הבירה הראשונה ששתיתי אי פעם מ- Reuben's Brews הייתה בירת שיפון, ביום בו מבשלה וחדר ההקשה המקורי נפתח בבלארד בקיץ 2012. אני לא זוכר באיזו בירה בדיוק זה היה, אבל אני זוכר שהתרשמתי מעושרו ועומקו של טעם השיפון, אז שאלתי את אדם רובינגס (בעל / בירה) באיזה אחוז שיפון הוא השתמש במתכון.
זה היה לפני שנים, אז אני לא זוכר את תשובתו המדויקת, אבל אני זוכר היטב בבירור שחשבתי, ואולי אפילו אמרתי בקול, "אף אחד לא עושה את זה. אתה משוגע?"
מבושל עם שיפון יכול להיות מסובך, במילים פשוטות. לשיפון יש מוניטין של גרימת מחית תקועה, מצב מצער שיכול להרוס את יום הבירה (לשון המעטה), כך שמרבית המבשלות בוחרות להשתמש באחוז צנוע מאוד של מאלט שיפון בחשבון התבואה בעת מבשלת בירה שיפון. כנראה שאף אחד לא אמר לאדם רובבינגס את סיפורי האימה מכיוון שהוא היה חסר פחד וחסרי פחד בשימושו במלט שיפון ובירותיו נהנו מכך.
כיום, ברובס של ראובן מצטיין בכל סוג של בירה שהיא מייצרת ובירות שיפון הם רק חלק מהמשחק, אך בשבת זו מבשלת המבשלה את העבר הנועז, האמיץ, עם פסטיבל באר שיפון במבשלה חדר הרחצה בבלארד. האירוע כולל מעל 20 בירות שיפון על הברז.
הנה ההודעה של המבשלה:
אנו נרגשים להחזיר את חגיגת בירות השיפון העשירה והמתובלת שלנו! אנו מבשלים כמה מועדפים על קהל מיוחד בדיוק לאירוע: Roggenbier, Brown Brown, American Rye, Yirgacheffe Rye ו- Rye Crush ביניהם. צפו לרשימת ברז עם 20 בירות הכוללות שיפון, כולל כמה שהיו ברשימת הברז שלנו ביום שפתחנו את דלתותינו בשנת 2012!
בקרו אותנו כל היום בחדר הרחצה ביום שבת הקרוב, ה- 17 בנובמבר, 11 בבוקר עד 10:00.
זה אחד האירועים החביבים עלינו השנה וזה נתן לנו את התירוץ המושלם לבקר בכמה מהקלאסיקות שלנו. הצטרפו אלינו לחגיגה זו ולטעום מעט מההיסטוריה שלנו, תוך הנאה מהאופי הייחודי שגרגיר זה מוסיף למסורות מתבשלות.
פוסטים קשורים:
[ 19459028]