רשימת הבירות לפסטיבל בירה חורף דרום סאונד ב -10 בנובמבר

 
 
 
 

 

 

כעת יש לנו את רשימת 90 בירות ++ שיימזגו בסוף השבוע הבא (10 בנובמבר) ב פסטיבל באר החורף דרום סאונד . האירוע, שהובא אליך על ידי ועדת הבירה בוושינגטון, מתקיים באולם התצוגה של כיפת טקומה.

 

פסטיבל בירה חורפי דרום סאונד חמישי
שבת, 10 בנובמבר 2018
צהריים – 18:00
אולם התערוכות של כיפת טקומה
2727 E D St, טאקומה, WA 98418

 

$ 20 כרטיסים מראש או $ 25 בפתח ..

 

חייב להיות בן 21 ומעלה ויש לו תעודת זהות תקפה כדי להתקבל.

 

כניסה לנהג המיועד היא 5 $ וזמינה בדלת בלבד.

 

החניה בחינם! ועדת הבירה בוושינגטון מעודדת נהגים ייעודיים ומזכירה לכולם ליהנות באחריות. אנא אל תשתו ותנהגו.

 

להלן רשימת מבשלות הבירה והבירות:

 

Bale Breaker Brewing-Yakima

 

1) סטאוט ארוחת בוקר Dormancy (ABV 6.8% / IBU 50)

 

ארוחת הבוקר רדום סטודיום, כמו שנבשלה בתחילה כבירה כבדה ואפלה יותר כדי להעביר אותנו בחודשי מזג האוויר הקרים שבהם הכשות שכבו רדומות. עם זאת, זוהי כעת הבירה הכהה היחידה שעושה את דרכה להרכב כל השנה שלנו. אנו מכנים זאת סטאוט ארוחת בוקר מכיוון שאנו משתמשים בדגנים מסוימים – כמו אלונים פתיתים, נצחון מאלט ושוקולד מאלט, שמחקים טעמי ארוחת בוקר. כמו כן, אנו מתנים את הבירה הזו למשך שלושה ימים על תערובת אספרסו קוסטה ריקנית בשדרת לינקולן המקומית בקצב של 1 ליטר לחבית. ישנן רמות זניחות של קפאין בבירה זו. יש .11 כוסות קפה / ליטר או 10 דורמנסי = 1 כוס קפה.

 

2) ג'יימסון Barge בגיל העמידה אדום שיפון OA Ossifier (ABV 8.8% / IBU 55)

 

אצווה לשיתוף פעולה מוגבלת. לאחר יציאת השחרור בינואר 2018 של ה- IPA בגילאי החבית, שיתוף הפעולה הראשון שלנו עם ג'יימסון, הם שלחו לנו חביות ויסקי איריות כל הדרך ממידלטון להסתובב איתן. הניסוי הבא שלנו: שיפון אדום בצבע שקיעת האש של יאקמה. ישן בחביות ג'יימסון במשך חודש.

 

חברת Brewing Bellevue – Bellevue
1) IPA אדום כפול (ABV 8.3% / IBU 66)

 

ה- IPA האדום הכפול המדהים הזה מתחיל בתווים טרופיים מעוטרים וטרופיים, והכשות בוושינגטון מאוזנות עם מלאט בטעם מלא וגימור קרמל עדין.

 

2) סטאוט שיבולת שועל (ABV 5.8% / IBU 36)

 

סטואט שיבולת השועל הטעים שלנו הוא בעל אופי גדול, משיי וטוסטי, עם רמזים למלתש שוש, קקאו וקפה.

 

האחים קסקדיה מבשלת – ונקובר

 

1) בית הקפה של ג'ייפון בראון אייל (5.5% ABV)

 

אייל חום אמריקאי עם קפה
2) סטאוט (ABV 5%)

 

סטאוט מסורתי

 

חברת Brewing Cash-Silverdale
1) IPA כפול ספין מוביל (ABV 9.1% / IBU 90)

 

Topspin IPA כפול מאזן טעם מאלט עשיר עם פסיפס, אמארילו וכף אשד, ומספק תווים של פירות טרופיים, פרחים ואשכוליות. לא תמצאו כאן שום נגיסה באלכוהול, רק IPA זוגי חלק ושתה.

 

2) מסלול הלוח של דובל בלגי (ABV 8.7% / IBU 20)

 

דובל הוא סגנון בירה קלאסי כמו הרעיון של שילוב של מאלט עם כשות, בירה טעימה זו מבושלת במנזרים בלגיים כבר 1000 שנה. דיובל או כפול בפלמית מתייחס לבירות אלו בעלות אלכוהול גבוה או מוכפל. תכולת האלכוהול הגבוהה מאוזנת עם מתיקות טופי עשירה ומסתיימת בפרופיל הטעם הבלגי המקובל של בננה וציפורן טריים. תפוס כותרת דובל וטעימה קצת היסטוריה של בירה טעימה!

 

3) חמאת ברו (ABV 9% / IBU 31)

 

קבע את מטאטא קווידיץ 'שלך ונסה את מאסטרי-השיקויים שלנו. אייל הזהב הסקוטי הקיסרי הזה מבושל עם חיוור בהיר, שיבולת שועל פליקית והולנד הופס בבריטניה. חזקה אך קלילה, אייל זה יחמם אתכם מבפנים ויסיים עם שמץ של בקבוקי אוכל.

 

Dick's Brewing-Centralia
1) אייל חורף כפול של יהלומים (ABV 7.5% / IBU 65)
דיאל דיימונד חורף כפול של דיק משלב מאלט עשיר במינכן, מאלט מתוק בקרמל וחיטה לבנה מותכת, עם נגיעה של שעורה שחורה קלויה במיוחד כדי להעניק מורכבות לאייל זה. אם אתה אוהב את הזכוכית שלך עם מרירות מאוזנת וסיומת יפה, נסה את הבירה הזו בכדי שתחמם אותך בחמימות בלילה קר

 

2) לבה רוק פורטר (ABV 6.2% / IBU 25)
Porter's Lava Rock Porter של דיק היא בירה כהה ועשירה עם שפע של טעמים עמוקים, מלוחים. הפורטר חום כהה, כמעט שחור בצבעו, עם הרבה גוף ושתייה חלקה.

 

אליסיאן מבשלת-סיאטל

 

1) BIFROST Ale Winter (ABV 7.6% / IBU 58)

 

נקרא על שם הגשר המיתולוגי המחבר את עולם התמותה לשמיים. מבושל עם מאלט חיוור וכמויות קטנות של נמלים ומינכן. מרס עם מגנום וסיים עם הכשות של צ'ינוק וסטיריאן גולדינגס.

 

2) Barleywine באנגלית של Ol 'Skag (ABV 10.2%)

 

אול סקאג הוא הברלינויין בסגנון אנגלי. בהשתתפות שטר מאלט של קופלנד, פיילוט פייל, מינכן קל וכרמל 30 ממלט עמק סקגיט; הבירה הזו בעלת גוף גדול ופירותי. מרוב מגנום הוסיפו כשות קריסטל לקבלת ניגודיות חריפה וצמחי מרפא בטעם ובארומה.

 

מבשלת דגים-אולימפיה

 

1) דג החורף (ABV 7.5% / IBU 70)

 

אייל עונתי מלא גוף. מלחי חיוור ודבש מספקים בסיס בסיס עמוק עם כשות Yakima Chinook המספקות מרירות וארומה.

 

2) פורטר אורגני (ABV 5.5% / IBU 40)

 

סוחר אורגני בעל גוף בינוני בגימור יבש ותווי שוקולד.

 

3) מושב פילסנר (ABV 4.5% / IBU 20)

 

מושב פילסנר שלנו הוא קצה הכובע לפליסנר הצ'כי המקורי.

 

Fremont Brewing-Seattle
1) Ale Winter (ABV 8.0% / IBU 60)

 

זהו עלה חורפי טעים שאפשר להתכרבל אליו, ששוחרר לחודשי החורף כאשר השלג מכסה את שטח הנפש והגוף חושק לחום, ובואו נהיה כנים, הוא חשוך ורטוב רוב הזמן כך שהבירה שלכם תהיה טובה יותר תהיה טוב לעזאזל. חורף אייל הוא כהה כמו מזג האוויר עם שוקולד צלוי וטעמי מאלט חמים המאוזנים על ידי ארומת הופ נובל ותבליני הופי עדינים. להתחמם לזה.

 

2) Mod Pod (ABV 7.0% / IBU 60)

 

ב- IP Pod ModA יש תווים של פירות טרופיים ומנדרינה עם הד למתיקות מאלט ומכבדים את שלושת התרמילים שלנו של לווייתנים תושבי דרום אורקה החיים במשרה מלאה בסאונד פוגט, J, K ו- L תרמילי. כעת מספר 78 לווייתנים, הלווייתנים שלנו הם אוצר הראוי להרהור ומחשבה.

 

3) כוכב אפל – ניטרו (ABV 8.0% / IBU 50)

 

מוגש על ידי ניטרו (וכעת ניתן להשיג אותו בכל ימות השנה!), כוכב Dark הוא כוכב שיבולת שועל כהה ומסתורי אך משיי בממדים גדולים המאוזנים על ידי לחיצת יד תקופתית של תקווה… קדימה, תהנו מהמסע… כי באר מסעות!

 

4) בין עירוני: אינפוזיה של Ruby Fizz (ABV 6.2% / IBU 80)

 

על שם הפסל החיצוני המפורסם ביותר של פרמונט, ממתין לבינעירוני, הודו Pale Ale הבין-עירונית מציעה לחובב הבירה ההרפתקני חיבוק חם של מאלט חיוור בצפון-מערב מערבול עם תערובת שנבחרה ידנית של כשות צ'ינוק, סנטניאל, ואמרילו. העלינו את ה- IPA הזה עם אשכוליות אדומות אודם, רוזמרין ונתז גרידת לימון רק לפסטיבל הזה. לחיים!

 

5) Lush (ABV 7.0% / IBU 80)

 

אנו מביאים לך פינוק טרופי זה במתנה מהצפון-מערב הפסיפי. שושיים מתבשלים בתערובת שנבחרה בעבודת יד של מלטים וכשות טרופיות, שופעות שמזכירות סיד, מנגו וגויאבה … כי בירה עניינית!

 

6) ברט הייזי IPA (ABV 7.0% / IBU 60)

 

IPA ערפילי תסס עם ברטאנומיקס מפרויקט "הרגון השחור" שלנו.

 

7) חיטה מורשת עם פטל (ABV 6.0% / IBU 15)

 

מלטים מגדלים מקומיים משחקים עם תערובת של שמרים בלגים וייטיים וצ'אנס צרפתי בכדי להביא לך טאר, חיטה מתוקה קלות עם פטל.

 

8) רוטטור בן גיל

 

מבחר מסתובב של בירות המיושנות בחבית כולל בורבון חבית כוכב כהה בגיל העמידה: מהדורת קפה, הציפורן החלודה ו- B-BOMB. עיין בתא שלנו לזמני הקשה.

 

Ghostfish Brewing-Seattle

 

1) שיא באסטר IPA כפול (ABV 9.0% / IBU 100)

 

בירה נועזת ומאתגרת שאינה ניכרת לעין, מתנשאת עם פירות טרופיים מסקרנים וניחוחות ירוקי עד-עין מהכשות אזקה, יוריקה, ומאה המאה. חלק בצורה מטעה עבור ה- ABV הגבוה.

 

2) טריפל מתובל עם דלעת בציר ירח (ABV 8.0% / IBU 20)

 

מבושל בסגנון טריפל בלגי, ומתובל בתערובת מסורתית של קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר, ציפורן, תבלינים וכוסברה, אשר כולם משתלבים בצורה חלקה עם אופי השמרים הבלגי המתובל באופן טבעי. טעם מאלט פריך ומרירות עדינה מהר. כשות מכסה המנוע מכילות איזון בין התבלינים ושומרות על בירה זו.

 

חברת Gig Harbor Brewing Company-Tacoma

 

1) IPA של Blackberry (ABV 6% / IBU 48)
היתוך של Blackberry ו- IPA טעם מעט מתוק של פירות יער מלפנים, אך מסיים יפה ומר בדיוק כמו ש- IPA צריך. האוכמניות אינן מכבידות והמלטות בקרמל עדיין מספקות איכות מאלט עדינה לגוף הנחושת האודם הקל.

 

2) Black Cherry Imperial Stout ABV 8% / IBU 26)
סובבנו בדובדבנים שחורים מתוקים וקונכיים לאייל עשיר, משיי וחזק כבר. עכשיו זה קינוח!

 

3) קרב אקס בוואריה לאגר (ABV 8% / IBU 26)
מבושל עם ולט וינה לייצור לאגר בינוני בעל גוף בינוני ובהיר. מעט מתוק ומלוח חלק, ומספק אף ארומטי טוויסטי מורכב קלוי. מסיים נקי עם תווים עדינים ומתובלים.

 

הרמון Brewing-Tacoma
1) ל- IPA כפול כיפה (ABV 8.5% / IBU 150)

 

בירה גדולה זו נוצרה כדי לחגוג את טאקומה עם ההיסטוריה הארוכה שלנו. נוצר עם כשות של קולומבוס, סימקו, ומאה המאה שנוספו בנדיבות לבירה זו. ואז יבשנו כפולה והקפצנו אותו בכדי לתת לו אגרוף גדול. השם? ובכן, כשאתה שותה את הבירה הזו, זה הולך לכיפה שלך!

 

2) Harmon Orange Creamsicle Blonde (ABV 4.4% / IBU 20)

 

כן, זה טעים ממש כמו קרם קרם! אנו משתמשים בשעורה מותכת גרמנית מיוחדת כדי לעגל את שטף התבואה באייל חיוור ונקי זה. כשות Palisade ו- Cascade מספקות גימור מאוזן. שעועית וניל מדגסקר שלמה וכתום מעורבבים יחד, ויוצרים פינוק נהדר בקרם.

 

3) ארוחת הבוקר טוב אבלים (ABV 7.66% / IBU 71)

 

עיצבנו את הבירה הזו כדי להתאים היטב למספר סוגים של אוכל לארוחת בוקר. עם גופו העבה והצמיג, המסייע לשאת שפע של מלחים כהים קלויים.

 

הבירה הכהה הנועזת הזו היא שתיין סתיו נהדר שבוודאי יחמם אתכם בימי ולילות קרירים אלה. מבושל ומותנה בקפה בטוח הוא יגדל את המתים!

 

4) אמבר שוקולד תלול ושוקולד עמוק (ABV 7.0% / IBU 70)

 

תלול ועמוק הוא ענבר שוקולד שנחצב עם 5 ברים מרטטים שונים ו -4 זני הופ שונים. עם טעמים וניחוחות של שוקולד מריר ושעורה צלויה שילוב זה יוצר אייל חורפי בינוני, חלק ומרוצה.
ואז מסיים פריך, נקי ויבש ממש כמו אוויר ההרים הקריר!

 

חברת Brewing Hellbent – ​​Seattle
1) דאנג! Citra IPA (ABV 6.6% ABV / IBU 60)

 

ארוז ארומה של הופ, ה- IPA הזה יכה את פניך מרוב אושר. טעם מאלט עדין יושב בשקט ברקע ומספק 6.6% ABV, ובכל זאת הכשות זורחות דרכו. הדר עם ארומה קלה של אורן הופ. לא מסונן ולא מוגדר, מעונן ובעל טעם מלא.

 

2) כל חורף חורף מצויץ (ABV 7.5% / IBU 32)

 

מבושל בסגנון בירה חורפית מסורתית, צבעו ענברי כהה עם גוונים חומים, אך עם זאת יש עושר מלחי קל. הכשות Citra, Chinook ו- Cascade יחד עם טיפים של אשוחית טרייה מוסיפים ניחוח פרחוני של פרי הדר ו"כמו סוכריות ". כמו ברוב בירות החורף, תוכן האלכוהול גבוה ב -7.5%.
3) Fuzzies Warm Ale Winter (ABV 8.8% / IBU 28)

 

Fuzzies Warm Ale Winter הוא אייל חזק בצבע נחושת, שנחצב עם למעלה מחצי טון מחית אפרסק ונגיעה של קינמון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט. הוא קופץ קלות, מעט מתוק ונטען במלואו ב 9.5% ABV בכדי להרגיש חמים ומטושטשים לאורך כל החורף.

 

מדוזה מבשלת-סיאטל
1) Cerveza de los Muertos (ABV 8.2% / IBU 20)

 

בהשראת Pan de los Muertos, לחם תירס מבושם המוגש בחגיגות Dia de Los Muertos, עונת החורף הזו היא אייל חזק עם תוספות של שוקולד מקסיקני, קליפות תפוז וזרע אניס. זה טעים, חזק באופן מטעה.

 

2) IPA של Smack (ABV 7% / IBU 70)

 

Smack הוא המונח של קבוצת מדוזות. זה נכון. IP IPA זה מאוזן ביותר עם תווים של אורן טחוב והדרים בהירים.

 

מבשלת קולשאן-בלינגהם
1) חתלתולי כפפות חורף חורף (ABV 8% / IBU 35)

 

בירה עשירה בעלת גוף בינוני מעוררת ניואנסים של שוקולד, תמרים ותאנים. מרירות מאוזנת וארומת הופ שובבה משתלבים כמו כפפה.

 

2) IPA של הליוטרופה (ABV 7% / IBU 74)

 

זהו IPA קדימה של פרי, עם דגש על פרי הדר והטרופי. תוכלו להבחין במעט ברי עם גימור אורן נעים שמשאיר את הכיסוי היבש לעוד. זו ה- IPA שחסרה לנו במערך שלנו אז בוא לנסות!

 

Brewing-Seattle הקטנה
1) mARTZEN (ABV 5.6% / IBU 21)
חוגגים את הסתיו עם הלאגר הענברי הבווארי הזה … הנצרך ביותר בסטנים ענקיים! התערובת של מלטים בווארית (נמלי מינכן בהירים וכהים ומלט וינה) מעניקים למארזן זה את הפרופיל העשיר והאלגנטי וצבעו הזהוב העמוק. הכשות הגרמניות Hallelftau Mittelfrueh מתווספות כדי לאזן את המתיקות המלוחה תוך כדי הוספת ארומה פרחונית עדינה. חלק ללא פגמים, אין פלא שהמארזן חולק במקור כבירת חגיגה.
2) SQUASH (ABV 5.1%)
ספין לא מסורתי על הבירה הרגילה בהשראת הדלעת של העונה: מי אמר שאי פעם דלעות צריכות לקבל את כל האהבה? לעונת הסתיו שלנו יצרנו מבשלה נהדרת מקלעת הבוטנה. "Pumpkiny" טועם בפני עצמו, אייל חום זה מזדווג את הטעם הצמחוני של דלעת טרייה עם תבלינים שלמים, Skagit עמק מגדל קופלנד, מאלט קלוי והר. מכסה המנוע מכסה כיפה כדי לטפל בסתיו טעים להפליא.

 

Lumber House Brewery-Diamond Diamond

 

1) IPA ערפול (ABV 5.3% / IBU 72)

 

יבש עסיסי IPA מיובש עם ציטרה, גלקסיה, אמארילו, ומאה שנה.

 

2) עץ החיוור (ABV 5.9% / IBU 18)

 

היצירה שלנו של איילת חיוור של NW, מבושלת עם מארריס אוטר מאלט וכישופי אשד. יש לו גוף קל ומאוזן לחלוטין.

 

3) סטאוט שיבולת שועל (ABV 6% / IBU 26)

 

מבושל עם גרגרים כהים ומאוזן עם שיבולת שועל מתנופפת. בסטאוט זה יש תווי שוקולד / קפה בגימור קרמי חלק.

 

מבשלות מקמנמינס-סיאטל
1) קשמיר טריים הופ IRA (ABV 6.19% / IBU 76)

 

אל תתנו לצבע להטעות אתכם; זו בירה מדליקה. גוונים אדומים כהים וטעם עשיר של כשות קשמיר טריות משתלבים זה בזה ויוצרים ייצוג מצוין של ה- IRA, או הודו האדום עלי. שיבולת שועל מגולגלת וקריסטל מאלט מעניקים לגוף בירה וטעם זה שלא מופיעים לעתים קרובות ב- IPA רגיל, ויוצרים בירה מורכבת וטעימה יותר.

 

2) Wildfire Hef (ABV 4.9% / IBU 10)

 

האוויר מתחיל להתברר, אך העשן מתמהמה ב"הפוויזן "הזה, מה שהופך את זה לפרשנות הסתיו המושלמת של קלאסיקה בקיץ. אסתרי שמרים בוואריה תורמים תווים של בננה וציפורן, ואילו חיטה מספקת מתיקות סוערת ו 55 קילו מלט מעושן של שריווד מוסיף מורכבות שלוקחת את הבירה הזו לרמה חדשה.

 

Narrows Brewing-Tacoma
1) מאפה סטאוט (ABV 9.8% / IBU 18)

 

סטאוט עשוי מפולי וניל וציפורני קקאו. עבה כמו בלילת בראוניז טבעונית ועשירה בטעמים של פירות כהים וקפה.

 

2) כל החגים לאגר (ABV 5.7% / IBU 15)

 

לאגר בסגנון מארזן קל וחלק על החך. שתייה קלה מזווג היטב עם lederhosen.

 

3) טבעות אפרסק DIPA (ABV 8% / IBU 70)

 

IPA כפול ניסיוני שנועד להתמקד בהיבטים האפרסקיים של שמרים. קצת טארט וקצת מתוק.

 

No-Brewhouse-Spokane

 

1) Rise and Grind

 

באר קפה

 

2) פולס פורטר

 

פורטר קליל ופריך

 

3) הרס הכדור האימפריאלי הכדור

 

חמישה סוגים של מאלט כהה וקלוי מוסיפים לבירה זו כדי לתת לה טעם מורכב של קפה, שוקולד וסוכר חום. הרבה גרדניות דורשת הרבה כשות לאיזון. שתי תוספות הופ גדולות מונעות מהמלט הכהה לשלוט לחלוטין במפלצת הבירה הזו.

 

Odd Otter Brewing-Tacoma
1) Ottermelon Hefeweizen

 

Hefeweizen לא מסונן עם שפריץ של אבטיח טבעי וטחינת אור קיץ. לא היפה הגרמני הטיפוסי שלך. בלי בננה. שום ציפורן. כל האבטיח.

 

2) קוקוס צ'אי בראון אייל (ABV 6.4% / IBU 24)

 

מבשלות פירמידה-סיאטל
1) Belgo-Drupeceous Saison (ABV 6%)

 

סעון בלגי מעט כהה עם דובדבנים טארטים ונגיעה של מאלט כהה.

 

2) First Pitch Pils (ABV 4.5%)

 

פילסנר קלאסי. פריך ונקי, עם סטרלינג לפרופיל הופ.

 

3) זיגגוראט IPA (ABV 7%)

 

IPA עם נטיות מעורפלות עסיסיות.

 

Rail Hop’n Brewing Co.-Auburn
1) IPA Rusty Dick (ABV 7.5% / IBU 106)

 

לרסק IPA, מאלט ואחד הופ.

 

2) קופסת האש ג'לפנו אמבר (ABV 5.4% / IBU 15)

 

מיזגנו את ענבר הגימור המתוק שלנו עם ג'לפנוס טרי כדי ליצור ג'לפנו אמבר עלי הניתן לשתייה. תיהנו מהריח והטעם בלי האש הזקופה שהייתם מצפים להם.

 

3) 1883 פורטר החורף (ABV 8% / IBU 22)

 

לשוער החורף שלנו יש שוקולד וטעם קלוי חזק יותר. הוא מבושל כדי לחמם את בלוטות הטעם שלך.

 

4) Ale Pumpkin Ale דלעת (ABV 5.5% / IBU 14)

 

ענבר בצבע זהוב מבטא מעט דלעת מעושנת, סוכר חום ופלפל.

 

Daze Brewing – פולסבו הגשום
1) רק ה- IPA טיפ טיפ כפול (ABV 9.1% / IBU 80)

 

ה- IPA הגדול הזה מתהדר ברמזים של אורן, הדרים ופירות יער. פסיפס, ציטוטים ומפלים ועצים אשוחית

 

2) בזאר חג (ABV 10.6% / IBU 15)

 

Golden Strong עם תוספת של גרידת תפוז, יער ערער, ​​כוסברה, גרגרי גן העדן ותירס פלפל סצ'ואן

 

3) מרים כסאות Frosty (ABV 6.9% / IBU 60)

 

A Winter Hoppy Winter Ale, גוון נחושת כהה עם אופי צלוי עדין. קשור עם מבשלת בירה, צ'ינוק וגולדינג הופ

 

4) תיק התיק של סנטה (ABV 9.7% / IBU 20)

 

מחמם חורף עם תוספות של סירופ מייפל. מולסה, גרידת תפוזים ותערובת של תה חג.

 

RAM Restaurant & Brewery – Tacoma

 

1) RX פילס (ABV 4.8%)

 

פילסנר בסגנון גרמני פריך ומרענן.

 

2) Ale Ale's Strong Ale (ABV 8.2%)

 

גדול, מלוח וחלק.

 

3) IPA רחוק מאוד (ABV 7.5%)

 

טון אינטל-גלאקטי של גלקסי, סיטרה וסימקו הופ מעניקים טעם טרופי ופירותי שתשמחו לשתות במסעות הבין-כוכביים שלכם.

 

Brewing Rooftop – Seattle
1) למעלה בחג הגג Ale! (ABV 6.3% / IBU 11)

 

מבושל עם ג'ינג'ר טרי, גרידת תפוז טרייה, מקלות קינמון ודבש והרבה אהבה! למעלה על הגג זר זר ארומטי יפהפה שיזכיר לכם את כל הכיף והתבלינים של תקופת החגים!

 

2) IPA שיפון (ABV 6% / IBU 64)

 

תווי שיפון מתובלים עם הניחוח והטעם העזים של Simcoe Hops הופכים את זה ל- IPA עונתי מועדף.

 

3) Gateway Creamsicle

 

FIRKIN – השער האהוב עלי השער האהוב עלינו עם עיסת תפוז אמיתית ועועית וניל באופן מדהים. התפוזים-הדרים מכישורי הציטרה והאמארילו מתערבבים ממש עם התפוז והווניל ליצירת טעם ממש כמו הקרם-קרם.

 

Scatter Creek Brewing – Tenino
1) Screamin 'Rails Key Lime IPA (ABV 6.8% / IBU 119)

 

IPA ה- 6 הופ הזה מאוזן היטב לסיום עם תוספת Key Lime. הופ ראשים יהיה די!

 

2) חופשת האפרסק של תנועת אפרסק (ABV 5% / IBU 46)

 

חיוור עלה חלק וקל עם אפרסק. מעוגל בתערובת ייחודית מתובלת של חג.

 

3) סמוקי ג'ו (ABV 5.5% / IBU 51.5)

 

סטאוט קפה נחמד לשתייה, המיושן בחבית סירה. שום דבר כמו זה!

 

מבשלת קול – פולסבו
1) אנטנדז נואל

 

2) Ursus Spelaeus

 

3) חבית ויסקי בגילאי טריפל Entender

 

Brewing-Woodinville Sumerian
1) וינה לגר (ABV 5.0%)

 

וינה סטייל לאגר בהשפעת שכנינו מדרום לגבול. מלטים וכשות אירופאים, משולבים עם שמרים מיוחדים ממבשלת בירה פופולרית לאורך זמן.

 

2) IPA כפול של הופרציה (ABV 8.0%)

 

IPA זוגי עטור פרסים עטור פרסים: זוכה כסף 2016 בפרסי באר הבירה, זוכה זהב כפול בשנת 2017 ממגזין SIP, וזוכה ברונזה 2018 בפרסי באר באר. בירה זו נטענת הופ מההתחלה ועד הסוף עם בסיס Cascade ו- Centennial. ואז אנו מייבשים כפול עם הופ עם פסיפס וסיטרה שיוצר תחושת פה עשירה ואיזון נקי.

 

עשרה פינים מתבשלים – אגם מוזס
1) Stout Eye Snout (ABV 6.3% / IBU 33)

 

סטאוט זה הוא צוף סמיך ועשיר. שיבולת שועל משיי וסוכר חלב מתוק עדין משלימים תוויות מאלט שעורה קלויה של שוקולד וקפה.

 

2) Angle Amber (ABV 6.1% / IBU 35)

 

הענבר אייל של Ten Pin הוא מבשל מלוח מאוזן עם נוכחות הופ קלה, שבטוח לספק את התיאבון של כל חובבי בירה מלאכה. טעמי הקרמל העשירים מהדגנים המלטים משתלבים בצורה חלקה בטעמי ההדרים והארציים של כמה כשות אמריקאיות קלאסיות.

 

3) Citra Strike Brown Ale (ABV 5.8% / IBU 30)

 

האמריקני Brown Ales מספק איזון יפה של מאלט וכשות שמקל על ההנאה משניהם בכוס אחת. בגרסתו של עשרה פין, פיצוץ גדול של כשות ציטרה טריות משלים ומשפר את טעמי הקרמל והשוקולד של שעורה מותכת באייל החזק הזה.

 

4) קטי אימפריאל קטי שחור-העיניים (ABV 10.7% / IBU 75)

 

סטוט פסיכדלי עמוק, אפל, חזק וגבולי. סבא זה מכל הסטאוטים עמוס בטעמים של שוקולד, קפה ואגוזים מכמויות גדולות של מלחי הגביש הכהים ביותר ובריות קלויות שיש. תיהנו מחציץ עם ה- 11/22/97 ותפוצצו את דעתכם. * זוכה מדליות זהב NABA 2017 *

 

מבשלה-חוף רטוב של החוף הרטוב
1) IPA ליום הנע (ABV 6.4% / IBU 55)

 

IPA של יום ההובלה עמוס בטעמים וניחוחות שרף / הדר / טרופי בזכות 4 זני הופ שונים ומוזן על ידי שטוח המלט המוצק שלו הכולל תערובות מינכן וקריסטל.

 

2) לילה פלון Dark Ale (ABV 5.4% / IBU 28)

 

כהה כבלילה אך לא כבד, פלון בן-לילה מקבל את צבעו הכהה העמוק והטעם הטוסטי שלו מאלט שחור מריר. את הבירה מסיימים עם כיפות גולדינג וקאסקדה לגימור נקי וחלק.

 

Wingman Brewers-Tacoma

 

1) סמורס P-51 פורטר (ABV 7.5%)

 

פורטר עם גרעיני גביע, מרשמלו ושוקולד

 

2) נואל (ABV 10%)

 

חורף חורף בסגנון בלגי

 

3) שוקולד המאיה P-51 פורטר (ABV 7.5%)

 

סבל מתובל למאיה.

 

7 Seas Brewing-Tacoma

 

1) Booby Traps Cascadian Ale Ale (ABV 7.0% / IBU 65)

 

מקורי צפון-מערבי באמת, אייל כהה כהה, הוא מפתיע בהיר על המשטח, אך עם זאת חלק קטיפתי. כהה כחורף קאסקאדי, בשכבות נדיבות עם כשות מעץ אורן, ושמץ של מלטים קלויים לגימור מתמשך וטעם. בדומה לנופים השונים של שורשיה הצפון-מערביים של האוקיאנוס השקט, אייל זה מציע כוח ועדינות, חוצפה ודקויות.

 

2) IPA כפול עמוק של Ballz (ABV 8.4% / IBU 84)

 

מחית פירה ארוזה במלחת חיוור-עלה, מאלט גביש בינוני ומלט קארה-פילס מספקים טעם מאלט יציב ומעט מתוק, בעוד כמויות גדולות של כשות עמק יקמה עשויות חרדה על מרירות, טעם וארומה. באמת IPA כפול גדול, נועז ומאוזן.

 

3) אימפריאל סטאוט

 

אימפריאל סטאוט מבושל עם קליפות קוקו וקליפת תפוז.

 

 

פוסטים קשורים:

תירס ושעורה מכריזים על ארוחות מבשלת חודשיות החל מה 9 בפברואר [19459008 ]
מבוטל – מבשלת רוכלים חוגגת 7 שנים לציון ב- 7 במרץ

תריסר מבשלות בירה ואוטובוס עם סיפון כפול – חגיגת סנט פטריק בבלארד


[ 19459034]

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה