בחודש שעבר שיתפנו חדשות כי Scheerer Brewing התמזגו עם סן חואן סלצר. באותה תקופה הודיעה החברה גם כי היא מכבה את המטבח בחדר הרחצה בשכונת SoDo בסיאטל. היום למדנו כי התקדמות תכנית האוכל תנוהל על ידי מסעדות איתן סטאוול . המטבח עדיין לא פתוח, אך צפוי להתחיל להגיש אוכל בהמשך האביב.
המטבח עובר שיפוץ כלשהו אולם אולם ההקמה יישאר פתוח עם סיום העבודות. בנוסף למתן אוכל לחדר ההלבשה, מסעדות אית'ן סטואל ישתמשו במטבח כמטבח המפקח שלו, שם מייצרת החברה קינוחים ופסטות טריות לכל 14 מיקומיה בסיאטל.
"שותפות זו מציעה ל- ESR את ההזדמנות להרחיב את עסקי הקייטרינג שלנו תוך פתיחת מקום חדש ומהנה לאוכל ושתייה בדרום סיאטל," אמר איתן סטאוול. "אנו מצפים לארח שיעורי בישול, אירועי צדקה ולשתף פעולה עם שונר וסן חואן סלצר. מי יודע, אולי אפילו תהיה בירת ESR באחד מהימים האלה! "
"הרעיון הוא פשוט, תיהנו מבירה או סלצר ממולא יחד עם אוכל נהדר שניתן להגיע אליו", אמר רון לויד, נשיא ומנכ"ל Schooner Brewing וסן חואן סלצר. "אנו רוצים סביבה שהיא ייחודית ושונה עבור הלקוח שלנו ואיתן מקבל את זה. אנו כבר מציגים מתכונים שונים המחברים אוכל נהדר עם הבירות והסלטרים הייחודיים שלנו. "
ברית זו המזויפת החדשה תראה גם את מסעדות איתן סטואל מגישות בירות משונר ברוינג וסלטרים מסן חואן סלצר ב -14 המסעדות שלה. על פי הודעה לעיתונות שפורסמה ב- 15 בפברואר, איתן סטאול הפך לאחרונה לשותף מיעוט בסן חואן סלצר, אך אינו מתכוון לשים יד בייצור הסלצר או הבירה.
פוסטים קשורים:
[ 19459029]