Reuben's Brews מסיאטל הודיעה לאחרונה שהם הסתעפו וכעת הם מייצרים סיידר. התוצאה של פרויקט חדש זה היא סיידר וורן . לא מזמן זה היה מסובך הרבה יותר, אך שינוי באחד מחוקי המשקאות של וושינגטון שאסר על מבשלה ליצור סיידר ולהיפך, פשטו את הדברים.
הגרסה הקצרה, ראובן של ברובן נקראה על שם בנם הראשון של אדם וגרייס רובינג, ראובן, אך כעת יש לראובן אח קטן, וורן. זה לא יהיה הוגן אם לורן לא היה גם משהו שנקרא על שמו.
"אנו שמחים מאוד להודיע שעשינו את הסיידר הראשון שלנו", אמרה החברה במייל. "זה המהדורה הראשונה מהסיידר של וורן, פרויקט חדש מבית Brews של ראובן. חברת הסיידר הזו נקראת על שם אחיו הקטן של ראובן, וורן. אדם וגרייס (בעלי בברובס של ראובן) חשבו זה מכבר שאם לאח הגדול שלו יש מבשלה משלו, וורן היה זקוק לסידרייה משלו. וככה נולד הסיידר של וורן. "
לדברי אדם, "רצינו סיידר שתייה ומאוזן שתוכל ליהנות מכמה מנות של – בדיוק כמו אותם סיידרס שזמינים בפאבים באנגלית, אבל עם כושר" עולם חדש ". זה היה הפיידר סיידר שרציתי לשתות. כזה שטעמו תפוח, היה לו אלמנט של טאנין ולא היה יבש בעצמות או מתוק במיוחד. סיידר פאב שתייה לשתייה. "
"פאב סיידר שלנו יבש בינוני, 6% ABV ומשתמש רק בתפוחים צפון מערביים של האוקיאנוס השקט. מבנה טאנין קל מעניק לו איזון לכל לגימה. זה סיידר נחמד ומרענן ושתה ולא מתוק מדי. "
אם ברצונך לדעת יותר כיצד התפתח באמת הסיידר של וורן, לחץ כאן .
פוסטים קשורים:
[ 19459036]