לאחר מכן אנו מוסיפים בירה פקאן של מיסיסיפי טרי קלוי לתקופת הזדקנות נוספת יחד עם קצת קינמון.
בורק-גילמן מבשלת-סיאטל
1) חבית בגיל העמידה הבלגית כהה (ABV 10% / IBU 10)
2) חבית בגילאי ספייס סייז (ABV 5% / IBU 15)
3) חבית זקן אפרסק (ABV 5% / IBU 15)
Cash Brewing-Silverdale
1) Huckuss Carcass Winter Winter (ABV 9.5% / IBU 15)
אייל חורפי זה מעניק טעם מאלט קרמל, מאוזן עם כשות סאז וקאסקדה. בעזרת סירופ מייפל ותפוזים טריים כדי להעניק להרכב טעים בצורה מסוכנת זה טעם העצבנות. קדימה, הוקוס פגר את דרככם אל הבירה הטעימה הזו.
2) סיור שלג פורטר (ABV 6.3% / IBU 39)
פורטר דקדנטי זה נפתח בניחוח וטעם אוכמניות תוך כדי סיום בנגיעה רכה ומתמשכת של שוקולד. רמז לווניל מחזיק את הכל יחד כדי ליצור את האיזון המאושר לחלוטין!
3) IPA כפול ספין מוביל (ABV 9.1% / IBU 90)
Topspin IPA כפול מאזן טעם מאלט עשיר עם פסיפס, אמארילו וכף אשד, ומספק תווים של פירות טרופיים, פרחים ואשכוליות. לא תמצאו כאן שום נגיסה באלכוהול, רק IPA זוגי חלק ושתה.
Chainline Brewing-Kirkland
1) Double Cerne
צ'רנה הצ'כית המבושלת באופן מסורתי היא נדירות וקשה למצוא בעולם הבירה בצפון אמריקה, אז לקחנו את זה צעד אחד קדימה והפכנו את זה לכפול! לאגר שחור זה בעל ניחוחות של סיגר, עור וקקאו, אך מסיים בכמויות אדירות של שוקולד מריר וקפה קל על החיך.
2) פולאריס פילסנר
Polaris הוא טעם טרי מהתקן הישן, והוא פילסנר בסגנון בוהמי מסורתי. הכשות של סאז ופולאריס מספקות טעמים ייחודיים דמויי נענע, תוך שמירה על שושלת הנובל שלהם. מלטים ושמרים בוהמיים מספקים את הגוף אליו הייתם מצפים מהפילסנר בסגנון זה, תוך שהוא מסיים מעט מתוק יותר ממקבילו הטוטוני.
Cloudburst Brewing-Seattle
1) בחירת ברואררים
2) TBA
חברת מבשלת האיזון-סיאטל
1) שולחן סופרנובה – IPA קיסרי (ABV 8% / IBU 90)
עונת חורף.
2) קסטקה רוסית קיסרית סטאוט (ABV 8.9% / IBU 65)
3) IPA אמריקאית מרובת מונים (ABV 7.2% / IBU 66)
עונתיות.
4) זאב רעה גדולה זאב גדול כהה אייל חזק (ABV 10.3% / IBU 68) (FRI בלבד)
אייל יום השנה השני עם דובדבני קפה מיובשים (aka cascara) המיושנים בחביות עץ אלון למשך 12 חודשים. אצווה יחידה.
5) סיכון טיסה – אמריקן יין שעורה אמריקאי (ABV 11% / IBU 90) (SAT בלבד)
א 'יום השנה ה -3. אצווה יחידה.
מבשלת כור היתוך-אוורט
1) מבשלת מבשלות הבירה
2) TBA
מלאכת קשר יהלומים מבשלת-מוקלטו
1) בחירת ברואררים
2) TBA
Dick's Brewing-Centralia
1) כפול יהלומי חורף כפול (ABV 7.5% / IBU 65)
Double Diamond Winter Winter Ale של דיק משלב מאלט מינכן עשיר, מאלט מתוק בקרמל וחיטה לבנה מותכת, עם נגיעה של שעורה שחורה צלויה במיוחד כדי להעניק מורכבות לאייל זה. אם אתה אוהב את הזכוכית שלך עם מרירות מאוזנת וסיומת יפה, נסה את הבירה הזו בכדי שתחמם אותך בחמימות בלילה קר
2) לבה רוק פורטר (ABV 6.2% / IBU 25)
פורטה של לבה רוק של דיק היא בירה כהה ועשירה עם שפע של טעמים עמוקים, מלוחים. הפורטר חום כהה, כמעט שחור בצבעו, עם הרבה גוף ושתייה חלקה.
דרו ברו-סנוקאלמי מעבר
1) סיירת ברו סקי (ABV 4.8% / IBU 26)
לאגר כהה בסגנון גרמני
2) סטייק אלט (ABV 6.8% / IBU 64)
אייל כהה בסגנון גרמני
3) קולש (IBU 4.8% / IBU 28)
סגנון אייל גרמני
4) ראוכביאר (ABV 5.8% / IBU 27)
בירה מעושנת
אליוט ביי ברוינג-בוריין
1) צ'אי-הופד נואל אייל (ABV 7.9%)
מבוסס על מתכון של דונקל ווייזן בוק. משופע בתבליני צ'אי כדי לשפר את העודדות לחג. תה שחור, קינמון, זנגביל, הל, ציפורן, פלפל
2) אייל חורף לחש כפול יבש עם חזה (ABV 6.9%)
חלק Brown Ale + חלק IPA = בירה פלאית חורפית. יבש פעם אחת במיכל אחסון ורווח בתוך החבית. Citra + Simcoe
3) סמדורור (ABV 5.1%)
עלי השוקולד בהשראת Smore. מתוק ושלה בגימור ביסקוויט אגוזי. ליטר קינוח מושלם
4) בורבון נואל הולדי אלע ביום שישי 5-9
דונקל ווייזן בוק התיישן בגן השמים בורבון חבית. וניל, ויסקי, שוקולד חלב, קרמל
5) הדגמת ג'ין (SAT אחר הצהריים בלבד)
Pale Ale הקיסרי התיישן במתחושת נחושת ג'ין חבית. הדרים, ערער, אניס, פנולים חריפים, אלון
6) משחק מילים גדול (ערב שבת בלבד)
ראש פלנדריה החמוצה האדומה עלה תוססת באוק. דובדבן / יין אדום / וניל / אלון
איור המיתוג Brewing-Shoreline
1) IPA חם יותר לחורף (ABV 6.5%)
בירה זו מתחילה בבסיס עשיר ומלוח ואז מוחזרת בכבדות עם כשות המאה, צ'ינוק וסטרלינג, ושומרת על איזון ומספקת הערות של הדר ואורן. IPA מאלט קדימה כדי לשמור על חום במהלך החורף.
2) Woodrow 2018 w / Raspberries Imperial Milk Stout Cask Conditioned (ABV 7.7%)
אימפריאל קיסרי גדול, כהה, צנום ושריר, מנוסה על ידי לקטוז, ואז הונחו טנקי פטל שהוסיפו ישירות לפח. אף פטל ענק מפנה את מקומו לאיזון נהדר של טעמים מתוקים וטרטים של קפה, שוקולד מריר ופטל.
3) אהבה היא אייל סקוטי סקוטי ווי (ABV 8.8%)
סקוטש אייל קלאסי עם טעמים עשירים, מלוחים; לעולם לא תדע שזה מופחת לגלוטן. בירה זו חולקה עם 100% מאלט שעורה, אך ניצלה אנזים כדי לפרק ולהסיר את הגלוטן. בעוד שבירה זו נבדקה עד לגלוטן מתחת ל -10 ס"מ, איננו יכולים להבטיח את בטיחותה עבור אנשים עם רגישות לגלוטן קשה.
4) צ'סט לה סיזון עם / גרגירי פלפל ג'מייקני (ABV 7.0%)
שטר של מאלט קליל וקפיצות קלות מאפשרים לתווי התבלינים בסייסון החורף הזה להופיע במרכז הבמה. התסיסנו את הבירה הזו מחממת יותר כדי להעצים את החריפות מהשמרים ואז הוספנו תבלין נוסף בצורת גרגירי פלפל ג'מייקני.
מבשלת אופניים מעופפים-סיאטל
1) חג המולד Truce Amber Lager (ABV 6% / IBU 25)
מלוחים עמוקים, קופצים בעדינות, רב-שכבתיים. אנגלו פלגמטי פוגש את גוון טהור, מבעיטה מעט בכדור ובסופו של דבר שרה שירים. הפוגה קצרה ושמחה מהלחימה המטופשת.
2) דובדבן טרט קומקום חמוץ (ABV 6% / IBU 18)
דובדבנים. טארט.
Fremont Brewing-Seattle
1) Nitro Star Dark החדיר עם שוקולד חם מנטה (ABV 8.0% / IBU 50)
מוגש ב- Nitro (וכעת ניתן להשיג אותו כל השנה!), כוכב Dark הוא כוכב שיבולת שועל כהה, מסתורי ועם זאת משיי, בממדים גדולים המאוזנים על ידי לחיצת יד נוקשה. הושקה רק לפסטיבל זה עם מנטה ושוקולד חם … קדימה, תהנו מהמסע … כי מסעות בירה עניינים!
2) Ale Winter (ABV 8.0% / IBU 60)
חורף אייל הוא כהה כמו מזג האוויר עם שוקולד צלוי וטעמי מאלט חמים המאוזנים על ידי ארומת הופ אצילית ותבליני הופי עדינים.
3) B-Bomb 2018 Barrel Aged Winter Imperial Ale (ABV 14.0% / IBU 65)
B-Bomb משיגה תווי ברורה שונים של בורבון, אלון, קקאו, עור, טופי וקפה כהה מתוך הזדקנות החבית המורחבת שלו ושל מיזוג החבית
4) הכוכב האפל של בורבון חבית עידן 2018 (ABV 13.6% / IBU 50)
מלויים קלויים ושוקולד משלימים את שיבולת השועל החלקה כדי להעניק לכם תענוג גמור עטוף בחיבוק העדין של החום המיושן בבורבון.
5) הודו חיוורת עלה (ABV 7.0% / IBU 80)
אנו מביאים לך פינוק טרופי זה במתנה מהצפון-מערב הפסיפי. שושיים מתבשלים בתערובת שנבחרה בעבודת יד של מאלטים וכשות שופעות טרופיות שמזכירות סיד, מנגו וגויאבה.
6) ראש מלא Dynomite v7 Hazy India Pale Ale (ABV 6.8% / IBU ACT)
Head Full of Dynomite (HFOD) היא סדרה מתמשכת של מכשירי IPA מעורפלים, שכל אחד מהם שונה מזה שהיה קודם. גרסה זו מתבשלת עם מנדרינה בוואריה, כמל מלון וכשות שכבות, ונגיעה של לקטוז.
7) Mod Pod India Pale Ale (ABV 7.0% / IBU 60)
ב- IP Pod ModA יש תווים של פירות טרופיים ומנדרינה עם הד למתיקות מאלט ומכבדים את שלושת התרמילים שלנו של לווייתנים תושבי דרום אורקה החיים במשרה מלאה בסאונד פוגט, J, K ו- L Pods. הלווייתנים המונה כיום 78 לווייתנים הם אוצר הראוי להרהור ומחשבה.
8) חיטה מורשתית עם פטל (ABV 6.0% / IBU 15)
אייל חיטה מתוק קליל ומעט חמצמץ שנבשל עם פטל.
9) Helles Lager (ABV 5.0% / IBU 25)
לאגר חיוור בהיר בסגנון גרמני עם תווים של דבש, הדרים והציפורן.
10) רוטור בן חבית
מבחר מסתובב של בירות המיושנות בחבית כולל: ציפורן חלודה 2018, קפה קינמון B-Bomb 2018, קוקו B-Bomb 2018, BBADS Spice Wars 2018, BBADS Coffee 2018. בדוק בביתן שלנו לגבי זמני שחרור.
איפה U-Brew-Edmonds של Gallaghers
1) Snowmageddon Winter Ale (ABV 6.7% / IBU 53)
אייל חורפי מתובל מעט ומזלזל עם כוסברה סדוקה וקליפת תפוז.
2) בורבון כדורי סטאוט (ABV 7.7% / IBU 20)
סטאוט חלק וחשוך מבושל עם קקאו שעועית וניל, ואז יבש מוקפץ עם שבבי עץ אלון ספוג בורבון.
3) הנזיר טריפל בלגיאן אייל (ABV 8.2% / IBU 20)
בלגי חלק עם צבע זהב וזהוב מתוק.
ג'ורג'טאון מבשלת-סיאטל
1) Barrel Aged 18 # פורטר (ABV 10.3%)
הגרסה הקיסרית הזו של פורטר 9 £ שלנו מיושנת חצי שנה בשימוש ראשוני בחביות בורבון בשמים הילס. אלוהים צנום ושוקולדי, עם תוויות בורבון וניל מזדקנות החבית, הופכים את זה ליילג חורף בטוח לרצות.
2) סאני סייד אפ אייל חזק בסגנון בלגי (8% ABV)
כמה מאלו החזקים שלנו בסגנון בלגי, שנבשלו בקיץ 2016, הוסטו וחוסנו בתערובת של Brettanomyces Bruxellensis ו- Brettanomyces Lambicus. Sunnyside Up, פאנקי וטארט, קל בגופו עם תווים של פטל טארט, שמיכת סוסים, וניל וענבים לבנים. מכיל חיטה.
מבשלת הבירה של הייל-סיאטל
1) Stout's Chocolate Stout (ABV 11%)
אלון חורפי וינטג 'לשנת 2017, מיושן בעץ אלון בורבון ויסקי של וודינוויל במשך 13 חודשים, התמזג עם אימפריאל סטאוט שחור-דיו מיוצר טרי וממוסמר בשוקולד וכתום. אושר.
2) ג'ינג'ר אל דזו סטאוט (ABV 7.1%)
עונת החורף הזו בעלת טעם קפה חלוש וקרוש. מבושל במיוחד עם תבלין זנגביל בדיוק לפסטיבל זה.
3) פייני IPA (ABV 7.1%)
בהשתתפות כשות Chinook, Centennial, Cascade ו- Bravo, זהו המהדורה הרביעית והאחרונה של סדרת ה- IPA של Hale 2018 Leary Way Limited. ניחוחות צמחיים מעץ אורן ואשכוליות עם מורכבות מאלט בעלת צבע כהה.
4) Luchador Lager (ABV 3.8%)
התבואה מתייחסת לחלק הקדמי באגר טוסטי זה שנבשל בסגנון לאגר של וינה. עם פרופיל הופ עדין, ABV נמוך ויכולת שתייה קלה, Luchador Lager הוא בירה קלה של בירה חורפית.
Hellbent Brewing – Seattle
1) כל חורף חורף מצויץ (ABV 7.5% ABV / 32 IBU)
בירת החורף החדשה ביותר של חברת Brewing Hellbent הינה כל Spruced Up Winter Ale. מבושל בסגנון בירה חורפית מסורתית, צבעו ענברי כהה עם גוונים חומים, אך עם זאת יש עושר מלוח קל. הכשות Citra, Chinook ו- Cascade יחד עם טיפים של אשוחית טרייה מוסיפים ניחוח פרחוני של פרי הדר ו"כמו סוכריות ". כמו ברוב בירות החורף, תוכן האלכוהול גבוה ב -7.5%.
2) Fuzzies Ale חם (ABV 8.8% / IBU 28)
אייל הסנדלר שלנו בהשראת אפרסק הוא אייל חזק בצבע נחושת, שנחצב עם למעלה מחצי טון מחית אפרסק ונגיעה של קינמון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט. הוא קופץ קלות, מתוק מעט, וטעון מלא ב 8.8% ABV בכדי להרגיש חמים ומטושטשים לאורך כל החורף.
Brewing Icicle – Leavenworth
1) רדוף כהה (6.5% ABV / IBU)
עדין שוקולד מריר בלחישת קוקוס … אתה יודע שאתה רוצה אותו, קדימה להתמכר. סוף סוף תוכלו לאכול עוגת שוקולד גרמנית ולשתות אותה. אין צורך להיות עצבני, זה פשוט עמוק ברשעות ומלא טעם ותשוקה.
2) השינוי הכי קשה * כמות מוגבלת לכל מפגש * (ABV 9.5% / IBU 27)
בדיוק כשחשבת שזה לא יכול להחשיך, הוספנו שכבה נוספת לעוגת השוקולד הגרמנית הזו בכוס. בן 6 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות שהכילו בעבר את קברנה סוביניון, זה נתח גדול של לעזאזל כן!
3) ענבר DIRTYFACE (ABV 5.0% / IBU 21)
לבסוף, בירה שמוקירה את העובדים הקשים בעמק שלנו. צוותי השבילים והחקלאים, מכוני האש והכבאים, אנחנו מתבשלים בשבילך! מתוך מחשבה על האנשים האלה, יצרנו אמבר לאגר הכולל גוף חלק ובינוני, עם ארומה עשירה של מאלט קלוי. המתיקות המלוחה הראשונית של Dirtyface מסיימת רעננה ונקיה … שלא כמו בשמה. אין צורך לשטוף, פשוט לשטוף.
4) קיקסטנד CITRA PALE ALE (ABV 4.8% / IBU 50)
אתה לא יכול להכחיש את הערך של עמדת בעיטה של סיירת. הכנסנו את אותו ערך שאי אפשר להכחיש בבירה החדשה שלנו, Kickstand Citra Pale. זהו Pale Ale שתה לשתייה מאוד עמוס בטעמי ניחוחות הדרים. הבירה עומדת היטב על בסיס של הווריור הופס לבסיס מריר להפליא ואז משייט ליעדה על זנבות חרוט הקיטרה האהובה על NW. חזרו שוב אל המוט, הניחו את המרפק על השולחן בדיוק כמו שנאמר לכם לא לעשות ותיהנו מההשתקה הקלה שלנו לחתיכת המתכת הקטנה ששומרת על הסיירת שלכם.
5) IPOT BOOTJACK (ABV 6.5% / IBU 64)
'קלאסיקה צפון-מערבית' זו היא תערובת הרמונית של גאוותנו ותשוקתנו בהשראת השטח המחוספס והעדין של הרי האשד. החל מהמים הזוהרים של קרח קרח, אנו מוסיפים את הטעמים והניחוחות העזים של הכשות של יקמה שגדלו באופן מקומי, וזווגו את תוויות ההדר הפרחים הפרחיות עם גוון מתוק-מלוח. זו IPA ששוברת את המחסום בין מר לעז.
Jellyfish Brewing – Seattle
1) IPA של חג החורף Winterfruit (ABV 8.1% / IBU 86)
ה- IPA של Winterfruit זה גדול, בהיר ותוסס עם תוספות של תפוזי דם, חמוציות ותפוחים.
2) פורטר שיבולת שועל תותח (ABV 6.2% / IBU 33)
שיבולת שועל מעובלת תורמת לחוש פה משיי מאוד בפורטר שיבולת שועל חזק.
Kulshan Brewing – Bellingham
1) חתלתולי כפפות חורף חורף (ABV 8% / IBU 35)
בירה עשירה בעלת גוף בינוני מעוררת ניואנסים של שוקולד, תמרים ותאנים. מרירות מאוזנת וארומת הופ שובבה משתלבים כמו כפפה.
2) IPA של הליוטרופה (ABV 7% / IBU 74)
זהו IPA קדימה של פרי, עם דגש על פרי הדר והטרופי. תוכלו להבחין במעט ברי עם גימור אורן נעים שמשאיר את הכיסוי היבש לעוד. זו ה- IPA שחסרה לנו במערך שלנו אז בוא לנסות!
אגם סטיבנס מתבשל-אגם סטיבנס
1) קרם הברולה המלא של שוסטר ברולי סטאוט (ABV 7.2% / IBU 31)
תמצית סוכר חום וניל, שמחים עם לקטוז ודגנים קלויים, בכדי לשמור על מצב רוח טוב כאשר בן דודו מגיע לחג.
2) פורטר קפה (ABV 6% / IBU 31)
סוחר חזק עם תערובת תערובת איטלקית אורגנית במפרץ פידלו (תווים של דובדבן כהה ושוקולד).
3) בלונדה אייל על שפת האגם (ABV 4.8% / IBU 15)
מאלט של וינה וכמו תירס מתנופף הופכים לחלוט שתייה יומיומי לחלוטין. כשות של ציטרה שומרות על טריות ומעניינות. זה כמו כל כך להביא.
4) IPA של הסיפון הגדול (ABV 6.4% / IBU 55)
כשות Simcoe ו- Mosaic יוצרים חוויה ארוכה עבור לוח הצבעים שלך. הערות של פרי הדר, אשכוליות ופירות אבן יספקו את כל ההופד.
מעטפת לאקי מבשלת-סיאטל
1) Stout Cream Cream חמאת בוטנים (ABV 6.0% / IBU 34)
קרם סטאוט חלק משיי וחלק עם חמאת בוטנים אמיתית מייצר שילוב מענג של טובות שוקולדיות ובוטניות.
2) חמאת פטל (ABV 5.7% / IBU 7)
פטל אדום עסיסי משתלב נהדר עם החומציות הלקטית הבהירה של הבסיס שמקורו בקומקום לבירה טעימה ומרעננת. חמאת הפטל שופכת עם גוון ורוד יפה ומברך אותך עם זר של פירות בשלים וחמצמצות פריכה.
Mac and Jack's Brewery-Redmond
1) פורטר קפה Jitterbug
2) מקסקס אימפריאל סטאוט
3) IPA זוגי כוננית
מבשלות McMenamins-Bothell
1) Big Winter Winter Ale (ABV 7% / IBU 16)
בראון עלי החזק הזה בעל גוף מאלט ענק עם מתיקות טופי נהדרת שיחמם את נשמתך, גם כשמזג האוויר לא יגיע!
2) קריס קרינגל 2018 (ABV 6.84% / IBU 81)
בדיוק בזמן לחגים, הברמנים של מקמנמין יצרו מתנה נוספת לטאבו שלכם! מחמם החורף השנה הוא אייל לבבי וחזק עם מורכבות מאלט גדולה ונועזת. טעמים טוסטיים, קרמליים ותאנים מהווים את היסוד האיתן ואילו שני זני הופ מתווספים בחמש תוספות שונות מספקים טעם וארומה מדהימים של הופ. חג שמח!
3) פורטר Cyber Monday (ABV 5.42% / IBU 6)
בדיוק בזמן לעונת החגים, לפורטר החזק הזה יש בסיס מלא בתווי שוקולד, עם נגיעה של קינמון נעים.
Mollusk Brewing-Seattle
1) Eggnogenweizen (ABV 4.5% / IBU 10)
בירה מקמח ביצה. באמצעות הביי-ווייזן המסורתית הבווארית הבסיסית, בירה זו הופכת את קלאסי החג לתענוג מוחץ. מכיל יומן וביצים.
2) עוגת פירות בוק (ABV 8.9% / IBU 15)
בוק מלוח וגדול שעליו עוגת החורף האהובה על כולם. עשיר ולב עם תווים של פירות יבשים, רום, תבלינים עדינים וגימור מתוק ושופע.
No-Li Brewhouse-Spokane
1) פורמל כרמל מלוח
אייל מלוח, מלוח עם תווי קרמל מומלחים ויוצר אייל מתוק וטעים לשתייה.
2) חבית בגילאים
השנה, No-Li חופרת עמוק במרתף החבית כדי להביא לך מגוון מבשלות מבשלות ייחודיות. חביות ג'ין, אלון, יין אדום וטקילה, כולם ברשימת ה- VIP. תצטרך לחכות ולראות מי מצטרף למסיבה.
3) טחינת חמאת בוטנים
בוטנים קלויים וקרמיים ושמנת שוקולד חלב עשירה אמרו שניהם "אני כן" כשהם נפגשו לזוגיות קדושה זו. זה הולך להיות קבלת פנים אחת לחתונה אז תרימי את הכוס שלך ותגידי תרועות!
ישן תנורים מבושל-סיאטל
1) קנוניה בורבון חבית בגיל הרוסי הקיסרי הרוסי (ABV 11%)
2) IPA טעים
אופטימיות מבשלת-סיאטל
1) מזג אוויר בסוודר – הופי בראון על (ABV 5.9%)
הבירה שהכנו לכבוד העונה החביבה עלינו השנה. אם אתה אוהב מכשירי IPA, תיהנה להתכרבל עם החום הזה.
2) Bier Bier – Ale בלגי נעים (ABV 7.0%)
בירה נעימה שהיא מעט מתוקה עם טעמי פירות כהים יבשים, כמו שתיית בירה עתיקה. בירה בסגנון בלגי שהיא כפולה מהכיף.
3) Ale X – Ale חזק (ABV 10.0%)
בירה חזקה ולוגמת עם תווים כבדים של קרמל וטופי כהה. מאוזן, עם סיומת לאורך זמן.
4) בורבון קשישים … לפני הזריחה – סטוט אימפריאלי עם חבית (ABV 9.4%)
לקחנו את עמדתנו הקיסרית הגדולה והמורכבת ונתנו לה חביות בורבון ושיפון. השעות הקטנות עשירות מתמיד.
פייק ברוינג-סיאטל
1) Pike Pils Pils Pils (ABV 4.0% / IBU 25)
פילסטי, זסטי, בהיר ומרענן.
2) מרים Kilt מעץ פייק מזוגנים מעץ (ABV 8.5% / IBU 30)
בגיל 6 בחביות ויסקי זבוב יבש במשך 6 חודשים. חלק, עשיר, קרמל, מלוח.
3) פייק דאגלס IPA (ABV 7.2% / IBU 60)
גוף קל עם פתקי אורן.
4) פייק ברליוויין העתיק של פייק 2015 (ABV 9.9% / IBU 70)
פירותי ועשיר עם יותר מכל: מאלט, כשות, שמרים וטעם לבבי.
Postdoc Brewing-Redmond
1) L.A.B Partner with Cranberry (ABV 4.8% / IBU 20)
We picked cranberry for this version of our L.A.B. Partner fruit gose. Pinkish beer with a light frothy head and aromas of cranberries. Tart and juicy with a hint of funk. Sight salinity from Jacobsen hand harvested sea salt. Finishes with a lingering breadiness of fresh sourdough and canned cranberries.
2) Element of Surprise (ABV 12.3% / IBU 34)
Belgian Tripel aged in oak with coriander. Dark golden with a creamy white head. Honey aroma with complex spicy notes reminiscent of pepper and clove. Light fruity-esters of orange and lemon are complimented by the citrusy flavors of the coriander. A slight honey-like sweetness culminates in a warming finish.
3) Peppermint Mocha Porter (ABV 5.2% / IBU 28)
Like a candy cane dipped in chocolate, but in liquid form.
4) Bourbon Barrel Aged Demon Star Imperial Stout 2018 (ABV 10.7% / IBU 66.6) (FRI ONLY)
Aged in JP Trodden bourbon barrels. Aromas and flavors of vanilla, oak, cherries, chocolate, bourbon, fruit, plums, and cocoa powder.
5) Port/Whiskey Barrel Aged Demon Star Imperial Stout 2018 (ABV 11.4% / IBU 66.6) (SAT Afternoon Only)
Aged in Woodinville Whiskey Barrels that had previously been used to age port wine by Patterson Cellars. Aromas and flavors of cherries, whiskey, vanilla, oak, chocolate, fruits, plums, cocoa powder, and wood with a slight port finish.
6) Double Barrel Demon Star Imperial Stout 2018 (ABV 13.7% / IBU 66.6) (SAT Evening Only)
Aged in two different barrels for a total of 20 months. It first spent 12 months in Heaven Hills Bourbon Barrels, then spent 8 months in Woodinville Whiskey Barrels that had previously been used to age port wine by Patterson Cellars. Aromas and flavors of chocolate, dried stone fruit like cherries and plums, vanilla, chocolate, oak, whiskey, coffee, chocolate truffle, cocoa, slight booze, and more chocolate.
Rainy Daze Brewing- Poulsbo
1) Holiday Bazaar (ABV 10.6% / IBU 15)
Golden Strong with the addition of Orange Zest, Juniper Berries, Coriander, Grains of Paradise and Szechuan Pepper corns.
2) Frosty Chairlift (ABV 6.9% / IBU 60)
A NW Hoppy Winter Ale, A dark copper hue with subtle roast character. Hopped with Northern Brewer, Chinook and Golding Hops
3) Only The Tip Double IPA (ABV 9.1% / IBU 80)
This Big IPA boasts hints of Pine, Citrus and berries. Mosaic, Citra, Cascade Hops along with Spruce Tips.
4) Pilsner (ABV 4.7% / IBU 17)
A true Czech Style Pilsner
Ram Restaurant & Brewery-Seattle
1) Mallrat Malt Liquor (ABV 8.0%)
Perfect for passing time as you celebrate the holidays loitering at your local mall.
2) Juicy Lawless (ABV 7.5%)
Juicy IPA with pronounces tangerine, clementine & mandarin notes.
3) Udder Chaos (ABV 9.0%)
2018 Bronze medal GABF – Imperial Milk Stout infused with Lighthouse roasters coffee.
Redhook Brewery-Seattle
1) Winterhook
Meet this year’s Winterhook! This hoppy dark lager combines the hops of a dank IPA, the malt of a brown ale, and the yeast profile of a bock. Plain and simple – this is how a winter beer should taste.
2) Everywhere I Go (Multigrain Schwartzbier)
No Barley, No Problem! Hoppy Schwartzbier brewed from Wheat, Rye and Triticale malts. This bold dark lager has a dark brown, bordering on black hue with roasted toffee and cocoa aroma. The flavor of roasted malt is complimented with caramel and baker’s chocolate and a mouthfeel of thick body and bold bitterness.
3) Washington Native VII
This beer is Washington. Round 7 of our 100% Washington sourced IPA series pays tribute to the hop that rose with the microbrewery movement, Cascade. Paired with Centennial and Bravo all sourced from Roy Farms in Moxie, WA and on top of Copeland Pale and BruMalt from Skagit Valley Malting in Burlington, WA. Dark orange and slightly cloudy in color with an aroma of citrus, grapefruit, and orange blossom. The mouthfeel is crisp, bitter, and smooth, tasting of grapefruit, pine, and honey.
Rooftop Brewing-Seattle
1) Up On the Rooftop Holiday Ale (ABV 6.3% / IBU 14)
Holiday flavor that goes down just as smoothly in July as it did in December. Full of orange, ginger, cinnamon, honey and Love!
2) Tank Ride Russian Imperial Swirl (ABV 8.6% / IBU 40)
The Tank Ride infused with cocao nibs and a vanilla bean on Nitro. It is like your favorite beer and your favorite soft serve in one.
3) American Mosaic IPA FIRKIN (ABV 7.5% / IBU 48)- Saturday Only
We like to celebrate the Mosaic of human existence that lives in the good old US of A. What better way than an IPA featuring Mosaic Hops. Combining citrus with berry, Mosaics are among the most sought-after aroma/finishing hops around for good reason.
Salish Sea Brewing-Edmonds
1) Blizzak! (ABV 8.2% / IBU 17)
Fresh for winter 2018/19. An Imperial Red Ale / Winter warmer. Robust flavor from a base of English malt, bountiful in Carmel malts, roasted barley, and cinnamon. Finished with fresh cascade hops.
2) Harvest Pale (ABV 4.2% / IBU 45)
A fresh and ligh pale ale. Presents with a bright golden color and fruity and floral finish from Saaz and Hallertau hops.
Silver City Brewery-Bremerton
1) Wonderland Winter Lager (ABV 7%)
2) Old Scrooge Christmas Ale (ABV 8.5%)
3) Bourbon Barrel Aged Old Scrooge (ABV 9.2%)
4) Bourbon Barrel Nutcracker Belgian Spiced Brown Ale (ABV 9.9%)
Slaughter County Brewing-Port Orchard
1) Krampusnacht Spiced Imperial Pilsner (ABV 9%)
Brewed as an imperial pilsner, infused with orange zest, cinnamon, and tea. Something for the naughty boys and girls.
2) Skill Shot Amber (ABV 6.2%)
Northwest style amber. Malty with a balanced hop presence. A solid, drinkable ale.
Snoqualmie Falls Brewery-Snoqualmie
1) Bitter Orange Axe Men (ABV 7.5% / IBU 20)
The brewers decided to get a little creative and crazy and spiked our malt forward and over the top Axe Men Red Ale with over a half pound of fresh Bitter Orange Peel per keg and then aged it for a full month. This exceptionally smooth beer with a very silky mouthfeel now has some tartness, the flavor of orange rind, tang, and an overall bittersweet flavor.
2) Dry Hopped Avalanche Winter Ale (ABV 6.8% / IBU 48)
Our brewers got a bunch of Chinook hops and used them to dry hop a keg of our Winter ale. Aged for a full month, the dry-hopping contributes herbal, piney, grapefruit flavors and earthy and profile that rounds it out.
Standard Brewing-Seattle
1) West Coast IPA
2) True Neutral Pilsner
3) Earl Biere de Garde
4) Good Space Guy Juicy Pale
Stoup Brewing-Seattle
1) Winter Warmer (ABV 7.5% / IBU 30)
A full-bodied winter treat in the English tradition. This well balanced beer is loaded with rich layers of malt that are first evident in the aromas and follow through on the palate.
2) Shapka Bourbon Barrel aged Imperial Stout (ABV 10.8% / IBU 90)
A big, bold, roasty stout brewed with generous amounts of English crystal malt and roasted barley. Aggressively hopped yet balanced with malt sweetness and a full-bodied mouthfeel. Aged for 1o months in 12 year old Elijah Craig bourbon barrels smooths out the rough edges and contributes notes of wood, bourbon, chocolate and vanilla.
3) Both sides of the Pillow Double IPA (ABV 8.0% / IBU 80)
This double IPA is bittered with Warrior Resinate and with Dry hopped with copious amounts of Citra and Simcoe T90 and Cryo pellets. This combination creates a smooth floral and citrus aroma along with notes of passion fruit, pine and a little berry.
Sumerian Brewing-Woodinville
1) Scotch Ale (ABV 7% / IBU 25)
Scotch Ales traditionally go through a long boil in the kettle for a caramelization of the wort. This produces a deep copper to brown colored beer. Our classic Scotch Ale is, malty, has rich caramel notes, with a light sweet finish.
2) Narcissism (ABV 6% / IBU 66)
Our hop driven West Coast style IPA, uses 6 hops, but the main players is loads of Equinox & Mosaic that create a dense, dank, piney
aromatics with hints of pineapple and citrus peel on the finish.
Triplehorn Brewing-Woodinville
1) Incinerator (ABV 9.3% / IBU 23)
Holiday lager will a big malt backbone of caramel, biscuit and a hint of toasty fruits
2) Oatstanding Xmas Porter Randall with Candy Cane (ABV 6% / IBU 34)
The oatmeal in this chocolate porter lends a rich frothy foam, bursting with roasted aromas, giving way to rich, smooth chocolate on the palate. This Porter is randalled with Candy Canes to give a Chirstmas Twist.
2) WassHop
A light bright Fresh Hop IPA with notes of funky grapefruit! For this beer we used 200lbs of fresh Azacca cones from Roy Farms in Moxee, WA.
Watts Brewing-Bothell
1) Solitary Series: Winter 2018 (ABV 8.5%)
The Solitary Series is our line of special release strong ales. This year’s winter’s masterpiece is an imperial brown ale, an 8.5% ABV beer that shares the rich, toffee sweetness of a traditional English barleywine and the toasted malt notes of a brown ale.
2) The Leafcutter (ABV 5.1%)
A crisp, pale beer inspired by the ales of Koln, Germany. We took the precision of this classic German style and adapted it to the American palate with PNW hops, producing a beer of surprising depth and nuance for such a refreshing style.
3) Xylocopa (ABV 6.2%)
An intense, pitch-black stout with bold coffee- and dark cocoa-like flavors from the dark roasted malts. This beer takes it’s name from the jet-black carpenter bees, genus Xylocopa.
Wet Coast Brewing-Gig Harbor
1) Fixed the Newel Post (ABV 7.6% / IBU 72)
Imperial India Red Ale; Fixed the Newel Post! hits you with the resinous pine and juicy citrus flavors and aromas of Eureka! hops. While Caramel Steam and Crystal Rye malts add the perfect amount of sticky-red-sweetness…Tis the Season to be Merry!
2) Dark Ale Infused w/ Holiday Cheer
We take one of our delicious seasonal dark ales and infuse it with “Holiday Cheer”, utilizing a Randall with specially selected candy bark from Gig Harbor Candy Company. Cheers to the Holidays!
3) Sneak Thief Milk Stout (ABV 5.2% / IBU 28)
Sweet Stout (with lactose); Our Milk Stout holds nothing back. We combine all the necessities, Roasted Barley, Chocolate Malt and Flaked Barley. Afterwards we add a serious dose of lactose (milk sugar) which give this stout it’s silky sweet finish.
4) Moving Day IPA (ABV 6.4% / IBU 55)
IPA של יום ההובלה עמוס בטעמים וניחוחות שרף / הדר / טרופי בזכות 4 זני הופ שונים ומוזן על ידי שטוח המלט המוצק שלו הכולל תערובות מינכן וקריסטל.
Whitewall Brewing-Marysville
1) Wonderland Winter Ale (ABV 6.2% / IBU 37)
2) Sham Pain Brut IPA (ABV 5.6% / IBU 21)
Related posts: