קובובר מגיע לטקומה – גסטרופאב ומבשלת בירה קוריאנית

 
 
 
 

 

 

מתוכנן לפתוח טקומה עם חלון בירה חדש. Kobrew יתמקד בבירה מלאכה ואוכל בהשראה קוריאנית

 

כשמדובר באומנות של זיווג בירה ואוכל, תמיד תהיתי מדוע יותר מסעדות, שפיות ברווה, שפים ומוצרי קולינריה אחרים אינם נותנים יותר להתמקד בזיווג בירה מלאכתית טעימה, עשירה וטעימה עם מטבח אסייתי. אחד הכללים הראשונים של זיווג בירה ומזון כרוך בהתאמת עוצמת הטעם: התאמה של אוכל בטעם אינטנסיבי עם בירה אינטנסיבית לא פחות. עיקרון נוסף של התאמת בירה ומזון מציע לכם לזווג אוכל חריף עם בירות מרושלות. אז כן, אוכל בהשראת אסיה נראה מושלם לשבת לצד בירה מלאכה.

 

אותם אנשים שפועלים בית קפה ומבשלה מבית מגנוסון בסיאטל הודיעו לאחרונה על תוכניתם לפתוח Kobrew , בהשראת קוריאה שפשוף ב פוינט רוסטון בטקומה. Kobrew, המכונה "גסטרופאב ומבשלת בירה", יציע מנות קוריאניות מסורתיות וגרסאות מסתובבות קוריאניות של יריד הפאב הישן והטוב. חשבו, טאקו בסגנון קוריאני ומגלגלי עוף מטוגנים בסגנון קוריאני. קים צ'י ו- IPA אימפריאלי מישהו? כן בבקשה!

 

Kobrew ממוקם בפיתוח פוינט רוסטון בחלל בו שוכן בעבר הפאב של Fish Brewing. כעת הם עובדים עובדים ומצפים להיות פתוחים בעוד מספר שבועות. (המפה למטה משוערת.)

 


 

הקונספט החדש יכלול תפריט בסגנון טאפאס המיועד לשיתוף. "אנו מייצרים חווית מסעדה המציגה אוכל קוריאני וטעמיו דרך תפריט מגוון של מנות קוריאניות קלאסיות כמו ביבימאפ, בטן חזיר של בוש, וגלבי, וגם ארוחות בירה מבושלות בהשראה קוריאנית כמו סליידרים, טאקו ועוף מטוגן קוריאני מפורסם "אמר המייסד קודי קלוף. "המטרה שלנו היא ליצור חוויה גסטרופוב קוריאנית שמתאימה לכולם."

 

קלוף משתף פעולה עם השף הלונדוני אנדרו האלס לפיתוח התפריט. "מרכיבים וטעמים קוריאניים יכולים להפחיד את מי שלא מכיר את המטבח, ולכן האתגר שלנו הוא להפוך את התפריט שלנו לנגיש לכל, ועם זאת אותנטי", הסביר קלוף.

 

את התפריט הגסטרופוב ישלים המבשלת בירה של Kobrew ו -14 ברזים מסתובבים של בירות קובובר. מבשלת הראש קארי דיקסון, שטיפלה במבשלת בירה ובמגנוזון קפה, תתמקד בקלאסיקה החל מ- IPAs בצפון מערב ועד לאגיות קלות לשתייה, כמו גם בכמה בירות יצירתיות שנועדו לחיים את הטעמים הקוריאניים לחיים. בנוסף למבשלת הבירה והבירות, Kobrew תציע תפריט קוקטיילים מלא עם מספר משקאות הכוללים את האהוב של קוריאה, סוג'ו.

 

קודי קלוף מתאר את קובובר כמכתב אהבה למזון והתרבות של עיר הולדתו של אשתו סיאול. המיקום בפוינט רוסטון נמצא על המים עם הרבה מקומות ישיבה בחוץ. פנים המסעדה נועד לגרום למסורת הקוריאנית לאכול יחד להתעורר לחיים. המסעדה הידידותית למשפחה תכלול פינת אוכל קבוצתית למסיבות עד גיל 40.

 

לעדכונים על התקדמותו של Kobrew ופתיחתו, עקבו אחרי @ Kobrew באינסטגרם או בקרו ב
האתר שלהם ב- www.kobrew.com

 


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest