שונר מתבשל – פתיחה מחודשת כחדר התיאים של סן חואן סלצררי, מטבח ובר

 
 
 
 

 

 

אם אתה מבצע חיפוש בגוגל בגוגל את המונח Schooner Brewing או Schooner Exact Brewing , אתה עלול להיות עצוב מתוצאות החיפוש. זה כמעט כאילו המבשלה מעולם לא הייתה קיימת. הייתי שבור לב אם לא הייתי רואה את זה בא.

 

נראה כי הסאגה, הדרמה, מתקרבת. באופן פומבי, זה התחיל כאשר הת'ר ומאט מקקונג "עזבו" את החברה לפני מספר שנים, מה שגרר צמרמורת של אי נוחות בתעשיית הבירה המקומית.

 

Schooner-Exact-end-5

 

ואז שונר ברואינג (לשעבר Schooner Brewing Exact) התחיל לחלוט סלטר. אולי לפני 18 חודשים? הדברים האלה בדרך כלל נשמרים די שקטים. לא משנה. בשלב מסוים, החל שנבר ברואינג לייצר סלצר, במסגרת חוזה, עבור חברת סן חואן סלצר.

 

בהמשך לכך, ולאורך כל השנים האחרונות של ההיסטוריה של Schoner Exact Brewing, החברה עברה כמה מאבקים וניסתה להמציא את עצמה מחדש. זוג סגירות זמניות, מתיחות פנים ופתחים מחדש. שותפויות עם מסעדנים מקומיים. אוי, זה לא נראה טוב. הכל נראה די נואש עבור חברה שהרחיבה את יכולת הבישול שלה מעבר לכל סיבה פיננסית, ככל הנראה בעקבות כמה עצות ממש גרועות.

 

Schooner-Exact-end-6

 

האמת היא שהיחסים עם סן חואן סלצר היו הדבר היחיד שהחזיק את שונר מבשלת בחיים. בשלב מסוים, ככל שהמבשלה, חדר ההקמה והמסעדה נאבקו להישאר מעל לצוף, סן חואן סלצר הפכה ליותר מלקוחה המתבשלת בחוזה. סן חואן סלצר הפך לבעלי עניין מרכזיים בחברה.

 

באותה תקופה, כשנודע לי על התפתחות אחרונה זו ממקור אמין, נראה היה לי ברור כי הסוף קרוב למבשלת הבירה שהוקמה בשנת 2006 על ידי הת'ר ומאט מקונג 'ביחידה פעילה בחלל במערב סיאטל.

 

בדיוק בדקתי עם מועצת המשקאות והמדינה הקנאביס והמבשלת בירה עדיין מורשית כ- Schooner Exact Brewing. אולי זה רק בגלל שיש כבר מבשלת בירה בשם San Brewing Company (זו שמייצרת בירה בנמל שישי). אני לא בטוח איך זה היה עובד אם היית מגיש בקשה לרישיון בתור סן חואן סלצר. לא אכפת לך.

 

אני לא מציע ששונר בישול נעשה לחלוטין, או שהבירות שלו כבר לא יהיו זמינות. אני לא יודע על זה. האמת היא שהם כבר מתים בשבילי. לא בגלל מערכת היחסים האישית שלי עם מקלינגס (אם כי לא הייתי מתנצל על כך) ולא בגלל שום סיבה אישית, מרעית אחרת. במקום זאת, המבשלה שבעבר הייתה ידועה בשם Schooner Exact Brewing מתה בעיניי מכיוון שהיא כבר לא קיימת בגוגל. לעזאזל, אתרי האינטרנט מתים ושמות הדומיין ננטשים.

 

בכל אופן, כעת נראה שהטרנספורמציה כמעט מלאה עם ההכרזה על פתיחת בית הקפה, סן חואן סלצרי, Kitchen & Bar. המיקום הוא, כפי שניחשתם נכון לעכשיו, אותו מיקום אותו אוהבי הבירה מכירים במיקום הישן של Schooner Exact Brewing.

 

אני מאחל להם בהצלחה. "סלצרי תפאורה, מטבח ובר" הוא מושג חדש ומעניין. ייתכן שהעסק החדש פתוח עכשיו, יתכן שהוא ייפתח בקרוב. לא יודע. לא אכפת לך.

 

ככל הנראה, תוכלו להשיג בירה בחדר הרחצה Seltzery, Kitchen & Bar החדש. אני מניח שכרגע זו בירה המתבשלת בשונר. זו הנחה.

 

להלן ההודעה לעיתונות המודיעה על פתיחת אולם התפא של סן חואן סלצרי, Kitchen & Bar.

 

סן חואן סלצרי Taproom, Kitchen & Bar
מאת מסעדות איתן סטוול

 

SEATTLE, 3 בספטמבר, 2019 – מסעדות אית'ן סטואל אמורות לפתוח קונספט חדש בשיתוף עם סן חואן סלצר בשכונת SoDo בסיאטל בהמשך החודש.

 

בית הקפה, סן חואן סלצרי, Kitchen & Bar, הממוקם בסודו אורבניקס בתוך מתקן הייצור של סן חואן סלצר – כיום מתקן הייצור היחיד של חברת Seltzery ™ במדינה – יהיה פתוח מדי יום בשעה 11 בבוקר עד 21 בערב.

 

עם מקומות ישיבה לארבעים, פלוס שישה בבר, המסעדה בגודל 1000 מטר מרובע תהיה עם אור אוורירי על שפת המים ותכלול שולחנות וכסאות עץ מעוגנים. פטיו מחומם בגובה 400 מ"ר מציע 20 מושבים נוספים, כסאות אדירונדק ובור אש, המעניק לחלל החיצון תחושה מסבירת פנים כל השנה. חפש טלוויזיה או שתיים לתפוס את המשחק, כמו גם אזור משחק ייעודי לילדים.

 

התפריט של כל היום יתמקד ברכיות ויכלול פריטים כמו בקלה וצ'יפס, עוגות סרטן של דונגנס, צדפות מאודה, צדפות מטוגנות, צדפות על חצי הקליפה, צ'יפס מולס וסאן חואן צדפה. יהיו גם אפשרויות כמו סו-בורגר, סלט סטייק הנגר, סלט קובס ומלט קיסר.

 

תוכנית הבר תציג את סן חואן סלצרס – העשויה מפירות שגדלו ב- PNW, הסלצרים הטבעיים והממוספרים האלה נטולי גלוטן עם 85 קלוריות בלבד, עם אפס סוכר ואפס פחמימות – כמו גם קוקטיילים וקוקטיילים קלאסיים המיוצרים עם סן חואן סלצר. בנוסף לבר המלא, בירה תוצע בברז ותכנית היין תכלול יינות NW מחדרי טעימות שכנים במתחם SoDo Urbanworks. במקום יהיו שני סאלצרים שאינם אלכוהוליים מסן חואן זלצר, כמו גם תה קר, סודה ואפשרויות אספרסו עבור המוני זמן ארוחת הצהריים.

 

"לא יכולתי להתרגש יותר לחלוק את כל מה שיש לסלצרי שלנו להציע," אומרת קטי אינגר, מייסדת סן חואן סלצר. "חדר ההלבשה, המטבח והבר הולכים להיות תוספות מהנות לחוויה של מתקן הייצור שלנו. זה יהיה מקום מפנק עם אווירה נהדרת עבור המקומיים והמבקרים כאחד להתכנס וליהנות ממשקאות ואוכל שמייצג את אורח החיים הצפון מערבי של האוקיאנוס השקט. "

 

Taproom, Kitchen & Bar של סן חואן סלצרי ממוקם ברחוב 3901 First South בסיאטל, וושינגטון.

 

אודות סן חואן סלצר

 

סן חואן סלצר, חברת הסלצר הראשונה המפוארת בצפון-מערב פסיפיק, יצאה לראשונה בשנת 2018 עם הקלוריות הנמוכות ביותר של כל זלצר קשה או ממוסמר בשוק, עם 85 קלוריות, אפס סוכר ואפס פחמימות למנה של 12 אונקיות. כל פחית טבעית ונטולת גלוטן עם 4.2 אחוז אלכוהול בנפח (ABV). נוסדה על ידי קטי אינגר בשנת 2017, וכל טעם נוצר בהשראת פירות מגדלים בצפון מערב האוקיאנוס השקט. את כל הטעמים ניתן להשיג בברז בסן חואן סלצרי Taproom, Kitchen & Bar בסודו ובפחיות ועל גבי טיוטה בכמעט 2,400 מוקדי PNW במתחם ומחוצה לו, בשקעים כמו מחט החלל, גן החיות של פורטלנד, מעבורות וושינגטון, אולם הנשפים (פרמונט), גן החיות של Point Defiance (טקומה), Amazon Go, Costco, Metropolitan Market, QFC, Whole Foods, Haggen Markets, Safeway, Albertsons, ו- PCC Community Market. ליהנות מאורח החיים באי סן חואן בכל מקום שאתה הולך! למידע נוסף באתר sanjuanseltzer.com.

 

פוסטים קשורים:

באר באר פסטיבל ביום שבת הקרוב ומשחררות בירות חדשות מהברוקס של ראובן

טורונאדו סיאטל מכריז שהיא סגורה לנצח

[ 19459033]


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה